Fint, säger hon. Allt är fint :)

Onsdag, och den drar sig mot sitt slut :) Vi har en handledarkurs som startar om fem minuter så inväntar just nu våra sista deltagare. Nu kom de, så nu skall jag långsamt avveckla dagen och sedan röra mig hem mot Johan där jag skall göra pannkakor åt mig och Elvira :D

Veckan rör sig sakta men säkert mot sitt slut. På fredag skall vi ju ha en liten efterjobb-aktivitet som jag är jättepepp på! Kameran åker med, är planen, så det kanske dyker upp lite bilder framöver. Det blir lite öl på en båt och sedan lite kött på restaurang, med min andra familj <3 Bra grejer! Och så medeltidsmarknad med Johan och Gimp på lördag, djävla fint man har det ändå ^^

Frågan är om man skulle kunna få med sig en liter jordgubbar att ha till pannkakorna..? Det tror jag alla inblandade (jag och Elvira, dvs) skulle uppskatta. I söndags åt vi jordgubbar ihop på en badstrand innan vi packade ihop vårt tält och åkte hemåt. Det var fint. Livet är så himla bra just nu? Bortsett från att jag hade så fruktansvärt ont i benet i söndags var helgen jättefin, och så fort jag varit på sjukhuset och fått höra att jag INTE skulle dö av en blodpropp så blev kvällen väldigt lugn och fin hemma där vi tittade på Fighty Men och bara chillade tills vi skulle sova (och jag sov ju som sagt bättre än på länge, antingen för att jag sov så sjukt illa natten till söndag eller så var det bara lättnaden som sövde mig lol)

Men ja. Mina schmedeltidskläder är strykta och klara och hänger hemma och väntar på bättre tider (lördag) och vi får se ifall jag hittar något litet jag kan köpa, i så fall skall jag gräva djupt i plånboken och ändå unna mig lite. Mest troligt har jag väl ändå inte råd, men ja. Någon liten hundring går ju an, kanske. Jag börjar vänja mig vid att leva utan något form av pengar på fickan, så… Vad skall man göra.

Två arbetsdagar kvar av veckan och sedan går nästan hela personalstyrkan på semester. Nästa vecka är det jag och två lärare på plats, men det blir bra ändå. Det är lite mysigt när vi är så få också, även fast man såklart saknar de som är lediga. Det här med att ha en arbetsplats där man tycker väldigt bra om alla? Det är fint, det med.

ALLT ÄR FINT.

Jag låter som en gammal grammofonskiva men vafan. Låt mig vara nöjd och glad, väl :)

hejdå!

Midsommarlooken

Glömde ju skryta om FINLUNCHEN igår för övrigt! Världens bästa Toro var ju i stan och bjussade på lunch här i Olskroken, så himla bra grej <3 Var därefter en mycket nöjd Carina resten av dagen, som man ju blir när man får hänga lite med en bästa vän man inte träffat sedan i …öh… oktober, va?

Idag mår mitt ben nästan helt normalt bra igen, vilket är skönt. Skall ändå ta det lite smålugnt de kommande dagarna tills jag är helt säker på att allt är bra, men det är ju ändå en lättnad att det inte fortsätter att kännas som tusen knivar i benet varje gång jag råkar röra det i fel vinkel. Klagar INTE.

Hallå vet ni vad! På lördag skall jag på medeltidsmarknad! Vilken grej :D Jag har min outfit framplockad och klar, skall bara stryka allt så att det inte är så förbaskat skrynkligt. Det är ju snart två år sedan jag hade de här grejerna på mig sist. Detta skulle kunna innebära lite snyggeselfies osv, det får väl bli såhär istället för Medeltidsveckan ^^ Bekantskapskretsen verkar vara kluven i två; de som skall åka och de som gör en grej av att de inte skall, typ? Jag skall inte åka. Jag har inte råd, och jag har ingen lust att stoppa pengar och tid och pepp i något som kommer att vara en miniversion av det jag ju egentligen vill ha. Jag tänker att jag och Johan ju kanske kan åka ner till Visby senare i höst istället, köra en liten långhelg och bo på hotell och så. Träffa mommo. Andas lite riktigt luft, lyssna på folk som låter som mig.

Det hade varit fint ^^

Lite över två timmar kvar av dagen. Jag skall försöka få fatt i lite folk som vill ha plats på handledarkurs för att se ifall de vill komma imorgon, och sedan skall jag väl mest bara …vara här, typ? Ikväll blir det hem till Johan, det blir bra :) Får se ifall jag får med mig något handarbete, är fortfarande inte helt klar över ifall jag skall brodera något på min lilla röda ridhuva eller inte. DECISIONS DECISIONS. Hejdå!

En helg

Haha ja, öh, det var ju en helg, det där. Jag hade med datorn till Johan med intentionen att blogga lite men i fredags orkade jag inte pga fullt sjå med midsommarmysande och i lördags spontanade vi iväg med ett tält till Österlen och sov på en strand (IDYLLEN) och öh igår trodde jag att jag hade fått en blodpropp i benet så efter fyra timmar i en bil med ett ben jag bara ville såga av och kasta ut genom fönstret blev det ett besök på akuten, där man kunde konstatera att det mest troligt absolut inte är en blodpropp så det var ju SKÖNT.

