Jag vill ha en egen måne

På något sätt har det gått ett år till. Är det inte fånigt så snabbt tiden springer ibland?
Det är så märkligt att tänka på, när man verkligen TÄNKER på det. 14 år. Vad gör man så länge utan en syster? Vem skall jag prata med när jag inte kan prata med DIG om alla dessa grejer som snurrar i huvudet och som jag vet att du hade haft världens bästa svar på? Fredrik och Ricard är bra, de gör sitt bästa och de är så himla fina och närvarande, men …de är ju inte du. Jag är inte du, heller. Jag tror de känner samma som jag, att du saknas oss och att världen är en tristare plats utan dig. ”Tror”, vafan. Jag VET att de känner samma. De gör vi alla, Anna. Fy fan vad du saknas oss.

Bobby och Sigge har börjat bli så stora! Vilka häftiga små killar detta är — du hade älskat dem! Vilken störtball faster du hade varit, hörru. Kanske lite läskig emellanåt för du kunde vara så  INTENSIV, men när du älskar så hjälp vad du älskar. Varken dina syskon eller syskonbarn skulle ha något att rädas. Ricard och Sanna väntar ju barn nu också, hur häftigt är inte det? Båda dina småbröder har bildat jättefina små familjer. Jag har också en familj, även fast den än så länge ”bara” består av mig och Martin. Med tiden ändras nog det, också.

Insåg tidigare idag att jag har noll koll på när du begravdes. Är det konstigt att jag inte vet? Det var en fruktansvärd dag. Den värsta dagen var ju såklart när du dog (och jag slutar aldrig spela upp scenen då jag fick reda på det, det kommer aldrig att försvinna ur mitt huvud och jag HATAR att jag har alla ljud och dofter och förnimmelser så starkt inpräntade i skallen medan jag har glömt din röst. Hur kan en sekund vara så mycket viktigare än 21 års systerskap? jag fattar inte) men herregud Anna, din begravning. Jag trodde inte att jag skulle klara det. Jag höll på att inte klara det, men starka kärleksfulla händer i mina och jag minns nog det mesta, tror jag. Jag har lite luckor. Det kanske är normalt? Jag vet inte. Jag vet att fikan efteråt var förlösande och väldigt fin. Vi pratade om dig.

Mommo bor på ett hem nu. Det gör mig ledsen. Det skulle ha gjort dig ledsen, också. Jag tror att du hade släppt ALLT och åkt till Gotland i vintras och stannat där, med henne. Du var så himla bra på det sättet, men det finns såklart många dåliga saker med att släppa ALLT och åka iväg, också. Jag vill inte minnas dig för något du inte var. Du var inte perfekt. Det är ingen av oss. Det är ju därför vi älskar varandra, liksom. Du hade så många svarta sidor som var jobbiga att hantera och en av mina största sorger är ju att jag inte orkade hantera, att jag behövde en paus och att du under den pausen …försvann. Det kommer jag aldrig att kunna släppa, och jag känner att jag svek dig. Jag svek dig och jag kan inte förlåta mig själv för det, men jag var tjugo och jag hade inte orken att bära allt det där, åt dig. Jag önskar att jag hade orkat. Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka klockan, uppamma alla krafter jag hade och burit dig genom stormen för jag älskar dig och jag önskar att du fanns kvar hos oss.

Jag vill inte bli långrandig här. Jag ville bara säga något. Ett litet hej från din lillasyster som älskar dig och som tänker på dig varje dag och saknar dig. Fy FAN vad jag saknar dig. Det sliter och tär och jag vet att det hade gjort dig arg för du vill mig inget illa, du vill mig allt gott i världen, men jag kan inte släppa sorgen heller. Det går inte, hur gärna du än hade velat se mig lycklig.

(du hade tyckt om Martin. Han gör mig lycklig. Du hade älskat att retas med honom och jag tror att ni två hade gaddat ihop er och retats med mig, för att ni älskar mig och för att det hade fått mig att skratta.)

Som alltid; Jag saknar dig. Jag älskar dig. Sov gott.

