I’ll wait in the madhouse

Jag mår illa, och det stör mig. Jag misstänker dålig sömn, men kan inte minnas att jag inte skulle ha sovit klokt i nättras. Eftersom jag är färdigpackad och bara väntar på att timmen skall gå funderar jag på att sno mig en halvtimme på soffan. Förhoppningsvis mår jag bra igen sedan, jag orkar inte må illa redan NU om jag sedan skall åka buss och flyg och buss och buss och båt :(

Det är lättare att inte sakna Nath när han är på jobbet; så fort han kommer hem kommer jag att bli sådär gråtfånig och nostalgisk och inte vilja åka. Nykär, förälskad eller besatt, jag vet inte. Jag vet bara att jag mår bra när jag är hos honom och att det gör mig ledsen att jag skall spendera en vecka på andra sidan sverige.
Vi är ju i alla fall officiellt ihop i fem månader nu. Fem månader och fortfarande samma starka band. Det är fint <3

Sova lite nu, håll tummarna att jag mår bättre av det.

ATTACK OF THE KILLER MAN BOOBS

Ha-HA! Nu har jag kirrat en dejt med Skinskalledockan för morgondagen! :) Det kan man banne mig inte klaga på :)
Vi får springa runt och vara snygga tillsammans.

Snygga, säger ni. JAJJAMENSAN. Hon är en bejb och det går någon form av rykte om mig i WoW :D Kom fram någon random och sade ”Är det sant att du är skitsnygg?”. När jag frågade vem som påstått det så sade han ”Massor av människor”. Det roar mig enormt, för det är inte alls många som vet hur jag ser ut. Men sweet att folk går runt och tror att man är en bejb iaf ^^

Fortsatt tv-tittande nu. Tjock kille på tv, hans bröst är större än mina. Sedan att hela han är tre gånger min storlek är ju en annan femma ;)

White fingerprints

Som sagt var; Jag kan överhuvudtaget inte rekommendera NÅGON att gå och se Guldkompassen. Den filmen är det inte värt att betala ett öre för.
Kärleksmonster: ”Jag tittade på detaljerna, det var enda sättet att få ut något ur filmen”.

Nejtack. Däremot ser jag verkligen fram emot att få gå och se Enchanted! :)

Idag gör jag klart Thomtens julklapp. Det blir inte riktigt som först planerat, men jag tror att han blir (miss)nöjd ändå. Mwahahaha! Bejbi skall ju på julbord ikväll igen, så jag skall ägna kvällen åt att packa, bada och spela lite WoW i hans frånvaro. Sedan blir det sorgligt, eftersom inatt blir sista natten på en vecka vi får sova ihop. :(

Försöker hitta någon som vill roa mig i Stockholm i två timmar imorgon; någon som är pepp? En fika hade varit lagom! Släng en kommentar, eller skicka sms ifall ni har mitt nummer. Försöker få svar från Christoffer, men det har inte kommit något än. (han har inte läst min förfrågan)

Nervös inför packning. Kommer att glömma hälften och släpa med mig en massa onödigt. Jaja, vi får se. Datorn skall med, mobilladdare, kamera… Julklappar…
Planerar iaf att springa införbi Lekstugan och se ifall de har några vampyrkort. Jag vill ha mer ondska i min Assamite-lek! :D Vi spelade hos Christian igår; Jag, Bejbi, Christian, Björn och Sebastian. Och förvisso förlorade jag första omgången, men jag var kvar till slutet andra gången! Mer kontrakt åt folket! >:D

Over and out.

Inlägg 2000!

Guldkompassen var inte bra, skriver mer om den senare.
Idag skall vi köpa julgran (snart) samt spela Vampyrkort (senare).
NU skall jag klä på mig.

Jag skriver lite sedan.

I think we’ve all lost the way

Förkylningen fortsätter hemsöka mig. Näsan leker alien idag; för mig är den i alla fall främmande.

Drömde en mängd konstiga saker, och allt gick till slut samman i en mardröm där jag var jagad, fångad och sedan antastad, trots mina försök att vädja till dem genom att försöka göra mig liten, söt och utsatt. Offer var fel infallsvinkel i läget, och det slutade aldrig bra.