Vilken berg- och dalbana, detta. Bortsett från fruktansvärd smärta och en viss tärande oro över att jag skulle få en blodpropp i lungan och DÖ igår så har det varit så sjukt fin helg. Vi hade det mest perfekta väder i lördags, det skulle enligt min väderapp regna på Österlen men istället hade vi alldeles lagom soligt, varmt och en solnedgång to end all solnedgångar, så himla vackert. Havet spegelblankt och silvrigt, himlen i rosa och lila och blått och där satt vi och stirrade hänförda och beundrade det hela. Underbart.

Det är måndag och en timme kvar av dagen. Jag är lite seg i huvudet pga varmt och lite efterdyningar efter gårdagens lilla kaos, men annars är allt bra. Benet känns tusen gånger bättre idag — igår gjorde det såpass ont att jag började gråta vid ett par tillfällen, idag känns det bara ömt i vissa vinklar och för det mesta går de vinklarna att undvika, vilket är skönt.

Ikväll tar jag bussen till Johan för att spara benet, men jag blir fan tokig om jag behöver ta en längre tids vila av ben IGEN. Jag vill och behöver springa! Det är 75 dagar till Göteborgsvarvet och jag börjar bli stressad över att ligga så sjukt långt efter i träningen :/ Skit också.

I ALLA FALL.

HEJDÅ ha en bra dag! :)

En lite längre fredag (pga torsdag)

Två timmar kvar av torsdagen och sedan är det långhelg! Och MIDSOMMAR! Bra grej :D

Fortfarande så djävla besviken på filmen Midsommar? Cirka alla tycker att den är amazeballs och jag fattar verkligen inte grejen. Den har en del snygga saker för sig, men generellt är det mest bara störande. Gillar inte att de låtsas vara i Sverige när den är filmad utomlands, bland annat. Om jag är kul på fester? Jarrå. Eller.

Lönen har kommit (och i princip gått…) så nu skall man bara ta sig igenom månaden också :) Om fyra veckor går jag på semester, så det ser jag fram emot. Fyra veckor går ju ändå snabbt? Om inte allt fullständigt kukar ur och blir totalkaos på jobbet så är det snart min tur att säga hejdå till kollegorna och försvinna ett par veckor :)

Imorse sprang jag tre kilometer i värmen och sedan blev det en liten promenad. Tog även en promenad på lunchen, så nu har jag nått dagens stegmål.

Ikväll blir det en torsdagsöl och sedan ta bussen till Johan eftersom jag har en del grejer som skall med till Midsommar, men eftersom jag redan gått alla mina steg för dagen så känns det ändå bra ^^ Bussen går så snabbt också (~5-10 min) så jag har inte bråttom.

Det blir en bra Midsommar, tror jag. Lugn och ro hemma, och vi skall göra kransar och baka paj och äta finkött och dricka vin <3 Det ser jag fram emot. Saknar såklart att gå på fest och träffa liksom MER folk, men jag är också väldigt enkel i att jag ju är nöjd även med ”bara” (som om) Johan och Elvira :3 (de är såklart ALDRIG ett ”bara”!)

Mmm. När sista omgången elever är iväg skall jag dammsuga och skura, och sedan är veckostädet klart :)

Jag skall försöka få med mig datorn till Johan, så att jag kan blogga lite från honom i helgen. Vi får se! Man skall ju orka också :D

HEJDÅ :D

Försvinn du som lyser

Det är #bandtröjedagen idag så jag reppar Finntroll i all dess härlighet! Först hittade jag inte alls den här tischan och kände att jag fick nöja mig med Corvus Corax, men så fort jag snubblade över där jag hade GÖMT denna så svidade jag om dirr :) Andra tröjor som inte ens övervägdes idag; Sisters of Mercy, Trepaneringsritualen, Mötley Crüe (pga har haft alla de tidigare år) Twin Temple (pga finns risk att folk på jobbet inte är helpeppa på en tischa omsydd till linne där texten SATANIC FEMINIST och ett uppochnervänt pentagram är ganska markanta) och KISS (pga orka?). I höst blir det förhoppningsvis Batushka (vi har biljetter, så det hänger ju bara på ifall det blir av eller inte) (fuck covid) och då får jag börja köpa bandtröjor igen ^^

(ALLT JAG DRÖMMER OM ÄR EN SPORTLOVSTISCHA)

Det är onsdag men också näst sista dagen för veckan. Handledarkurs om ett par timmar, skall strax göra mackor, men annars väldigt lugnt och sansat hittills idag. Vi har tre av fyra körprov avklarade (med positivt resultat!) och jag hoppas att det går bra även för vår fjärde elev.

