En positiv femma

Fem bra saker just nu:

 • Jag har insett att jag har sjukt långa ögonfransar och jag gillar det!
 • Musik. Ständiga räddare i nöden. Tar mig ut på äventyr, får mitt blod att rusa, lugnar ner mig och vyssjar mig till sömns.
 • Stiliga män. Ja för fan, det är aldrig fel!
 • Jag ser ju faktiskt inte helt osnygg ut i rosa hår, awesome!
 • Idiotiska småsaker som får en att fnissa. Som typ heavy breathers under telefonmöten eller folk som inte lyssnar för fem öre ^_^

Och med det i skallen så krälar jag nu till sängs och hoppas att jag får sova och att om jag drömmer så är det bara om vackra och fina saker som gör mig glad och nöjd och tillfreds. Imorgon är det sista dansträningen, på söndag är det avslutningsuppträdande och sedan får vi se vad som händer. Mia hade hittat en kurs i ren magdans som verkade intressant. Jag gillar magdans! Man skall svänga på höfterna och är det något jag är bra på så är det höftrörelser ^^

Svallvågor

Det är bättre nu. Jag har stressat ner lite, och jag har lyssnat på sådan där musik som gör mig gladare. Glad Zombie är en bra Zombie, amirite? Har även ätit kvällsmat så ni som oroat er över att jag inte ätit något idag kan ju glädja er åt att större delen av en hamburgare numera huserar i min mage.

Nu sitter jag och sjunger med i gamla Misfitslåtar och suktar lite efter Michale Graves. Så det är som vanligt, helt enkelt. Herregudjagvillhadenmannenbaraförhansvackraröst! ♥ (sedan att han är en snygging med het kropp skadar ju inte heller… :3)

Planen för kvällen är att planera morgondagens muffinsbak (skall baka muffins till teamet när jag kommer hem från dansträningen, lär ju vara superpigg då ;)), ta en promenad samt typ städa av lite här hemma. Vi får se. Just nu vill jag bara sitta här och ta det lite lugnt, och kanske försöka få upp värmen lite i kroppen (dvs hitta en kofta) och sedan får kvällen nog gå som den vill. Jag orkar inte stressa över något, inte idag.

Tack ni som har hört av er och erbjudit mig kramar, öron och så vidare. Ni är fina ♥

Bitterfitta

20111130-121548.jpg

Djävla skitdag detta bestämde sig för att bli. Jag orkar inte. När man tror att man har läget under kontroll så kommer det någon och sliter bort mattdjäveln man står på. Just nu är jag bitter, sönderstressad och fruktansvärt negativ. Jag hoppas att jag lyckas skrämma det på flykt ikväll, för jag har ingen lust att må såhär. Tänkte skita i att ta lunch eftersom jag tappade all form av matlust i samband med detta, men man får tydligen inte hoppa över lunchrasten. Exet köper youghurt till mig, och det tänker jag klara mig på idag. Jag orkar inte bry mig. Jag har inte ork till det här. Antar att jag är på väg tillbaka dit jag var för två år sedan. VAD ROLIGT.

Äh skitsamma. Det löser sig. Jag är bara upprörd just nu. Saker ser säkert bättre ut med lite distans till dem. Idag har jag inte distans.

Parentes

För att Karin inte skall få för sig att börja döda tapirer (och för att det är ett kul halsband) så tävlar jag om nu om ett halsband. Det kan du också göra här.

Hepp hepp!

Hårresande

(White Flour, står det under mjölgubben på min tröja)

Ja alltså. Ibland får jag ju frispel och färgar – mot bättre vetande – håret blont. Eller ja, bleker det blont. Jag vet inte varför. Trots att jag ursprungligen är blond så är det ingen färg jag faktiskt passar i. Ändå känns det som att jag tagit varvet om blont ett par gånger för mycket :P

Jag började färga håret när jag var …hm… 13 eller 14, tror jag. Sedan dess har jag med ett par djävligt smala undantag haft färgat hår. Bilden ovan är från ett av dessa undantagstillfällen; detta är min egen hårfärg.

