Överger snart Sverige i nästan en vecka

Lagom död just nu. Kom just ur duschen så försöker låta bli att tänka på hur frusen jag är. Skall ändå klä på mig alldeles strax.

Så, idag är det alltså måndag-men-tisdag? Jag blir så sned i hjärnan av alla dessa röda dagar. Samma vid påsk! Bara irriterande med korta veckor och random lediga dagar mitt i allt, ugh. Klart att det är trevligt att vara ledigt, men ja. Det stör mig i mitt workflow och blir mitt workflow stört så störs mitt kontrollbehov av det också.

Ja, som sagt var. Idag efter jobb reser jag till Aalborg. Förhoppningsvis har jag åtgång till 3:s danska nät när jag är där, och då kommer jag att försöka mobilblogga lite, men annars får jag se om jag kommer åt en dator jag kan skriva på eller ej. Jag inbillar mig att det är fel tecken på dem, men det märker vi. I så fall får ni väl stå ut med lite æ och ø och så vidare.

Känner att jag hoppar på alla tåg lite för sent här. Jag kom inte in på Facebook förrän tre år efter alla andra; jag kom inte igång med Twitter förrän typ två år efter alla andra och samma gäller för instagr.am. Haha :D Jag är så dålig :D Bloggen har jag dock haft sedan 2007 och det var väl däromkring den stora bloggboomen var? (som bekant bloggade jag på annan adress tidigare men har flyttat över hela arkivet hit)

Nej, nu skall jag klä på mig innan jag börjar frysa på allvar. Jag uppdaterar säkert bloggen eller twitter ikväll när jag sitter på Kastrup och blänger. Kram på er!

Dagens dregel ♥

Världens snyggaste mamma! Sabina Kelley, ballerina och pinupmodell, och täckt av galet snygga tatueringar!

Jag kan dock glatt berätta att jag INTE var naken när bilden togs!

Skånsk vinter. Skitkul, eller hur?

Har huvudvärk och är på allmänt ruttet humör. Men jag tvättar kläder jag inte har använt på länge och det känns bra, för det är snygga kläder som gör mig glad. Jag bakar även muffins som skall tas med till Danmark, jag hoppas att de är goda även två dagar efter att de bakats. Har ju inte tid imorgon eftersom jag sticker till Kastrup typ dirrmode efter jobb. Skulle väl egentligen kunna gå hemom en timme, men sitter nog hellre på Kastrup utan stress och läser än går hem och degar bara för att vänta på att tiden går.

Insåg för övrigt att att handvispa smeten till muffins/kladdkaka gjorde djävligt stor skillnad! Smeten var mycket mer samarbetsvillig när den skulle upp i formarna. Får provsmaka sedan och se ifall det är lika uppskattat när man vet hur de blev bakade också, haha. Finns ju en risk att de blev blaj som sjutton för att jag handvispade :P

Men ja. Jag är stel som satan i nacken, skallen bankar på för fullt och jag är lite allmänt uppstressad över att jag skall flyga imorgon (jag HATAR att resa, så mycket som kan gå snett! reseplanering är sjukt kontraproduktivt för mitt kontrollbehov) så jag kommer nog att överge datorn för kvällen och göra tidig afton så fort min tvätt är färdig. Skall plocka lite på det sista i sovrummet, packa samt se på Project Runway istället.

Bilden ovan är för övrigt ett bevis på hur lätt det är för nattrökande grannar att råka se mig naken när jag går upp på toa på natten. Detta är alltså utsikten från dörröppningen in till sovrummet :P

Hade det varit en popularitetstävling hade jag förlorat för länge sedan

Alla tjatar om att de förlorar strumpor när de tvättar. Jag önskar att mitt problem vore så enkelt, strumpor är ju billigt! Själv har jag problem av ett annat slag: mina byxor går upp i rök med jämna mellanrum. Just nu försöker jag lista ut var i helvete mina skinnbyxor har hamnat. Jag har gått igenom hela havet av kläder på sovrumsgolvet (jaja, sluta tjata, jag städar ju nu) men de finns ingenstans att finna!

Jag har ju inget emot att gå runt i kjol, men ibland är det trevligt att ha byxor också. Jag får sy fast små sändare i dem, sådana där man visslar efter, så får jag försöka hitta byxor genom att vissla. Kan ju fungera! …bortsett från att jag inte kan vissla.

Jag får nog helt enkelt finna mig i tanken att bara ha kjol på mig i fortsättningen. Hepp.

