Doft av kaprifol

Vinter är snart 69, jag är sömnig och imorgon fyller min ena lillebror 21 år. Skall därmed knö in till staden sedan och köpa ett fint kort åt honom, samt ett kort åt min mormor som fyller år nu i dagarna också.

Gotlandsresa 12-19:e juli är bokad och betald, så jag räknar självfallet med att ni alla släpper allt ni har för händer för att umgås med mig då ;) Well, kanske ta en fika eller ligga på en filt i Almedalen eller äta lite glass på hamnen eller grilla någon kväll eller så iaf.
Jag har med mig en Special Guest Star, vilket förmodligen är den fånigaste titel jag vet. Ni vet, Heather Locklear, som varit med i Melrose Place for-evAH, listas fortfarande som Special Guest Star. Varför i hela fridens namn då? Lika stor förvirring gäller när man ser en spelfilm med en Special Guest Star. Jag hajar ju vad det går ut på om det är en tv-serie som under en eller ett gäng ep’s har med en som faller under den titeln, men en ur den fasta och befintliga rollistan? Eh? Filmmänniskor är konstiga.

Meningen är att jag skall köpa en rosa laptop men nu bråkar Dell lite med mig. Men fear not, good readers, för jag skall få klarhet i det hela under dagen! Giev giev, den är rosa och söt och bra och fin och shiny och sparkly och wheee, för den är ROSA ffs :)
Jag gillar rosa, okej?

I alla fall. Mitt sommarlov är ett trevligt sommarlov och jag sover och spelar WoW och kramas och äter hamburgare. Ibland ringer min mor och berättar konstiga saker, som till exempel att min gamla granne förmodligen körde rattfull häromdagen, för han kraschade bilen och skar sönder hela sitt ansikte. Halv sex på morgonen. Mm. Och så kan hon helt plötsligt kläcka ur sig ”Ja, och så skall jag ju spela in den där reklamfilmen, det har jag väl sagt?” Reklamfilm? Gissa för vad! …Keno. Min mor, min arbetskamrat Peter och min lagledare i bowling, Tom, skall alla tre vara med i KENOREKLAM. O.M.G. Uh… Ja… så därmed får ni förmodligen chansen att se min mor på tv i framtiden. I höst, kanske.
Min mor gör konstiga saker.

Idag skall jag göra en pala-alt eftersom guildet efterlyste det, och så skall jag steka pannkakor till lunch och sedan blir det som sagt en promenix för att köpa kort på stan. Och så skall jag betala räkningar samt se allmänt söt och oemotståndlig ut. Typ.

Vad gör ni själva? :)

Fluffy fluffy bun-buns!

Min pappa är finast i världen <3
Och snart skall jag beställa en rosa laptop <3

Hjärterot

Min stora kärlek, random dåliga bilder. Tro mig, de är oh så mycket snyggare i verkligheten <3
Bilderna är tagna av mig när jag har stövlarna på mig, så de är ju vinklade ovanifrån :/ Morr

Roadkill

Skrivit ett halvt a4 om den gotiska myten. Ooooooh, det är så spännande att jag dör av en hjärtattack om ungefär fem minuter. Nej.

Däremot skall jag gå till affären, köpa något att äta och sedan spela WoW.
Förut kollade jag igenom en hel skiva med roliga bilder istället för att skriva. Framstår jag som en väldigt motiverad person? …nej. I vilket fall som helst så hittade jag typ tusen roliga bilder jag kommer att posta här någongång när jag känner ett starkt behov av att fylla inlägg efter inlägg med Caturdayhumor, snygga brudar och gulliga monster. Så då har ni något att se fram emot en regnig dag! Eller en solig dag, det är ju svårt att säga NU.

Näst sista Top Model imorgon.
Måste boka av tvättiden jag har på torsdag också, jag fick andra planer för kvällen så jag får skippa att tvätta. Kanske finns tider i helgen: JAG VILL HITTA PÅ NÅGOT I HELGEN GAWDDAMMIT! Rädda mig från min tvätt! o_O

Ohwell. Jag återkommer senare. Om inte annat skriker jag DING! här när det blir dags för det. Slå ner zombies och skelett och spöken och så hoppas på level. Jag har 25 quests och folk som kan ställa upp att hjälpa mig. Kanske går det snabbare än jag tror…

Jag är silver i ditt hår

I Danmark träffade jag kärleken. Det är ett vackert par som passar mig perfekt.
Senare under dagen/helgen blir det lite bilder på min kärlek och bilder på vårt otroligt snygga hotellrum!

Idag skall vi till Malmö och glida runt i regnet samt fika med Lotta. Imorgon skulle vi åka på utflykt med Nathaniel, men nu är det ju inte så charmigt väder under morgondagen enligt SMHI.

Jaja. Lite bilder senare, alltså. Kan redogöra lite över min utlandsvistelse samt min lilla shoppingspree då också.

Puss!

Zombie tar sommarlov

Hej, folket.
Jag lever. Jag har bara haft en djävla massa bra saker för mig. Igår, till exempel, då jag spelade World of Warcraft i tolv timmar hemma hos Nath. Det är hos honom jag är hela tiden, så måste ni döda någon för min frånvaro så kan jag ju rikta er i hans riktning. Fast ni får inte döda honom, då blir jag förbannad på er. Så det så.

På söndag kommer min mamma, då blir det ÄNNU mindre bloggat.
Man skulle kunna se det som att jag tar ett sommarlov från min blogg.

Jag kommer att skriva här lite då och då. Räkna dock inte på att det kommer att hända varje dag. Jag har folk som vill umgås, mat att äta, spel att spela, vatten att bada och sol att njuta i. Då måste både jag och ni inse att bloggande inte alls prioriteras. Så är det.

De dagar jag inte har tusen andra saker att leka kommer jag att finnas här. Idag skall jag dock städa, tvätta och antingen spela (jag måste reppa hos UC så att jag får köpa skeletal war horse!) eller så skall jag till Helsingborg. Hela helgen kommer jag att vara i Hbg, och sedan kommer som sagt min mamma och då blir det Danmark, Malmö, Helsingborg, Lund, Höganäskusten

I’m looking forward to it. :)