Zombielove

Nu är det sängdags. Klockan är inte så mycket, men jag är trött, och imorgon skall jag gå upp allra senast klockan tio och städa ur lägenheten. Så det kunde vara skönt att få lite ordentlig sömn inatt, faktiskt!

Har spelat WoW ett tag; Vinter är level 28 och Honeytongue är level 10. Kiiri har jag inte rört på länge, hon får vila ett tag. Fortfarande 42 på henne, alltså. (men hon är ändå min lilla älskling)
Har även diskuterat Neostalgia med Viktor. Och sett på gnälliga brudar i Top Model.

…jag diskade aldrig klart förut. Jag diskade kanske en tredjedel av allt, och sedan tröttnade jag och spelade WoW och färgade håret istället. Jag hade i min iver ryckt åt mig fel förpackning i affären, så nu har jag istället för helsvart blåsvart hår. Spännande, det är typ sex-sju år sedan jag hade den färgen senast ;)
Skall försöka ta bort fläckarna jag har fått i pannan också; sist jag färgade håret fick jag kommentarer på det typ tre dagar efteråt, eftersom jag tydligen hade svarta prickar i nacken av den dumma färgen. Jag har ingen bra spegel så att jag kan inspektera min rygg, tyvärr. Hade dock på babyolja (olja gjord på babies) innan, så det borde inte ha fastnat så mycket faktiskt. Så det så!

NP: Storm Langt bort i Lia
Mrrr. I like.

Candy candy baby

Äter Polly, ser på Top Model, ligger nerbäddad i sängen och har nytvättat hår. Prrr. Och imorgon skall jag städa och sedan kommer Simon över en sväng. Ikväll skall jag pinga 28, jag är typ fem-sex kills ifrån level :) Mrrrrr, level :D

Mm, Polly.

Walk me to the graveyard

(älskälskälskälsk)

Nu skall jag diska. Jag har en bra skiva att lyssna på. Jag skall även färga håret, men jag skall diska först.
När jag diskar så dansar och sjunger jag jättemycket. Därför är musiken väldigt viktigt. I synnerhet eftersom rinnande vatten förtar lite av volymen och då är det bra om man kör låtar man kan texten till.

Like so:

 1. Reese Witherspoon Wildwood Flower
 2. Dschinghis KhanAladin
 3. Michale GravesFountains of Heroine
 4. Joaquin PhoenixFolsom Prison Blues
 5. Ebba GrönVad skall du bli?
 6. Misfits Bruiser
 7. Ebba Grön Alla visa Män
 8. Misfits Dig up her Bones
 9. Misfits This Island Earth
 10. Phoenix/Witherspoon It ain’t me, babe
 11. Insane Clown Posse In my Room
 12. SITD Richtsfest (perverse remix by Namnambulu)
 13. Ebba GrönTill havs
 14. The Crimson GhostsSons of the Zodiac
 15. Joaquin Phoenix Ring of Fire
 16. The Spookshow I can kill you in a heartbeat, my dear
 17. Therion Son of the Sun
 18. Eurythmics Thorn in my Side
 19. And OneBody Company
 20. Ebba GrönDie Mauer
 21. Otyg Trollslottet
 22. Otyg Vilievandring

Lite mycket Ebba Grön kanske, men jag är nostalgisk idag ^_^

The night cuts through her skin

Jag är sleepy. Jag skall gå till Ica Nära och köpa lite pålägg och sedan skall jag äta macka. Sedan skall jag nog vara asduktig och städa köket (det vill säga: diska)

Jag ligger på 70% till level i WoW, så jag kommer lätt att hinna bli 28 idag. Fixade upp min skill i jewelcrafting lite, och fick totalångest över att jag handlat för fem, nästan sex guld. Det är inte ens mycket, och får jag (mot förmodan, visserligen) sakerna sålda jag har liggande på Auction House så har jag tio guld in, men… det kändes ändå helt nedslående att se 39g istället för 44g. Sorg! Eh, okej, jag är väl kanske lite väl fast i spelet just nu då. Men då är det bara bra att äta lite och diska, för då hinner jag komma på andra tankar och kanske hinner folk upptäcka mina auktioner och vilja köpa mina jättedyra prylar.

Jag vill sova. Fast ikväll är det Top Model och det vill jag se. Kanske köper lite godis istället. Jag har normal sockeraptit igen. All cola jag fick i mig i Frankreich hjälpte tydligen mot min sockerintolerans. Bra eller dåligt? Jag vet inte. Men så länge jag kan äta saker så är jag nöjd.

Mrr, Zzz.

Darkness

Tobias gjorde mig och Lotta sällskap till lunchen, och sedan gick vi till Kjell och Company där jag köpte en usb-hubb. Båda tjatade angående fredag, så om jag skall umgås med Smege på lördag och inte på fredag så skall jag ut och klubba med Tobias och Lotta och deras trevliga gäng. Det hade varit kul :)

Eva gled förbi mig och Lotta i morse och sade att vi båda fått Godkänt på resttentan (i Textanalys)! Helt lycklig, jag har oroat mig över att jag inte skulle klara av att göra de ändringar hon ville ha gjorda, men det har jag tydligen lyckats med. Lycka lycka! Och vår redovisning gick bra, nu är det bara slappa resten av veckan som gäller :D

Skall strax logga in på WoW och spela upp mig till 28 (var planen iaf ;)), skall bara fixa lite småsaker först. Och koppla i usb-hubben :)

There’s more than one way to skin a cat

Just ja, jag glömde nämna mitt Aww-moment i WoW igår.
Jag fick en whisper från en hunter som ville ha mat och vatten (för er ickefrälsta så är jag som sagt var mage, och vi har conjure water och food; water för manaregain, och food för health) och jag fixade en stack av vardera åt honom. Lade det i trade, tryckte ”trade” och han avbröt, lade i ett guld och godkände.

Jag fick ett guld! Jag bad inte ens om det, jag tänkte ge honom stacksen gratis, och han gav mig ett guld!
Det var väldigt rart av honom :)

Nu har jag typ 44g. Halvvägs till hest (pipivogel). Får se hur mycket till jag hinner få ihop innan det är dags att pinga 40 – det känns som att jag har en evighet kvar. Får nog spela lite i helgen tror jag :)

I find it kind of funny, I find it kind of sad

Jag är lite illamående. Lite för varm, lite äcklad och lite sådär hjärnan-vill-desperat-hacka-sig-ut-ur-skallen. Funderar på om jag skall ta nio- eller tio över nio-tåget, men det blir nog nio. Klockan är halv nio, och jag har skit och ingenting att göra, så varför lite, liksom? Förbereda mig lite, och försöka hitta var i herrans namn jag var i min bok igår när jag plötsligt somnade.

Varför gör man så? Man ligger där med ett finger på sidan man är och funderar ”Jag kommer att somna nu, jag borde kanske öppna ögonen, lägga i ett bokmärke, lägga boken åt sidan och släcka lampan”, men aldrig gör man det. Istället somnar man som ett barn, vaknar mitt i natten och ser att lampan står i gång och att man halvt om halvt legat på en bok några timmar, och så rycker man på axlarna och somnar om utan att åtgärda något av det. Mrr, sömn, min kära vän!

Jag borde städa, packa upp, diska, tvätta och så vidare. Men… jag har på sätt och vis långhelg nu. Vi redovisar idag, alla andra skall redovisa på fredag, så fredag blir bara en sitta-och-lyssna-på-redovisningar-dag och det står man ju ut med.

”Ät hjärna, puny mortal, det är mumma för magen!”
(de andra ser mest ”hä hä” ut, så de får ingen replik.)