Zombie goes sunk

Sådär ja! Nyduschad och iklädd ett par av Kärleks sockor, Kärleks långkalsonger med älgar, ett av mina linnen och en av mina tjocktröjor skall jag nu bädda ner mig under filten på soffan och se Virgin Suicides. Jag har läst boken några gånger men har aldrig tagit mig för att se filmatiseringen, så det skall bli intressant. Jag har dock för mig att Kirsten Dunst är med? *ryser* Jag hoppas att jag har för mig fel. Eller att hon INTE spelar Lux… Men med min tur så >_<

På menyn för kvällen:
x Lättsaltade potatischips
x Dilldipp (köpte upp hela lagret på 7-eleven, oturligt nog hade de bara tre påsar för mig att hamstra :()
x Festis Free Watermelon & Passion

FLOBB DELUXE och jag är tillräckligt sunkig :3

Women are the scarecrows, and men are the crows

Jag har i alla fall bestämt vad jag vill klä ut mig till på Halloween. Sedan om det är genomförbart återstår att se… Backup-plan får vara min lila balklänning, den kan man ju vara snyggt lik i om man vill. Men drömmen är att klä ut mig till mumie :) Rulla in mig i linda efter linda och så se allmänt creepy ut.

In your arms I feel strangely serene

…och så när allt känns sådär dystert och trist så kommer Kärlek hem från jobbet och kramar på mig, får mig att skratta och får mig att må så bra igen. Faktiskt så bra att jag bara vill gråta när jag tänker på att jag inte alltid kan vara hos honom. När han jobbar känns det jobbigt, för jag mår bra av att ha honom hos mig. Kanske bara ett stadie i hela det här att vara nykär, men ändå. Han är fin, och så otroligt mycket bättre än jag någonsin trott att jag skulle förtjäna. Märkligt hur en annan människa kan vara så perfekt för en. Han är som en manlig version av mig, och det är i stort sett vad jag alltid eftersökt och längtat efter.

Inget samtalsämne känns främmande. Jag känner mig tillfreds när jag städar vår lägenhet när han är på jobbet, för jag vet att han blir glad, och att han själv tycker att han har lika stort ansvar att städa som jag har. När ingen tvingar en att städa, eller ens surmulet påpekar att ”du kanske borde dammsuga, tycker du inte det?” så känns det bara kul att göra något som jag vet gör honom glad. Jag har svårt att tänka mig att jag hade gjort detsamma för P när vi var tillsammans.

På en annan note: Avundsjuk på Alv och Varg och deras snartkommande äventyr! VILL OCKSÅ! Fast å andra sidan upplever jag en slags äventyr jag också, om än av annan skola. Jag och Kärlek har så många planer och drömmar så vi kommer att ha fullt upp på vår front som det är nu.

Önskar bara att jag kunde ha tid att träffa och krama på Alv och Varg en sista gång innan de försvinner. Alvtösen min, jag kräver banne mig att jag får er adress när ni har en. JAG VILL SKRIVA BREV! Jag saknar vår brevkontakt vi hade när du var i Japan :)
Handskrivna brev är så mycket personligare än bloggkommentarer eller mail :)

Nu skall jag posta detta och sedan gå ut i köket och börja pilla på mina första fem zombiemän. (Rim!) Har ni tur och jag orkar/tänker på det så kan jag posta bilder på min progress med dem :)

Do you know where my black rain ends?

Illamående. Lade mig ner när jag kände mig kräkig och somnade, vaknade nu. Undrar vad det är för fel på mig? Orkar inte må dåligt…

Planen för ikväll är att se på film och äta något gott. Nath skall till Malmö och umgås med Xe, så jag får roa mig själv. Blev så sugen på att åka iväg och umgås jag också, men hittade ingen som nappade på det så jag får bada badkar, måla zombies och se på Princess Bride. Fungerar väl det också… Kvällsmat blir förmodligen en burgare på Max, får se vad Nath vill ha. Han äter ju hemma med mig innan han far. Blir konstigt att sova ensam i natt, jag har aldrig sovit ensam i den här lägenheten trots att den numera är att betrakta som mitt hem.

Hur det än blir med allt så hoppas jag att jag slipper fortsätta känna mig avtrubbad, avdunstad och illamående.

För övrigt, på pizzerian igår:
Zombie: ”Jag vill ha en Vesuvio med mindre skinka-”
Pizzabagaren: ”Du behöver aldrig säga igen vad du vill ha! Alla vet, det räcker att du visar dig, haha”

…jag har fått stammisstatus. ^^

Black hole sun

Ytterligare en deppdag. Övertolkar saker som inte behöver övertolkas och känner mig bara väldigt …utanför. Det går över. Om inte tidigare så går det nog över när skolan kommer igång och jag får börja göra riktiga saker på dagarna.