Har ätit lite ost och julskinka idag också. Just nu är jag mätt och belåten, och skall strax återgå till städläge. Ville bara ta lite paus så att inte det roliga tar slut alldeles för fort! …eh.
Men det blir bra när jag är klar! Skall bara lista ut vad i helsike jag skall göra med mina kläder. Min klädbyrå har gått sönder så det är just nu sjukligt lite plats för mig att förvara kläder på, eftersom två eller tre av lådorna har fallit isär. Riktigt snygg byrå, men hållbarheten lämnar ju en del att önska. IKEA-skit. Missnöje! Den var jättedyr, på köpet.

Kolla förresten vad populär jag var när jag vaknade i morse!
Det var bara ett av mailen som var spam också, det ni! :)

Aja. Skall fortsätta städa nu, samt packa. Tvättid ikväll klockan 18, så jag skall nog se till att ta mig en promenad innan dess. Klockan är ju bara baaaarnet!

Dags att mata monstren i min mage (de i hjärnan får fortsatt svälta)

Foto: Richard Scholz

Lite lagom död idag ^^ Bestämde mig dumt nog för att snooza tre gånger, så just nu känns det som att skallen är på väg att implodera. Nåväl. Det går över så fort jag vaknat till liv klokt :)

Idag skall jag städa och packa, för det gjorde jag aldrig igår. Så skall pula till en djävligt bra playlist och sedan blir det party och plock! Har en tvättid ikväll också, så det får bli till att dra igenom ett par maskiner till. (intresseklubben antecknar, ne?)

Imorgon efter jobb åker jag till Danmark, där jag sedan stannar återstoden av veckan. Blir alltså en ganska ovanlig vecka detta, haha :D Och som sagt, jag talar inte danska. Alls. Jag förstår inte danska, alls. Jag har en känsla av att jag kommer att gå runt som ett levande frågetecken så fort glömmer bort att prata engelska med mig :P

Just nu är jag sjukt hungrig, så jag tror banne mig att jag för ovanlighetens skull skall äta frukost idag! Med tanke på att gårdagens matintag bestod av två mackor, ost och julskinka samt en del choklad så var jag lite hungrig när jag gick till sängs, så ja. Jag behöver nog käka lite bättre idag, trolol.

Away to the kitchen I go! *superhjälptepose*

Som om jag inte hade tight med pengar som det är

Köpte just denna. Den är så snygg så jag har nästan lite ont i magen, haha :D Hittade typ en miljon helt galet söta plagg på Asos, men jag har inte råd med allt så jag fick stänga ner sidan innan jag fick panik. Men denna köpte jag :) Blir så fin med knästrumpor till! Och svart polo eller skjorta och squeeee! …ibland får man lov att unna sig.

Det har förvisso unnats sig en hel del på sistone, men ja. Det var rea på den. Jag var tvungen. Så det så.

Squeeee!

Nostalgitrippar musik och myser på soffan

Jag är fan skitnöjd med min nya design! Kikar in lite då och då och sådär myser över hur fint jag tycker att det blev ^^ Förhoppningsvis tycker ni ju också att det är fint, när ni ändå kommer hit och läser lite mellan varven :)

Har lagt till lite nya saker i den högra menyn också, så ta gärna en snabb överblick på det så ser ni nog snabbt vad jag menar.

Lyssnar på gamla Manson-skivor (Portrait of an American Family samt Smells Like Children) och känner att det här är en djäkligt bra dag! Har kikat på ett antal Project Runway-avsnitt men nu skall jag ge en film från 1974 en chans att underhålla mig; Bad Ronald. Jag har läst boken en eller två gånger, men visste inte om att den fanns som film förrän jag helt random snubblade över den. Jag TROR att jag upptäckte detta när jag läste Rue Morgue, men jag är osäker. I alla fall, skall bli intressant att se hur den är som film. Jag kan väl med handen på hjärtat erkänna att jag inte har jättehöga förväntningar på den ;) Boken är ju lite lagom lökig, liksom.

Rue Morgue är för övrigt en tidning jag kan rekommendera. Den är snordyr i butik (typ 170:- för ett nummer) men den är HELT KLART värd en prenumeration för er som är intresserade av skräck i alla dess former (film, serier, tv, böcker, musik, spel). Är ni IRL:are så hojta till så får ni låna random nummer och kika i, jag har typ en sisådär 30 nummer liggande här hemma :)

Nåväl. Tillbaka till soffan!