It’s just another day for you and me in paradise

Fortfarande hemma sjuk. Blir illamående och yr när jag sitter upp längre stunder, så är fortfarande parkerad på soffan framför en TV som bara visar skit. Lade över två filmer på STORA så att jag får något vettigt att se på… Inleder med Rosemary’s Baby eftersom jag aldrig sett den.

Väntar fortfarande på vårt paket från XtraX. Det har gått snart en månad sedan vi beställde, så jag hoppas att våra saker är på väg och att det inte blev som halva min order senast; försening på försening tills man i ren desperation avbeställer. Den här gången har vi ju betalat in i förskott också, så det handlar ju om ett par tusen vi ligger ute. Jag vill verkligen ha prylarna jag har beställt, så håll ett par tummar för mig att paketet snart kommer! Det är ju bland annat en höstkappa jag skall ha…

Sitta hemma i tystnad gör att min hals känns bättre, men det gör mig oändligt uttråkad att inte ha någon att prata med. Jag är alldeles för aktiv rent socialt för att jag skall kunna stå ut med att sitta i ett tyst rum såhär. Skulle jag hamna på en öde ö så skulle jag ha börjat prata med mig själv inom tre dagar. Att jag sedan tycker att jag har en idiotisk röst är ju en annan femma :P

Skall bädda ner mig på soffan med ett försök till lunch nu, så får vi se vad Rosemary’s Baby har att erbjuda i underhållningsvärde. Har förstått att det skall vara en bra film, så jag har ganska höga förväntningar på den :)

She is in love with herself, she loves the dark

Hemma sjuk idag. Hatar att vara hemma sjuk, det får mig att känna mig värdelös, för att inte tala om uttråkad. Det finns inget jag kan göra här hemma direkt, orkar inte försöka städa av och jag är redan öm i kroppen efter att ha legat i sängen hela dagen igår och stirrar på tv. Sitter på soffan just nu med Naths laptop (min står för långt borta för att jag skall orka gå och hämta den) och tittar på MTV eftersom Travel & Living vägrar starta. Får pilla igång någon film sedan så att jag har något att titta på, men just nu får det duga som bakgrundsskrammel.

Bläddrade runt lite på eBay igår för att försöka hitta en film jag har på VHS någonstans, som jag väldigt gärna vill ha på DVD. Hittade ett par resultat, alla kostade $60 och uppåt. Herregud. Letade på Amazon idag, hittade ett par ex för $25. Fortfarande dyrt, men i alla fall lite mer värt. Det är en gammal häxfilm som jag råkade spela in i tron att det var något annat eftersom den svenska titeln var Häxjakten. Det visade sig istället vara en high school-häxfilm som på originalspråk heter I’ve been waiting for you. Ganska lökig egentligen, men jag gillar verkligen den sortens filmer. Det görs inte alls sådant längre… Nittiotalet hade något särskilt när det kom till filmer, och all CGI i världen kan inte rädda 00/10-talet. (Eller som Nath en gång sade: ”All choklad i världen kan inte göra mig till en superhjälte”.)
Andra filmer av samma slag jag gillar är Hocus Pocus och The Craft. En modern film som faktiskt imponerade djupt på mig var Trick ’r Treat. Jag kan rekommendera att ni införskaffar den och tittar på den en ruggig kväll när mörkret ligger tungt och det gärna stormar lite ute. Eller så väntar ni helt enkelt till Halloween, men då brukar man ju ha fullt upp med annat :)

Jag känner ibland att jag saknar en stämpel. Det var lättare förr, då fanns färre alternativ. Nu plockar jag vad jag vill varifrån jag vill, och visserligen ger det mig en större vidd, men det innebär också mindre djup. Jag gillar för många olika genrer för att känna att jag har en identitet i någon av dem. Visst, man skall inte låta något så litet styra hela ens identitet, men när man redan börjar känna av en liten identitetskris så hjälper det alltid att ha lite guidelines att röra sig efter.

Mitt hår gör mig nedstämd. Jag kan gå med på att det kan se sött ut vissa dagar, men för det mesta irriterar jag mig på att jag ser ut som en igelkott. Jag vill ju kunna sätta upp det i roliga frisyrer eller bara ha det hängande helt vanligt. Se lite mer ut som en tjej, även fast jag i många andra aspekter är ganska pojkig. Meh. Jaja, det växer snabbt och om typ ett halvår kan jag nog fixa en snajdig Uma Thurman-page av det.

Nu skall jag hitta något att glo på. Jag kanske skriver mer sedan, ifall jag inte glömmer av det eller somnar.

She’s got everything I need; pharmacy keys

Blir bara ett kort inlägg idag, skall gå och pilla Warhammer 40k-karaktär sedan och se på en film med karlslok.
Det blev klart idag att Zzucken får jobb hos oss! Så från och med måndag har han jobb igen ^^ Han skall med in till jobb imorgon för att lyssna in på lite samtal och lära känna teamet lite, så får jag hjärntvätta honom på procedures sedan ;)

Slö dag idag, men imorgon är det äntligen fredag <3
Fått mail om att den supersnygga kjolen jag har köpt är skickad, så får nog ha den på mig nästa helg när vi skall hemmafesta lite :)