Idag har jag ont i halsen. Jag vet inte vad mer jag kan skriva om idag. Jag är deppig och har ont i halsen. Då kan ni ju tänka er hur rolig jag är idag… Jag vill göra roliga saker! Kanske leta rätt på en questserie att roa mig med. Göra NÅGOT annat än att farma, göra daily quests och Karazhan när jag spelar. Spelet blir för låst, för mycket upprepade saker hela tiden. Men samtidigt måste man ju tjäna pengar… Jag skall nog satsa på att få lite scryer-rep så att jag kan göra den nya tråden till mina [imbabyxor of doom]. Snart full epic… Aja. Det går framåt.
Eller så levlar jag min priest idag. Hon är söt.

Bewitched

Det är kallt ute. Drog upp luvan om skallen och såg ut som en gul smurf, men jag slapp i alla fall frysa så förskräckligt när jag gick till affären för att handla Kärleks lunch.

Idag är en lite motvals dag. Det går lite i moll, tyvärr. Jag tror att det är det faktum att jag sitter inne vid datorn hela dagarna och bara träffar Kärlek på kvällen som gör mig lite nedstämd. Det blir bra när skolan kommer igång, då får jag komma ut och röra på mig och träffa lite folk så att jag kan stimuleras mer socialt. Jag har pratat med Kärlek om detta, och han förstår ju att det inte går ut på att han inte duger, utan att jag bara behöver social stimulans och bekräftelse från andra håll också. Plus att skolan aktiverar mig och ger mig mer rutiner!
Som det är just nu vaknar jag vid åtta och sedan sitter jag i stort sett vid datorn hela dagen fram tills det är dags att sova. Hade jag bara gjort något aktivt vid datorn hela den tiden hade jag verkligen kommit någonvart med pengafarmande/adamantitesamlande/bloggskapande och whatnot. Men är man opigg och understimulerad tröttnar man snabbt på att göra något som kräver lite engagemang.

Iochmed vädret blir det inget sprayande av zombies idag. Jag har ingen lust att stå i kylan, för jag kan ju inte ha på mig en ljusgul jacka om jag skall stå med svart sprayfärg nere på den blåsiga gården. SÅ korkad är jag ju inte :P
Istället får jag försöka samla ihop lite pengar eller träna upp mitt fiskande och matlagande eller något i WoW.
Ikväll skall vi fortsätta pwna Karazhan. Igår tog  vi Attumen, Maiden, Moroes, Opera och Curator. Ikväll blir det Aran, Chess, Prince och Nightbane, och sedan lär vi väl försöka lite på Illhoof också. Till min stora lycka fick jag både epicmantel OCH epicboots igår, och gick därmed upp hela 41 poäng på spell damage :) Mycket uppskattat!
Får se hur jag ligger till på mitt farmande till [Spellstrike Pants], det hade ju varit snyggt som fan om jag lyckades fixa dem nu under veckan också :) Skall kolla hur jag ligger till på mats-fronten.

Btw: Man vet att man spelar för mycket WoW om…
…man refererar till ingredienser i till exempel pannkakor som ”mats”.
…man refererar till folk man spelat med under sitt levlande som ”folk man växte upp med”.

Man, she scares me to death

Ibland är det skönt med lite sovmorgon :) Istället för tio i åtta kan man gå upp halv tio och känna sig sådär lyxigt sovmorgnad och så vidare.

Idag skall jag limma klart mina gubbar, och blir vädret inte värre (det är mulet just nu) så kan jag gå ut på gården och spraya dem så att jag kan börja måla dem sedan. Det är själva målandet jag alltid blir besviken på: Jag vill så gärna att det skall bli snyggt, men jag är för darrhänt och har för lite allmänna skillzors, så det blir bara kladdigt och fult. Mina ’nids ser ju förvisso lite halvsnygga ut, men det var inte så mycket detaljer på dem… Jämför ’nidsen med mina Witchhunters och du förstår vad jag menar.
Jaja, practice makes perfect så vi får se var jag landar. Får väl göra en gubbe för mycket som jag kan träna lite på, eller något.

Nedräkningen till skolstarten börjar närma sig sitt slut. Jag håller tummarna för ett bra schema, och att jag INTE har en massa superviktiga saker som skall göras samtidigt som jag och Nath borde befinna oss på Gotland för att fira min far på hans femtioårsdag.

Läser webcomics. Jag gillar mina webcomics. Looking for Group och Dark Legacy. WoW-comics ^^

Ohwell, puss på er.