Queen

Bästa teeshirten, bästa filtret och — dare I say — bästa Carinan!
IDAG är det torsdag! Ölen jag beställde igår ligger redan på Coop och väntar ([Owen Wilson]: Wow!) så ikväll skall jag tjonga in en i frysen direkt när jag kommer hem så att jag kan få checka in den som torsdagsöl :D

Sömnig idag, men det är nog fortfarande min sömnbakfylla sedan den lite eventfulla måndagsnatten. Jag sprang inte igår pga var så trött — tog en promenad istället. Kom hem från jobbet och lade mig på sängen en stund, märkte att jag höll på att somna och funderade på att poppa popcorn MEN bestämde mig istället för att ta en macka och en promenad och det var himla värt, faktiskt. Det enda ovärda var att jag fick en massa INSEKTSBETT VAFAN! Jag är ingen buffé!!

Jag är ingen buffel, heller.

Jag har däremot den snyggaste tischan, alla kategorier!

Fatta hur opepp jag är på att hämta mitt pass imorgon? Sitta och vänta skitlänge för att få ut ett pass med DEN FULASTE BILDEN SOM NÅGONSIN TAGITS PÅ MIG så att folk kommer att stirra på mig på flygplatser och liksom vari ligger värdet i det? Men man måste ju ha ett pass, så det är ba’ å gör. Ugh. BLIR BRA ÄNDÅ.

Mina rosor har fortfarande inte kommit och det gör mig lite ledsen. Det går att lösa, det löser sig, jag fixar annat, jag bara …ville. De har idag och imorgon på sig att hamna i brevlådan, dock. Hur lång tid TAR det att skicka post mellan England och Sverige? De skickades förra söndagen, är detta inte väldigt långsamt? :/

Hungrig redan. Ser fram emot lunchen. Bara två timmar kvar! :P

Ha det bra! o/

Varför är det inte torsdag?! Falsk marknadsföring! Ring chefen! Klaga till Aftonbladet!

Onsdag! Jag har dock spenderat cirka HELA DAGEN åt att tro att det är torsdag, men jag vet ju att det inte är det. Det kommer med andra ord att bli en väldigt lång vecka, yikes.

Bio igår var himla bra grej, faktiskt! Filmen i sig var helt okej, men det var kul att gå på bio! Vi tog en öl innan och blev plötsligt hundvakter till världens gulligaste lilla hund – Cissi, 2 år och 4 månader, har hår och inte päls! – och det var ju typ dagens bästa :D

KOLLA PÅ HENNE <3

Sov bättre natten till idag. Är ändå sjukt seg och känner mig nästan bakfull pga tröttma, men det går över. Jag skall ju springa idag, är det tänkt. Jag hade helt sjuk träningsvärk i mina lår igår och fick sova med tigerbalsam på, men det verkar bättre idag så jag hoppas att det skall hålla för att springa lite :)

Jag handarbetar lite mellan varven såhär idag och har hittills klippt sönder min klänning på typ tre olika sätt. Köpa en fucking ny klänning och behöva sy om hela skiten för att den skall passa alltså, det är fan pinsamt. Var inne på butikssidan för klänningen och tänkte skriva en Honest Review, men antingen saknas möjligheten eller så är jag bara för djävla korkad. Kanske båda? :P

Imorgon skall jag till Rigmor efter jobb och hjälpa henne med sin nya telefon, på fredag morgon skall jag simma och efter jobbet skall jag hämta mitt pass + shoppa lite smågrejs jag behöver till lördag. Det blir bra! Jag ser fram emot att få gå på fest, faktiskt :) Folk borde bjuda mig till storslagna event lite oftare..! :P

Bilder på klänningen och allt annat kommer väl efter helgen, I guess. Den är som sagt inte jättesnygg, vi får se ifall den blir bättre när jag är klar med den.

Take on me

Jag sprang igår och det gick BRA. Jag var så snabb! Orkade bara strax över tre kilometer pga SNABBT SOM FAN men det var helt okej. Höften kändes bra! Nöjd!

Hade sedan cirka världens sämsta natt där jag vaknade till flera gånger och hade svårt för att somna om. Värst var när jag vaknade skrikande ur en mardröm där folk försökte äta upp mig? Det var så DJÄVLA vidrigt, faktiskt. Dessa helt otroligt elaka leenden innan de attackerade mig.

Gick ändå upp som planerat imorse och gick och simmade. En väldigt snabb och stabil kilometer och det är verkligen allt jag ville. Nu sitter jag på jobbet och luktar klor, men det är helt okej faktiskt.

