Happy Halloween

Vi stannar hemma ikväll. Nath skall ta ett bad och jag skall cykla till Macken och köpa godis. Det blir soffmys och inget rännande på klubb. Bra och dåligt, jag hade gärna träffat folk, men vi skall ju ut imorgon också så jag får klara mig på det.

Hoppas ni har en trevlig Halloween, ni 27 som läser här. Kram kram.

Halloweenparty på Umbrella Corp.

Gjorde loggan i Illustrator. Nu har jag min alldeles egna Umbrellalogga att leka med när jag vill ^^
Frågan är bara om den är FÖR röd? Kanske skall trappa ner färgen en notch eller två?

Hihi, jag hade inte bilden på Nath i datorn, så jag fick Gulag-Johan att sno den åt mig på Helgon, vilket uppenbarligen roade mig mer än jag först hade trott då han trodde att jag bad honom skicka en bild till mig på någon random :D
”Jag känner mig smutsig!” ”Men uh, du vet väl att det där är min sambo?” :D

Happy Halloween?

Blörgh. Vaknade av att Nathaniel vände upp och ner på hela huset, efter att han gick stod alla lampor på och jag kunde inte somna om. Det var ju bara två timmar för tidigt för mig… -_-

Har jätteont i mitt vänstra pekfinger, precis under ärret. Det känns som att en nerv har lagt sig fel, vilket suger ganska rejält eftersom det är ett av mina skrivfingrar… Får hoppas att det går över.

Servern går ner klockan nio så jag spelar lite fram tills dess och sedan får vi se vad jag hittar på. Sova, kanske? :P

(förresten är Näsblod lvl 63 nu, jag Trick or Treat:ade henne från halva 62 till nästan halva 63. Det ni.

Illness of the clowns

Så, Erics present blev kanske inte 100%, men 99% duger det också ;)
Om någon är nyfiken så säg till så kan jag skicka den; vill inte lägga upp bild här i bloggen innan han har fått den för den händelse att han av någon konstig anledning skulle få för sig att läsa min blogg ;)
Vill passa på att tacka Christoffer för smakråd också! Underlättar alltid att få någon annans åsikt på saker när man känner att man kört fast ^^

Hittade en mask jag köpte, men i retrospekt vetefan om jag kommer att använda den… Den klämmer åt om näsan på mig, och lämnar samma sorts märken jag får av mina glasögon; dock med den skillnaden att masken klämmer riktigt obehagligt om min näsrygg. Jag kände mig mentalt illamående av det… Jag har ju en del saker jag är känslig för, som t.ex. tryck mot halsen. (i den mån att jag faktiskt vantrivs i polotröjor, bland annat…)

Vi får se hur jag gör, mask eller inte. Argh.

Btw, åt kvällsmat på tåget, köpte macka på Subway. Surade hela vägen hem över att jag a) INTE fick någon dressing, och b) FICK kryddor?! Jag bad om dressing, inga kryddor, men fick tvärtom. Illa. ILLA I TELL YOU!

I am too scared to close my eyes

Nu har jag fixat Erics present, och känner mig väldigt imba. So far so good, jag kan uppdatera er sedan när jag faktiskt håller i den och vet om den blev rätt eller inte… :)

Skall strax springa till tåget och åka till Helsingborg, som sagt, Buttericks idag (bland annat).

Jag hittade iaf skivan jag letade efter! Phew, lagom jobbigt att ha alla de sakerna borta… Det är ju alla mina kort jag tagit med min fina kamera och så på den skivan, bland annat, tillsammans med typ ALLA bilder som finns på mig, argh. Men ingen fara å färde, skivan sitter nu i min dator så jag skall se till att SKRIVA NAMN på den sedan så att jag hittar den lättare i fortsättningen ;)

Btw, sak jag glömde på min fina önskelista här nedanför: En rosa extern hårddisk på 320gig, finns på Media Markt. Får skriva ut min illustrerade lista och ge den till Nath sedan, så han kan sluta obsessa över vad han skall ge mig. Jag vet redan vad jag vill ge honom, frågan är ju bara om jag har råd eftersom det kostar ganska mycket… Jaja, det fixar sig! Det är ju bara jul en gång om året ^_^

Oh oh oh in Hell I’ll burn in flames

Jag älskar att sjunga. När mitt Kärleksmonster är på jobbet och jag inte är i skolan sitter jag här hemma och ylar med i alla låtar. Det lär ju inte låta klokt, men fördelen med vårt datorrum är att det inte sitter ihop vägg-i-vägg med någon av grannarna, så de lär inte höra så mycket av mitt …um… ”skönsjungande”.

Skall upp på Buttericks sedan och se ifall jag kan hitta en bra mask att ha när jag kör Harley på lördag. Kommer förmodligen inte att välja samma slags mask som hon har, eftersom jag inte ser klok ut i en sådan, utan istället skall jag nog satsa på att hitta en mask som både fungerar till dräkten och till mitt ansikte.

NP: Dos Dedos Mis Amigos – Ich bin ein Ausländer

(vad hände egentligen med Ausländer, btw? Finns de kvar? Har de bytt namn? Försvann de helt? …Ida, den här frågan är mainly riktat åt ditt håll ;))

Jag älskar att klä ut mig också. Jag tycker att det är jättekul att springa runt och låtsas vara någon annan för ett tag. Fråga mig inte varför, förmodligen beror det mest på att de kläderna är så snygga i vilket fall ;)
Får se vad våra planer för imorgon nu blir; Nath skall ringa Robban och Stellan sedan och se ifall de var pepp på att leka med oss eller inte, annars är vi inte helt säkra på vad det blir. Vi funderade på att ta reda på om någon tänkte gå ut i Helsingborgstrakten, isåfall kanske vi kunde slå följe med dem… Annars får vi väl stanna hemma och ha …SKRÄCKSEX MWAHAHAHA. Eller något. :P Um. Nevermind that…

Eric fyller 30 på söndag! Måste komma ihåg att ringa och gratta honom, alternativt skicka ett ondskapt mms eller något. Fast nej, jag tror jag skall göra något kul åt honom i photoshop, helt enkelt ^_^
(men var FAN är skivan där jag brände ut alla bilder och sådant jag hade i datorn? en djävla massa dokument, bilder och musikvideos är just nu borttappade, det är lite skit faktiskt :S)