Idag har jag sex timmars tvättid att roa mig med. Bejbi kommer hem över lunch, och en snabbis efter jobbet, och sedan skall han på firmafest. Självfallet en som är utan respektive, typiskt nog. Efter det är vi båda bjudna på fest hos grannen; vi får helt enkelt se hur min förkylning tar sig. Just nu känner jag mig mest andefattig, slö och yr; fortsätter det i den linjen tänker jag nog spendera kvällen med att ligga på soffan, alternativt packa inför tisdagens hemresa till ön. (öin)

Har ni någonsin varit med om att mensen är såpass försenad att ni inbillar er att det finns ett litet liv i magen? Man spenderar en dag under stress och panik, livrädd att det skall vara så, men när sedan mensen kickar in på kvällen så känner man av två saker: lättnad och besvikelse. För trots allt, trots alla saker som talar emot att det vore klokt att råka bli gravid nu (planerad graviditet väntar vi med) så hinner man ändå tänka i vissa banor… ”Tänk om” blir plötsligt ens mantra och helt omedvetet går man ibland runt med en skyddande hand över magen.
Det har hänt mig två gånger nu. En gång för länge sedan, när jag var tillsammans med Grodprinsen (han som blev en groda när man kysst honom tillräckligt mycket) och så igår.
Missförstå mig inte här; Det ÄR bra att jag inte är gravid, dels för mig och Nath och dels för bebisen, för det är en hel del vi måste lära oss om varandra och livet innan vi är redo att sätta ett litet liv till jorden. Men samtidigt, tänk om… ;)

Nu skall jag sortera tvätt. Och leta tvätt, vilket inte blir så svårt. Prio är saker jag skall ha med mig till Gotland samt underkläder och strumpor och teeshirts åt mig och Nath; resten får han nog försöka roa sig med i veckan i värsta fall.

Men ett Nintendo Wii hade ju inte varit fel

Pip pip, jag vill ta med mig Kärleksmonstret och åka till Skottland en helg. Det råkar finnas två människor där som jag väldigt, väldigt gärna vill krama på! Pengamässigt borde det inte vara några problem… Jag kommer ju att ligga vackert på plus så fort jag får pengarna för lägenheten (den 20:e, det vill säga).
Undrar vad flyg t/r kostar. Från Ängelholm. Edinburgh är vackert <3

Saker och ting är fortfarande inte som de borde. Dangit! Jag vill ju veta :(

Jaja. Om en timme kommer världens vackraste man hem och då får jag krama mig pigg på honom. Fungerar alltid lika bra :) Och så skall jag locka med mig honom till Åhléns så att jag kan köpa en ljusstake åt mitt kalenderljus så att jag får det nedbrunnet i tid.

Huvudvärk på gång :/

Old ones awake

Receptet är återfunnet! Utöver det så hittade jag en Elenaria MSN och nu piper vi åt varandra. Som sig bör!
Piper lite med Ida också. Samma samtalsämne med båda, ett ämne jag inte tänker ta upp här förrän något är bekräftat. Så det så.

Jag skall städa lite så fort jag pratat klart med mina damer. Sedan tänkte jag försöka få med mig karlslok på Apoteket och kanske till Videobutiken (insert proper name here) så kan vi hyra film. Vi är förkylda båda två, så en kväll med tända ljus, kel under varma filtar på soffan och lite härlig skräckfilm på tv vore ju icke att förakta. Fast först är det Lyxfällan! Kvällens par verkar vara sådär extra korkade, haha. Vi tittar, skrattar gott och känner oss duktiga. För vi ÄR duktiga. Vår ekonomi blomstrar och snart flyttar vi in i vår underbara fyra. SOM VI KÖPER. För pengar vi klarar av att undvara. Pah!

Snyggaste bloggen just nu: här. Seriöst! Jag vill o-o-oooockså ha en sådan snygging till blogg :(
I alla fall; jag uppdaterade länkarna lite. De är snyggare och mer enhetliga nu, och utöver det är de SKITSTORA. Haha :D