A little less conversation

Att göra:

  • Spara ner alla bilder från hemsidan.
  • Flörta med Christoffer och se ifall han kan lägga upp ett nytt galleri åt mig igen <3

Nu skall jag dock läsa uppsatser. Sedan sova. Klockan går för snabbt, argh! För lite tid, kommer inte att sova klokt inatt.

Vill inte ha en morgondag. Giev övermorgon, plx. :(

It’s just breaking my heart

Levlat rep. Trååååkigt. Försökt levla mining och jewelcrafting, har fått någon poäng på vardera. Tjänade trettio guld, blev trött och loggade så av. Nu skall jag läsa igenom tre uppsatser och sedan skall jag försöka sova. Imorgon blir det tidigt och förvisso kommer jag att ha en död hjärna i vilket fall, men jag har en känsla av att risken att jag börjar gråta är mindre om jag får sova ut. Fast jag lär deppa ihop i vilket fall. Djävla uppsats. Allt är skit och jag vill ha gotländska jordgubbar.

Jaja.

Min hals gör lite ont. Surar över det, jag hoppas sannerligen att det inte har med en kommande sjukdom att göra. Orka vara sjuk nu. :/

Och på en annan front …hejdå. That’s all I can say.
Kanske har du rätt, kanske har jag rätt. Det får vi se.

Because I’m evil

Ikväll skall jag göra mig en omelett. Alltså skall jag gå till affären och köpa ägg nu. Och sedan skall jag äta. Äta är bra. Den senaste veckan har jag levt på bröd, i stort sett, med några få undantag då jag istället fick i mig pizza eller hamburgare. I morse vägde jag 54 kg. But that ain’t bad, people!

Poppar Combichrist, filosoferar om vackrare stunder. Lotta blev busy efter skolan imorgon, jag vill ju fika! Darnit. Får se ifall jag patetfikar med mig själv, eller om jag åker hem och dör framför datorn istället. Kanske kan jag köpa med mig en bakelse hem, och sitta på min balkong och äta den om det är fint väder… Mm… Vi får se.

Nu skall jag orka laga mat. Det innebär att jag måste diska i alla fall stekpannan, och den är typ längst ner i diskberget. Jag kanske borde diska imorgon? Diska och städa.
På lördag blir det skapande av rollspelskaraktär. DnD, jag skall vara krigare. Slå ihjäl saker! Stampa stampa! Yay! Det blir min fjärde eller femte krigare. Jag har bara spelat krigare; I only do warriors. Men, men, men, det är ju så fasligt kul att göra grym skada! :)

Kvinnlig rollspelsgrupp med kvinnlig spelledare. Skall bli intressant, jag är så van vid nördiga killar och tafatta män ;)

Come, come on down, down

Är man modig eller dumdristig om man ger sig in i något trots att man känner till konsekvenserna? Jag har trotsat ett tydligt uttryckt önskemål, närapå krav, och ändå mår jag bra och känner mig stark. Jag vet inte jag. Gräver jag gravar för mig själv, eller har jag tagit ytterligare ett steg mot ett starkare jag?
Problem kommer att uppstå på ett sätt eller ett annat, och jag är väldigt medveten om det. Jag borde oroa mig, jag borde vara ångerfull, men ändå känner jag mig …trygg. Jag har det jag behöver.

Jag vet bara att jag kommer att sakna.
Jag saknar alltid.

I’m crucified

PotC3 var bättre än PotC2, och därmed nästan bra. Den hade sina moments, även fast de där karaktärerna jag avskyr så innerligt aldrig dödde. *visslar lite* Fick se trailern för Transformers, omg GIEV MECHA PLX. Mmmm, mechafetisch… ;)

Idag skall jag läsa ettusentvåhundrafemtio miljoner sidor uppsats. Eller i alla fall över hundra sidor. Oh god, skjut mig i skallen och begrav mig i en soptunna, jag HAR INTE LUST. Jag vill spela WoW och levla mining eller levla Vinter eller leka med min nya UD priestess eller jag vet inte, vad som helst förutom att läsa en massa uppsatser?

Lotta upptäckte förresten att vi har fler pinsamma missar i vår uppsats. Imorgon är den dag då jag dör, då vår offentliga halshuggning äger rum. Orka. Försöker därmed febrilt hitta något kul att ägna kvällen åt; hittar jag ingen fest eller klubb blir det WoW men ändå >_<

Jaja. Vi får se vad som sker.

Do you know that bad girls go to hell?

Kort dag för bloggande idag. Skall duscha, äta, klä på mig och åka tillbaka till Helsingborg. Ikväll blir det PotC. Jag har låga förväntningar på den. Förhoppningsvis är det en bra film, men är den inte bättre än tvåan så är den LEJM.

Jag uppdaterar er på detaljer imorgon.
IMORGON skall jag för övrigt läsa tråkiga uppsatser. Typ fem. Typ på tjugo-tjugofem sidor vardera. Och så skall jag skaffa mig åsikter som jag sedan skall framföra på fredag. Screw you guys, I’m going home! Förvisso är skolan över sedan. I sommar blir det distanskurserna, i höst vet jag ännu inte vad jag kom in på och inte.

Vi får se.

The corpses are all hanging from the ceiling

Kul utmaning av Marielle, får se ifall jag har tid att göra den idag. Nu skall jag göra limpmackor med ost och spela lite WoW. Skall bara betala mina skor först, samt en räkning från sf-bokhandeln. Ja, och lägga upp min SRF-biljett på Tradera. Jag är inte alls på festivalhumör, om jag skall vara ärlig, och festivalen är om typ en vecka. Orka fixa allt som måste fixas.

I want your
I need your skuuuuulls