You will scream like never before

Nu är jag hemma igen. Jag har varit i Helsingborg och fått massor av rar hjälp att rengöra Lilla Gumman av Nathaniel!
Nu är jag lite trött, och skall strax gå till sängs, skall bara kolla lite i WoW först tänkte jag…

IMORGON ÄR DET BANNE MIG DAGS FÖR FLÄSKFILÉ. Jag har velat ha det ett tag nu, imorgon skall jag flobba och vara glad.

Inte så mycket mer att säga, typ. Jag är sleepy och lite frusen, och hungrig. Ohyes.

Creepy crawly

Kvitto från AdLibris angående att mina böcker är skickade. Jag undrar vad de tänkte när de plockade ihop mina tre små vackert utvalda böcker? Road.

Mitt illamående gör mig grinig och hängig. Jag har inte alls lust att känna mig som att jag har åkt Virvelvinden sju gånger, så om min kropp inte slutar bråka med mig snart slutar jag fan äta p-piller. Jag skall se om jag fortsätter må illa nu i veckan, då ringer jag barnmorskan på en gång. Det stod ju att man fick räkna med biverkningar i några månader, men jag har inte hur stort tålamod som helst. Med tanke på att illamåendet får mig att låta bli att äta känns det som att det kan vara lite vanskligt. Som sagt, jag har redan tappat nästan fem kilo sedan jag var på Gotland sist, och det är inte alls länge sedan. Alltså bör vi roota för att jag äter, och inte tvärt om.

Det är ju inte precis som att jag har någon nytta av pillren just nu ändå :p
Mår jag fortfarande illa på onsdag ringer jag.

Yummy yummy, I’ve got a monster in my tummy

Räkningarna är betalda, jag har kläder på mig, jag har bäddat sängen.
Nu skall jag försöka lista ut varför jag har krampont i magen (det får mig att tappa andan, det är obehagligt) och mår illa. Jag gissar på mina p-piller igen. Skitpiller. Slutar jag inte uppleva typ ALLA biverkningar snart blir jag rabiat och gråtfärdig, och då kommer jag att sura på det jättelängre. Jag vet i alla fall vad jag skall byta till när det blir av. Cerazette. Bra bra. Aldrig mer Mercilon.

Gny och ynk, för min mage är konstig och det känns som att någon sparkat mig stenhårt i den. Det känns som den gången i fyran då en av sexorna slängde ett stort isblock i magen på mig (”Du får skylla dig själv, du var faktiskt på snöbollskrigsområdet”) och jag trodde att jag skulle dö eftersom jag inte kunde andas.

Mina ögon är dimmiga också. Idag blir det glasögon ftw, hoppas att det hjälper. Jag funderar fortfarande på om huruvida jag borde göra en ny synundersökning eller ej, det känns som att min blick är sämre nu än den var för ett år sedan, och då har jag ändå haft nya glasögon i ett år. (fast mina glasögon är så snygga ^^)

Dagens outfit: Jeans från Stop Staring!, grå tröja med klöver/hjärter/spader/triss. Stop Staring! är kläder som är som gjorda för mig. Sitter perfekt. Ohyes.

Angstmonster

Urgh, jag vill sova i hundra timmar till. Dock har jag saker som skall göras idag, så nevermind. Nu skall jag leta rätt på min bankdosa, för jag måste betala räkningar och jag är skyldig Ville pengar och det är så fruktansvärt pinsamt att jag inte betalat tillbaka ännu. Angst angst angst! (har ni tänkt på att man uttalar ”fruktansvärt” som fruktan-svärt? det är ju fel. Ordet betyder ju ”värt att frukta” och borde alltså uttalas ”fruktans-värt” med en liiiiiten paus efter s:et istället för före. uh. så det så!)

I alla fall. Hitta bankdosa, betala räkningar, skjuta mig i huvudet. Eller, uh, vad säger jag! Fixa andra saker, menar jag såklart. Slip of the tongue, fast på tangentbord. Slip of the finger, alltså.

Urgh.

Af helvegum

Min trolska övertalningsförmåga:

Ingen säger nej till en Zombie ^_^
I alla fall inte min Älsklilla :)

I only came to dance

Jaaa! Äntligen dingat 54, nu djävlar är jag imba! Elda hela vääääärlden! Mrrr, bråka inte med en triggerhappy fire mage :D Inte med mig, i alla fall.

Jag är sömnig. Tolv timmars sömn i nättras och det är för mycket, vilket gör mig trött. Jag dricker dock läsk och äter chips, så kanske kan jag hålla mig vaken en eller två timmar till.
Skall inte spela mer ikväll, iaf.

Jag är på humör att sy eller skapa. Baka lite, kanske. Eller göra mat. Currygryta -evigheter sedan sist. Frrr.

I say what what in the butt?

Dagens ord, ”Rövture
I sitt sammahang:

Kommentarer på det? ;)