Pew pew!

Star Wars-tröja muthafuckas! Jag har till och med fått komplimanger på jobbet, men snarare för att tröjan är ”varm och snygg” än för motivet as such. Nåväl :)

Torsdag! Det har varit en hel del att göra idag. Jag började skriva detta inlägg efter lunch och nu är klockan halv sex så ja öh jag har ju inte kommit så långt. Vi har haft en del mötesbesök och lite sådant att fixa med, och eftersom chefen åker bort i två veckor efter imorgon så finns en hel del som skall fixas re: handover så att jag och ställföreträdande klarar oss själva :)

Fick just uthyrt en körlektion med 20 minuters varsel vilket roar mig enormt. Generellt har vi just nu 4 veckors väntetid ifall det inte dyker upp avbokningar, så det var fnissigt att kunna säga ”Nästa lediga tid är om 20 minuter, fungerar det?” till han som kom in och ville få köra lite tidigare än mitten av februari. Ha! :D

Efter jobb skall jag gå in till stan och uträtta ett par ärenden, och sedan gå tillbaka till kontoret och lämna bös, är tanken. En bra promenad, ändå! Jag hamnade på 10k steg igår och nöjde mig med det, men idag blir det nog 15k. Ikväll blir det torsdagsöl och sedan skall jag sova :))

Skall ringa Sega vid halv åtta, får se ifall jag skall dit imorgon eller ej. Skall nog oavsett vilket se ifall jag kan flytta morgondagens tvättid till lördagen istället — om jag inte skall till Sega imorgon så vill jag städa och fixa hemma, och då stör väl förvisso inte en tvättid men eh varför inte :P

Och öh det är väl min dag, tänker jag. Hoppas att ni har en bra dag! Det har jag, och nu är det nästan fredag och slut på veckan.

Tjipp och wog!

Rosa

…det blev en öl igår. Jag kunde inte hålla mig :3 Den var så GOD! Köpte lite gelehallon också, för att kunna ta en Snygg Bild(tm), sådant är ju också viktigt ;)

Idag har jag skavsår och ryktet säger att det kommer att dyka upp två svinballa tröjor på posten som jag köpte efter ett tips från Perka förra veckan. Kodorden är ”Star Wars” och ”Christmas Sweater”. Bild lär postas så fort jag har fått testa ;)

Martin gick ner på Hyttan och såg hockeyn igår så alla mina eventuella låtsasplaner blev utbytta mot ”Yay dricka rosa öl och se på Youtube”, vilket jag inte ångrar ett dugg. Livet …fortsätter. Ikväll skall jag försöka få ut alla gamla kartonger som ligger från allt man har beställt hem, samt förmodligen även gå och panta så att vi blir av med den stora pantsäcken i köket :P Tänkte även försöka mig på en kvällspromenad, men får se. Jag är inte hundra på att jag vill ta längre promenader i mina styva vinterkängor som just nu ger mig skavsår, och jag är heller inte säker på att en slaskig promenad i ett iskallt Surte iklädd trasiga gympapjuck är så himla sexigt.

Veckan går förvånansvärt snabbt, just nu. Det är redan onsdag (whaat?) vilket innebär torsdag imorgon och sedan en kort fredag igen. Jag fattar att det är så veckan fungerar, men alltså… det var verkligen nyss helg. Tiden SPRINGER verkligen just nu, på gott och ont. Det innebär dock att det snart är vår och försommar och allt är fint och luktar gott igen, och sedan blir det en helvetisk sommar men SEDAN kommer fina hösten igen. Och öh sedan är det jul och sedan är det plötsligt Om Ett År Idag. Wow.

Onsdag. Jag borde springa, men jag skyller på snön. Jag får försöka få mina steg inomhus istället, typ. Eller ja, också ifall det nu blir någon form av promenad ikväll. Vi får se.

Ha en fin dag, hur som haver! Om tröjorna passar får ni bilder så ni kan ju hoppas på det liksom :)

Ge sken av

Det är det vädrigaste vädret hittills i år, cirka. Nästan tio minusgrader när jag promenerade till jobbet! Till skillnad från igår hade jag idag varma kängor med inbyggda broddar på mig, så bortsett från lite skav på huden så har jag mycket gladare fötter idag. Igår var de blöta och kalla av snöslask, dagens snö är bara puder. Nice! Vackert som sjutton, men också väldigt kallt. När jag tog av mig vantarna när det var dags att köpa sallad var mina händer knallröda. Mmmmm. Skönt.

Tisdag! Jag vet inte riktigt vad jag har för planer för dagen. Solen skiner och jag har en låda öl (Gelehallon sour, mmmm!) som ligger på Coop och väntar när jag kommer hem. Det finns en RISK att jag stoppar en av ölen i kylen så att jag kan få smaka redan ikväll, jag är så sjukt nyfiken. Candy Weisse. Låter så gulligt!

Men ja. Jag borde städa sovrummet, jag borde städa köket, jag borde göra något med mitt tyg. Det finns projekt. Vi får se vad jag hittar på under kvällen :)

Jag dricker inte så mycket öl som jag gissar att bloggen ger sken av, men jag inser att jag nog borde sluta tjata om det för att inte låta som en fullfjädrad alkoholist. Det finns ju vissa sådana där ämnen som folk direkt reagerar på; vikt, mat, alkohol, träning. Jag tycker personligen inte att jag är i någon riskzon, men samtidigt försöker jag ju vara lyhörd för när folk voicar oro. Man måste inte dricka öl hela tiden. Så.