Det här tecknade filtret på Snapchat är verkligen awesome? Jag nynnar Take on Me varje gång jag tar en selfie, haha :D

Ikväll blir det bio och det ser jag fram emot :) Det nämnde jag redan igår, så jag skall inte tjata om det. Folk verkar generellt tycka att filmen vi skall se (Midsommar) är ganska kass och jag har inga direkt höga förväntningar. Har inte sett någon trailer men någon gif och några stillbilder så jag har ju lite koll på vad grejen är iaf :D

Nålade upp min guldklänning igår, får se hur sent jag är hemma ikväll men tror inte direkt att det blir något sytt under kvällen faktiskt. Bion börjar 20:20 och lär väl ta en två timmar och sedan tåg hem på det, så ja. Jag skall springa imorgon men det är ju bara en timme av mitt liv så jag tänker att det finns tid före/efter att prova klänningen och se ifall mitt nålande stämmer, och i så fall kan jag sedan handsy skiten under dagen/lunchen på torsdag om jag vill :)

Det dryga blir mest att sy in skiten så att den sitter som den skall, faktiskt. Kommer att behöva sätta i en snörning eller en dragkedja om det skall fungera att komma i och ur den MISSTÄNKER JAG, eller så gör jag den inte fullt så tight som jag skulle kunna och får åla på mig den. Vi får se vad jag känner för när jag väl skall anpassa det hela. Dock börjar ju veckan så sakteliga röra sig mot sitt slut (säger jag på en tisdag) så det kan vara bra att komma igång snart.

Det är tre dagar kvar till den nittonde och emellanåt har jag börjat svaja lite, känner jag. Jag önskar att jag slapp ha ett datum jag hatar, faktiskt. Jag önskar att jag hade min syster kvar. Men ja, man kan önska bäst fan man vill — vissa saker går ju inte att ändra hur gärna man än vill.

Nåväl.

Ha en fin dag!

What about second Midsommar?

Den här stackars NACKEN of mine alltså. Vi köpte ju nya kuddar till sängen på min födelsedag och i två månader typ låg jag med den här svinhöga kudden som varje natt gav mig stel och ond nacke. Bytte tillbaka till den gamla kudden och det är ju klart bättre men det känns som att nacken fortfarande är paj och jag är så himla stel, alltid. Samma när jag simmar; det HJÄLPER inte.

Det var dagens gnällblogg! Eller? Finns säkert mer att gnälla på! :P

IKVÄLL SKALL JAG SPRINGA. Så är det sagt och så skall det bli. Jag är orolig att höften skall balla ur igen och jag är orolig att jag inte skall orka springa något vettigt, men jag ser ändå fram emot att få försöka. Flyga lite. Röra mig. Det blir bra.

Två timmar kvar av arbetsdagen och hittills har allt flutit på bra, vilket uppskattas av lilla ångestmonstret. Måndagarna är alltid segast, så resten av veckan bör vara smidig. Och på lördag är det fest! Bra grej! Skall se ifall jag kan pilla lite på klänningen ikväll före/efter jag springer, kan åtminstone nåla så att jag får längden rätt tänker jag.

IMORGON SKALL JAG PÅ BIO MED EVA. Det var en mening som förtjänade att skrivas i versaler! Det skall bli himla kul. Jag har aldrig varit på bio i Göteborg! Man går verkligen aldrig på bio längre? Men nu skall vi gå och se Midsommar och innan dess skall vi käka på Woki och jag skall köpa ett par skor är tanken :)

ha en fin dag!

Tröttheten

Kom inför dörren för inte så länge sedan. I vanlig ordning var Nettbuss 30 minuter denna (stoppa mig om ni har hört den här förut..!) vilket resulterade i att jag missade tåget hem och var hemma en timme senare än tänkt. Kul! Alltid lika VÄRT att ge Nettbuss mina pengar! 💖

Helgen har i alla fall varit himla fin och jag har #noregrets — eller kanske #1regret och det var att jag inte hade solkräm när vi var ute och gick i DEN DÄR ☝️ idyllen tidigare idag. Nu har jag soleld, såklart. Idiot som skall ut och röra sig i solen mitt på dagen.

Skall pilla lite på telefonen och sedan försöka sova tänkte jag. Har veckan fullbokad och det är bra grejer så det ser jag fram emot. Eller vad sägs om springa två gånger (minst!) och en biodejt med Eva, till exempel? :3

Ha det bra!

WordPress theme: Kippis 1.15