The man who can sing when he hasn’t got a thing, he’s the king!

Don’t want your love anymore
Don’t want your kisses, that’s for sure

Everly Brothers.
Har jag någonsin sagt hur mycket jag älskar musik? Och att jag alltid tar åt mig personligen när folk dissar min musiksmak?

Ända sedan jag blev aktiv musiklyssnare vid åtta års ålder har jag varit fast. Musik dygnet runt. Musik tyst i mitt huvud på lektioner, musik som skriks ut i ren falsksång när jag cyklar med cd-spelare i fickan, musik som gör att halvtimmes tågfärder till Helsingborg känns som fem minuter med hjälp av min iPod.

Jag har alltid varit livrädd för att förlora ett sinne.
Jag tycker om att känna smaken av vad jag äter.
Jag tycker om att känna ytan på det jag tar på.
Jag tycker om att ha någorlunda god balans (det är väl ett sinne, ne?)
Jag älskar att höra musik och omgivningsljud (även fast jag stör mig järnet på fåglarna som byggt bo utanför mitt fönster, dö kråkdjävlar, dö!)
Jag älskar att läsa och skulle aldrig stå ut utan att få läsa böcker, serier eller se på tv.

Hej och hå, lagom meningslöst inlägg.
MEN meningslösa inlägg är vad jag skriver och andas varje dag, så who cares? :D

It’s such a good day for dying

Fruktansvärt sömnig. Funderar på om det kan vara värt att sova middag en timme eller två, men har en känsla av att det kan vara bättre att låta bli. Om tre timmar skall jag sitta på ett tåg till Helsingborg, för vi skall tydligen spela KULT ikväll. Vi får se väl se hur Viktor mår först, jag söp ner honom på vodka igår :P

Jag har köpt den fina epic-staffen! Hittade den för 270g på AH och fick låna 110g av den väldigt snälle Formido, så nu har jag en jättefin epic staff men inga pengar, alls :P Ohwell :)
Måste orka masa mig till 49 så att jag kan börja använda min fina staff, men det går segt idag. Hjärnan är inte riktigt med, och ögonen envisas med att stängas.
Det känns inte riktigt som att det är en sådan värst bra idé att spela KULT ikväll, om jag skall vara ärlig :P

Gårdagkvällen var väldigt trevlig! Viktor och Smege dök upp redan sju, då hade jag inte ens hunnit duscha, så de roade sig med att se på filmer på Youtube medan jag tog en timme på mig i badrummet. Sedan kom Robin och Jonas, och sedan kom Lotta med Tobias, Daniel (??) och Marie. Jag har väldigt mycket tårta kvar; det finns en bit kvar av den blåa (jordgubbstårtan) och nästan hela kvar av den gröna (chokladtårtan), men jag är inte alls sugen på tårta så jag får slänga dem :P

(sova sova sova sova)

Kanske skall ta en dusch nu. Brukar bli lite piggare av det.
TMNT har kommit till Sverige nu, men visas bara med svenskt tal. OM JAG VILL SE SKÖLDPADDOR SLÅSS PÅ SVENSKA GÅR JAG VÄL TILL ETT ZOO?! Sicken dynga :( Får se ifall det går att få tag på en engelsk version, jag gillar Turtles :) (jag har en liten Rafael och en liten Michelangelo sittande bredvid min säng)

Eskobar i högtalarna. Bra bakismusik. Sjunger och försöker låta bli att somna. Mrrrr.

Kraa kraa (kråkljud)

Lagom bakis. Fullt upp med annat. Jag skriver lite här sedan. Jag lever iaf :)

Yumyum for Zombie and friends 2

Tårta numero duo, den gröna:

(det är en piraya)
(den blåa tårtan blev finare)

Hell no, I won’t go!

Nu har jag städat färdigt. Nu skall jag göra tårtor. Egentligen vill jag dock sova. Jag är de facto helt dödstrött, och höll på att slumra när jag slöade på soffan några minuter förut. Eek! Inte bra! Jag skall ju ha fest fram tills i alla fall ett i natt, då är det en stor fördel om jag kan hålla mig vaken. Det är inte så charmigt om värdinnan/födelsedagsbarnet somnar ;)

Jag vill duscha NU, men skall jag kleta med karamellfärg och grädde och gud vet vad så är det bättre att duscha efteråt. Faktiskt.

Ohwell. Ville bara uppdatera er lite på läget ^_^
Mamma Eric har skaffat msn, vilket uppskattas! Eftersom jag inte är med i helgon längre och vi sällan hörs över telefon så känns det jättetrevligt att ha fått ett så direkt alternativ till att socialisera! Och det roar mig att trots att vi inte träffats sedan december och knappt då, så sitter den gamla jargongen i. Det är VI, helt enkelt. Zombie och Zombiemamma.

Goodness gracious!

I stort sett klar. Skall springa upp med tusen omgångar saker på vinden och sedan skall jag dammsuga hela lägenheten, och sedan kan jag äntligen börja bygga tårta!

Idag är det helt bisarrt fint väder. Enligt termostaten i mitt köksfönster har det varit 21 grader, men det stämmer ju inte helt och hållet. Tror jag. Det har faktiskt känts som tjugogradig värme ute. Ljumma vindar, gassande solsken och nu skriker måsar utanför mitt fönster. Jag gilla rmåsar. Jag är förvisso livrädd för dem, men jag gillar ljudet av dem. Måsar är Gotland för mig. Stränder.
Vid två tillfällen idag har det suttit en korp eller kråka eller något i trädet utanför min balkong och skränat. Verkligen väsnats! Jag har ägglossning och är lagom pms-moody, och jag hade stor lust att knalla ut och strypa fågeldjäveln. Eller i alla fall kasta sten på den… (Fear not, jag gjorde inget av endera)

Jag har ingen blekaste om när folk kommer ikväll. Lotta och hennes gäng kommer nog med tio-tåget, Viktor sade ”Jag kommer efter jobbet, tänkte jag” och han brukar väl sluta typ fem eller sex? Förvirrande. Jag måste pula klart här, göra tårtor, äta något och duscha, och sedan skall jag get dressed samt sminka mig. Får se ifall Vickevire hör av sig så får jag kontakta Smege sedan också. Och sedan får vi se ifall alla de där från guildet som jag har bjudit med kommer eller inte, haha :D
Ohwell. :)

Inte särskilt nervös – ännu! Vi får se, kanske krälar jag runt på mina knän och vrider mina händer senare, när jag är klädd och ingen har hört av sig ;)