Trots att det är i mitt i sommaren känns det ändå helt ok? Tidigare somrar har varit vrålhetsiga och jag har haft sådant sjuk ångest, men just nu känns det mest peppigt och roligt. Jag får väl äta upp detta i juli antar jag, men ja. Det är då, nu är nu! :)

Är lite seg, men det är tre timmar kvar av dagen och sedan blir det bara chilla med Johan. Jag har den här veckan både rört mig på morgonen OCH på lunchen, vilket har känts riktigt bra. Äta i lugn och ro och sedan gå tre kilometer och lyssna på poddar, det är klart doable och något jag skall försöka att hålla igång med så gott det går faktiskt. Kroppen mår ju uppenbarligen mycket bättre av att jag rör på mig, så det är bra grej :D

Har gått igenom alla utgifter jag har haft den gångna månaden och hoppas att juli skall bli lite bättre, men det blir vad det blir och om inte annat blir allt mycket bättre om/när jag lyckas byta till en lägenhet med lägre hyra. ALLT BLIR BRA I SLUTÄNDAN :D

Woop woop

Okej ha en bra dag hejdå

Ölskjortan

En bild från i lördags, när vi var ute och fiskade! Det kan man posta på en tisdag :) Dagen började mulet men nu skinersolen och det är smällvarmt. Jag har, öh, samma skjorta på mig idag som då? Det var ju inte meningen haha :D Aja. Den är rentvättad! Fördelen med tvättmaskin i hemmet är att man kan tvätta sina kläder ganska direkt efter att man haft dem på sig om man vill ^^

Det är tisdag, men det är en kort vecka. Skall planera in så att jag får allt städat och klart på torsdag, för jag är ju leeeeedig på fredag! Midsommarafton, min favoritgrej!

Ikväll blir det lite mysa med Johan och titta på förra veckans TUF (The Ultimate Fighter, fighty men-top model-programmet jag pratat om?) för vi öh glömde ju bort att det var en grej vi tittar på? :D Så förra veckans avsnitt ikväll och veckans avsnitt imorgon. Det blir bra <3 Hade jag haft råd hade jag köpt lite snacks. Är väldigt snacksig idag?? Kanske någon form av menscykel vad vet jag jag har ju bara haft mens i 25 år (yikes) så öh

Jag har inte så mycket att säga idag. Hejdå!

Sommargöt

Men alltså. Jag berättade ju aldrig? När jag fyllde år, om pappas överraskning? Jag ba tog en bloggpaus istället. Här har ni ju suttit i snart tre månader och bara UNDRAT vad det var min far hade styrt upp!

Det var flera saker, faktiskt. En dyr, fin flaska rött från Systembolaget, som låg på beställningslagret och väntade på mig. En stor bukett blommor och en ask med geléhjärtan, med berättelsen om när jag trodde pappa nallade av moffas godis och for som ett jehu ner till mamma i köket för att skvallra :D Och en stor påse mat, följt av ett mail med instruktioner. När allt detta hade dykt upp så gjorde jag det enda rimliga och BRÖT IHOP I MITT KÖK i cirka en halvtimme. Jag var överväldigad över den verkligen jättefina presenten, av mailet, av hur djävla mycket jag saknar min pappa som jag inte har fått träffa på snart två år, av hur trött jag är på all djävla covid, av bara …allt, ni vet. Mest bara saknad och kärlek. På lördagen, när jag fyllde år, tillagade jag och Johan allt enligt instruktion och åt sedan en trerätters min far bjöd på. Det var jättefint. Jag tyckte om min födelsedag, i år. Jag tyckte om pappas konstiga små meddelanden och smussel och smyg kring allt detta. All uppbyggnad för detta var en nästan större present. Allt var bara BRA. Älskade pappa. Kom hit så fort de öppnar gränserna igen, ok?

Helgen (den just gångna) var fin! I fredags åt vi kött och drack vin och tittade på Terminator 1 +2 eftersom jag inte sett dem. Ettan: okej. Tvåan: Bra! :)
Vi var ute och fiskade hela lördagen och fick inget (i vanlig ordning, lol) och sedan tog vi det väldigt lugnt på kvällen. Passade även på att handla dricka inför kommande helg pga Midsommar, så det känns skönt att vara klar med den biten i god tid och slippa stå i DÖDSMÖRDARKÖER på systembolaget nu i veckan. Det får räcka med att köa för att köpa mat inför fredagen ;P
Igår skulle jag umgåsa med Eva men huvudet ville annat, så jag tog det lugnt hemma och försökte mest vara mänsklig, typ. Idag är jag normal igen, så det är ju skönt :)

Ikväll kommer Johan över så skall vi kika på fighty men. Imorse sprang jag lite, men kom inte riktigt så långt som jag hade önskat. Det går fram och tillbaka. Fick ju helt random pausa ett par dagar pga taskiga tår, men nu skall det nog gå bra igen. Göteborgsvarvet kommer allt närmre så det är ju fan viktigt att jag får träna klokt nu, det är inte det minsta stressande att jag skall kunna springa 21k om tre månader när jag klarade 2k idag, LOVAR. :<

Yeah… Det löser sig. Allt löser sig, förr eller senare :)

Ha en fin dag hörni! :)