Bullets couldn’t hurt him but the dawn it would burn him

Ibland händer saker som får en att återfå lite hopp för mänskligheten!
Var uppom Coop för att köpa mig lite kvällsmat eftersom Nath tyvärr glömde bort det när han köpt lunch förut, och hade med mig en hundralapp och inget mer. Stod i kön till kassan och försökte räkna på hur mycket jag skulle komma att handla för, och kom fram till att min hundralapp borde räcka. När det väl var min tur och summan var uträknad så visade det sig att jag saknade en femma. Jag bad kassörskan att slå ut spaghettin jag tänkte köpa så att pengarna skulle räcka till resten, men hon log mot mig och sade ”Du kan komma förbi med en femma sedan istället” och lät mig handla för min hundralapp trots allt. Jag blev så otrolig glad över hennes tillit i en främling, att hon litar på mig att jag skall komma förbi med de resterande pengarna! (femman ligger nu  i min jackficka, skall gå tillbaka upp så fort jag skrivit klart detta ^^) Hela min dag kändes genast mycket finare, och jag studsade (haha, nja, inte direkt ^^) hela vägen hem med min tunga kasse. Har nu ätit kvällsmat och skall ta min lilla promenad upp till Coop igen för att bevisa för henne att hon gjorde rätt i att lita på mig, och sedan tänkte jag flytta in i duschen en stund :)

Dagen i övrigt har varit ganska OK. En relativt långsam onsdag, som skyndades på lite på slutet. Har känt mig ganska effektiv idag faktiskt :)

You’re poison running through my veins

Jag drömde så märkliga ting. Jag minns inte allt, men jag hade börjat plugga i Malmö igen tillsammans med mina gamla klasskamrater, och vi skulle sätta upp någon form av pjäs i en sovsal på en konstig båt. Jag satt naken i en säng och lyckades hitta en ful grön teeshirt som jag tog på mig så att jag i alla fall höll överkroppen täckt, men det kom en liten grupp med äckliga insekter som marscherade mot mig (de marscherade faktiskt, i en liten formation) och jag började skrika och flaxa vilt. Det satt en kille på sängkanten och sade att han gillade att jag bara hade teeshirt på mig. Sedan vaknade jag och kände mig sur över att folk har mage att titta på sådant när man blir attackerad av insektsarméer :(

Idag är en tisdag som känns som en onsdag. Det innebär att denna vecka kommer att ta tid på sig att bli överstökad. För min del kunde det gärna vara helg igen. Å andra sidan skall jag inte klaga för mycket, jag har ju faktiskt även känt mig missnöjd över att tiden flyger förbi som ingenting. Det är höst, hörni. Det var ju för fan nyår nyss? Det känns som att det inte dröjer länge innan jag blir 27, och då är det ändå ett halvår kvar. Börjar känna mig åldersnojig, fjantigt nog. Jag bara känner att det finns så mycket jag vill hinna med innan tiden tar slut. Jag känner mig sliten i flera riktningar faktiskt, har lite svårt att fokusera på enskilda ting för mina tankar vill göra allt allt allt samtidigt.
Pratade med Nath om det, vid ett tillfälle. Han sade ”Vad tänker du på?” och jag kan inte ge ett svar på sådana frågor. Det verkade på honom som att de flesta människor tänker på bara en sak åt gången? Om det är sant så skulle ni inte klara av att vara i mitt huvud för en sekund ens. Här händer det saker hela tiden, associationer och tankar byter av varandra på löpande band och there’s no end to the possibilities!
Är jag konstig? Jag har fler exempel jag inte orkar ta upp nu där det verkar som jag att det jag är skiljer sig oändligt från det alla andra är. Jag har funderat på att gå och prata med någon om det, men å andra sidan så känns det som att trots att det vore skönt att veta hur galen man är så hjälper en eventuell diagnos mig ändå inte. Jag är bara konstig, deal with it. :P

Nu kommer snart min bror hit och lagar mat åt mig. Skall nog tvinga honom att köra lite Rockband eller Singstar sedan också, mwahaha.

I don’t even know why I care. It’s indisputable that life will always be unfair…

Det är något magiskt med måndagar. Inte på det där sättet som man känner av lite magi i luften precis innan julafton, eller en sådan där helt underbar försommarnatt på Högklint med utsikt över hela havet, utan den andra sortens magi. Svart magi, förbannelse, den värsta sortens häxeri. Måndagar, mina vänner, är helt enkelt ute efter mig. Jag har märkt det nu de senaste månaderna; varenda måndag så är det alltid NÅGOT djäkelskap som kommer och biter en när man minst anar det.
I jämförelse med förra måndagen var denna en ljuv dröm. Så jag tänker inte klaga allt för högljutt idag ;) Jag tänker dock skriva detta: Tack Ilir. Du är en fin vän och det gjorde mig obeskrivligt glad att du tog över min börda. <3
(hade till och med en kund som fick mig att skratta rakt ut ett par tillfällen. det var fint.)

Känner mig väldigt sentimental. Har tänkt mycket på min syster idag, ett par saker har fått mig att tänka på henne under dagen. Jag saknar. Det tär i mig att ha så många ord jag vill säga henne, men inte kunna få fram något av dem. Jag känner mig lite sorgsen och nedstämd. Pratade lite med pappa dock, det gjorde mig gladare.

Nu skall jag ta en dusch och sedan umgås med Nathaniel, som just ringde och berättade att han är på väg hem från jobbet nu. Jag misstänker att hans måndag var lite sämre än min…

It rubs the lotion on it’s skin

Det blir nog lite postat här efter jobbet idag. Har spelat hela helgen typ så inte riktigt tagit tag i det.