Jag har just druckit en kopp varm choklad, sitter med vetevärmaren mot ryggen och har ett värmeelement cirka uppkört i röven (nä) för att få lite värme. Det kommer väl. Det är inte den mest isolerade lokalen, så jag misstänker att så kallt det är om vintern kommer det också att vara varmt om sommaren. Kul! Härligt! PEPPIGT!

Ha en fin dag i kylan!

b.e.e.r

Måndag! Igår drack jag ju öl och idag har jag funderat på öl. Det känns därmed passande att använda denna bild från Brewers Bar på Tredje Lång som inläggsbild, faktiskt. (skall för övrigt hämta ut en spännande beställning med öl när jag passerar Coop på hemvägen sedan..!) ÖL! Men det finns ju andra bra saker här i livet också:

  • Martin
  • Vänner
  • Tyg
  • Bra böcker
  • Youtube
  • Musik
  • Vin

till exempel.

På söndag firar jag och Martin ett år som sambos! Vi firar snart också 6,5 år tillsammans. Det är sådant som blir när man börjar bli gammal ;) Jag vill visserligen inte ALLS tänka på ålder just nu eftersom jag redan börjat ha ångest inför min 35-årsdag, men det är väl kanske också bra att poängtera att det även finns en del bra saker med ålder också. Som att ha en väldigt fin relation med en oerhört fin människa, bland annat.

Jag hade tänkt springa idag men pga snön och pga mina djävla broddar ramlar av hela tiden så STRUNTAR JAG I DET. Vad skall ni göra. st’mma mig?! Såvida jag inte vinner en startplats i Göteborgsvarvets utlottning som avgörs om tre dagar (ha!) så har jag inte bråttom. Jag kan promenera och ändå hålla mig i form. Det fungerar.

APROPÅ ÖL så funderar jag på att köpa endera av dessa tröjor att ha på mig på Ölmässan i april:

Har inte bestämt mig för vilken än, eller om det ens blir en av dessa. Vi får se!

Ikväll skall jag på ett möte som HANDLAR OM ÖL. Men nu skall jag sluta tjata :3

Ha en fin dag! Drick öl!

Sunday beerday

Vi begick ju VNV Nation igår, något jag postade en bild från men inte ett ord :D Så himla bra konsert dock, vi kommer lätt att se VNV igen om chansen dyker upp! Mest av allt var vi imponerade över hur sjukt välkomponerad ljusshowen gick ihop med musiken, det var BAE som kidsen säger.

Idag har jag bar-hoppat med Eva pga ville testa en öl jag hade fått för mig skulle finnas tillgänglig vilket den INTE gjorde. Bööh. Frågade på Omnipollo angående den Tap Takeover de skall ha på onsdag pga stressad om jag hinner dit för ölen jag hängt upp mig på att jag vill ha – Death of Cthulhu – och så HAR DE INTE FÅTT DEN! Inte heller hade de fått den andra ölen jag ville ha så öh ingen kul öl för mig på onsdag med andra ord.

Menmen! Himla fint häng med Eva idag och jag är nöjd.

Nu kikar jag på sminkvideos på Youtube medan Martin skottar snö vid garaget. Rimlig söndag <3

Ha’t!

Oops!

Så öh min finfina plan på ”ett inlägg om dagen” gick ju åt skogen eftersom jag fullständigt glömde bort att blogga igår. Ve och fasa! Jag hade det i tankarna en liten stund igår kväll när jag satt på soffan och tittade på MovieBitches medan Martin var på Hyttan och kollade hockeyn, men sedan glömdes det bort när jag stressat började försöka räkna ut hur dags jag behövde sova för att orka upp i tid idag.

Vi har just avslutat personalmöte och nu sitter jag och väntar på en kvinna som skall hjälpa oss att skriva snygga skyltar att ha här på skolan för att visa våra priser! Snajdigt :) Sedan skall jag städa och göra min vanliga fredag innan det är dags att ta sig hemåt. Planen är att GÅ HEM TILL SURTE, och trots snöväder ute just nu så är det vad jag stenhårt siktar på.

Ikväll skall jag tvätta, imorgon vaktar jag barn en liten stund och imorgon kväll blir det VNV Nation med Martin och MamJan :) Jag har fortfarande ingen aning om vad jag skall ha på mig och jag BORDE verkligen färga håret innan dess, men eventuellt svänger jag inom typ H&M imorgon på vägen hem och köper kemikalier att färga med — henna känns lite för stressat för just nu. Ibland får man stoppa onyttiga saker i håret också, faktiskt.

Det har varit en bra vecka! Förra fredagens tråkiga nyheter sitter ju kvar i huvudet och spökar, men bortsett från det har jag haft det bra. Man måste titta på de BRA sidorna också, inte bara vara ledsen över vad man har förlorat.

Jag ser fram emot vad som har all potential att bli en rolig helg! På söndag blir det kanske till och med ett varv runt sjön..? Vi får se! The sky’s the limit!

Ha en fin dag :)