Skittråkig, jag vet. Istället har jag satsat på att färga håret i regnbågens alla färger (nåja) och har bland annat haft följande färger:

 • Svart
 • Rödsvart
 • Rött
 • Blåsvart
 • Blått
 • Lilasvart
 • Lila
 • Grönt
 • Brunt
 • Orange
 • Superblekt blont
 • Lite mer ”äkta” rött
 • Rosa

Jag har även haft tvåfärgat hår ett par gånger, t.ex. svart och grönt eller blont och blått :)
Sistnämnda kombination hade jag när jag var 14 år gammal. Jag var jättekär i en kille jag hade musikkunskap med och ville ju se lite tuffare ut än jag var. Rådande mode på den tiden var för övrigt motsägelsefullt; man skulle antingen klä sig i jazzbyxor och jättetighta kläder, med Buffalo’s till, eller så skulle man ha baggybyxor och sneakers. Jag försökte mig på både och men var väl inte riktigt bekväm i något. Så jag hade gröna armébyxor som var för stora (vid något tillfälle då och då hade jag även ett par av pappas gamla byxor på sig, jag skojar inte :D) och kamomönstrad tröja från JC och så stora blå slingor i mitt fulblonda hår. Det finns en anledning till att jag inte har några bilder från den här tiden alltså, det var min tid som den fula ankungen. Numera är jag ju tydligen snygg, sägs det från ett par olika håll. Jag håller väl med :)

Men ja. Nu är håret rosa och jag ser ut som en sjuttonåring (eller tolvåring, om man skall lyssna på vakterna på Mejeriet i Lund…) och jag vet inte jag. Jag känner mig på många sätt som sexton igen, fast med mer självvärde och stabilitet än jag faktiskt hade på den tiden :P

Men nu djävlar skall jag sluta skriva om mitt hår och istället leta rätt på kläder, för jag har ingen lust att gå naken på jobbet och osminkad är inte heller någon höjdare :P

En tisdagseftermiddag i slutet av November

Känner att det börjar bli dags att fixa lite nya bilder snart. I synnerhet nu när jag har knallrosa hår! Jag hade gärna fixat lite söta pinupbilder, typ. Dock är det lite knivigt när man inte riktigt har location för det :P Det är ju liiiiite för kallt ute just nu för att jag skall vilja springa runt utan kläder (nej, det är det inte, jag inbillar mig fortfarande att jag vill springa runt halvnaken i skog och berg, det är hopplöst).

Men ja. Vi får se. Jag skall fundera på saken och se vad man kan komma fram till.

Arbetsdagen inleddes med att brandlarmet gick precis som jag skulle in på innergården, så fick stå i tjugofem minuter och frysa utomhus innan vi fick klartecken på att gå in igen. Hepp.

Upp och ner idag. Först bra, sedan fick jag stressryck och kände mig lite smått panikslagen och sedan jämnade det ut sig och blev bra igen. Det skadar inte att ha trevliga kollegor man kan skratta med så att man blir på bättre humör ^^

Ikväll skall jag ta en promenad och sedan göra inget mer. Bara chilla. Ta det lugnt. Andas. Stressa av. Eventuellt duscha i sisådär fyra timmar bara för värmens skull. Varmvatten, meow ^^

Så ser planen ut :)

Dagens look:

Vem hade trott att att ligga på rygg med knäna över ansiktet skulle ge träningsvärk? …oh, wait

Foto: Richard Scholtz
Kappa: http://tegelstenclothes.com/

Jag tror banne mig att jag just fick sova natten igenom! Galet! Är sjukt trött ändå, haha :D

Minns inte drömmarna klokt nog men jag drömde om kollegor igen, och en konstig typ rollspelsvärld. Jag var en sjöjungfru med ben och kunde utan problem röra mig även på land. Och min mommo var där, och jag flydde och försökte gömma mig för ondingarna som ville spränga mig med dynamit.

Såhär såg jag ut igår:
Nä, det ser inte rosa ut. Jo, det ser jätterött ut. Nä, det ÄR rosa. Hade det varit denna färg så hade det ju blivit färgen det skulle :P Jag tror att Jessica satte huvudet på spiken när hon sade att det är ”magenta”. Ja, det är nog en ganska bra beskrivning av läget. Chockrosa/magenta. Inte rött. Skall se ifall det syns bättre på bild idag, kanske.

Har fortfarande inte bestämt mig för huruvida jag vill ha den här färgen eller ej :D Skall annars se ifall mitt hår är friskt nog för omfärgning i helgen, så återgår jag till det gamla. Borde ju bli en djävla färg på det när man har rosa i grunden, haha. Springer mest runt och känner mig som en seriefigur nu ju, can’t decide if good or bad!

Anyhoo. Kroppen värker idag. Tydligen gillar den inte alla skumma ställningar jag tvingade i den i igår, haha. Får se hur det känns på jobb, kan ju inte sitta där och klaga heller.

Men ja. Kläder smink jobb. Hejdå.