Så var det klart.

Nu är allt överflyttat från blogg.se till wordpress – äntligen! Det har tagit mig fyra dagar allt som allt att få över det, så nog fan har det varit både blod, svett och tårar där alltid.

Valborg idag. Nath är i Malmö, själv skall jag över till Murck och chilla och se på film. Det blir bra :) Får se ifall jag vågar mig på Motörhead Shiraz-vinet ikväll då, eller om jag håller mig till lite cider eller läsk istället. Nom nom.

2007-01-31 @ 21:09:47

Stulen av Elinleticia.


1. Kan du fixa en punktering och byta torkarblad själv?

Nej. Jag har vare sig bil eller körkort.

2. Hur äter du ett äpple?
Med lagom tuggor och lagom hastighet.

3. Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
Japp, det är jag. I synnerhet spindlar. Och fästingar! Jag AVSKYR fästingar.

4. Big Brother eller Sportnytt?

Frasier!

5. Rent spontant, om du får välja en present till dig själv, vad skulle det bli då?
Den där korsetten jag är sugen på.

6. Är du mörkrädd?
Nej.

7. Resmål som fascinerar?

Japan, men bara om jag får åka med Amanda!

8. Ditt senaste telefonsamtal?

Mamma, för två timmar sedan. Handlade om Paris och storm.

9. Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag, vem blir det?
Michale Graves!

10. Förrätt eller efterrätt?

Hela trerätters i sig <3

11. Bästa stunden på dagen?
När jag kommer hem från skolan, och har hela dagen för mig själv.

12. Tre saker du alltid har med dig?
Min mobiltelefon, en bok, och min iPod.

13. E-post eller snigelpost?
Snigelpost om det är brev, inte om det är räkningar.

14. Den senaste komplimangen du fick?

Um… ”Din blogg är kul”?

15. Senaste gången någon skällde på dig?
Inte en blekaste. Eva var lite grinig på mig och Lotta för att vi var helt nollställda inför hennes genomgång och verkligen inte fattade hur vi skulle göra, men annars så…

2007-01-31 @ 20:44:09

Planer jag hoppat över:

 1. Skriva rent vår övningsuppgift.
 2. Diska.
 3. Städa.
 4. Installera iTunes.
 5. Bädda rent.
 6. Göra packlista inför Paris.

Yay! Jag är inte helt värdelös! Just nu är jag dock mer på humör att surfa på /b/ än att skriva rent. Urgh. Well, Lotta depends on me så jag skall i alla fall göra vårt satsschema. Resten får jag i värsta fall göra imorgon, men planen är ju verkligen att få klart det idag så att jag kan dubbelkolla imorgon ifall krav finnes.
Jag vill ha en egen SAG. SAS är riktigt bra den också, men… SAG är ju mer prestige!

När jag blir stor vill jag också jobba på Svenska Akademien och få bestämma över språket. Eller så vill jag bli gud, då får man verkligen bestämma som man vill! <3

2007-01-31 @ 18:36:20

21.55 My Bare Lady
21.55-23.00 Brittisk-amerikansk realityserie från 2006. Fyra amerikanska kvinnliga porrstjärnor åker till London för att visa att de kan agera och göra karriär på teaterscenen. De börjar på en berömd, prestigefylld teaterskola i London. Det blir röstlektioner, danslektioner, skådespelarlektioner och tuffa lärare. De har mindre än en månad på sig till den stora premiären och tjejernas tålamod och uthållighet testas till det yttersta. Medverkande: Kirsten Price, Nautica Thorn, Sasha Knox, Chanel St. James. Originaltitel: My Bare Lady. Del 2/4. (femman)

Ah yeah, detta är vad jag skall se på ikväll tänkte jag :) Jag skall snart bädda rent i sängen, och sedan sätta mig i den med laptopen i knät och försöka skriva en bra rapport på den jobbiga svenskövningen vi gjorde tidigare.

Jag vill ha kurskatalogen för sommarens och höstens kurser. Jag tror att jag skall läsa lingvistik och latin, så jag vill kolla upp det hela lite närmre, se vad de har att erbjuda. Jag har efter hand insett att lite baskunskaper i latin skulle göra underverk för min förståelse i svenska språket; så många ord är baserade på latin att det bara kan göra gott att få lära sig exakt vad alla de där små uttrycken betyder! Lingvistik verkar också intressant; går det en sommarkurs i det hade min lycka varit gjord.

Nu är det dags att tända mängder av ljus, bädda sängen, ta en lång dusch och sedan, brrr, skriva rapport. Jag borde diska också… Suck. Nej, det får bli imorgon! Därmed pasta! (mrrrr, sovmorgon!)

2007-01-31 @ 17:14:32

Hej Carina!
Här är lite saker du skall tänka på:

 1. Ät inte godis. Du blir bara illamående av sockret.
 2. Du kanske tror att du är sugen på chips, men du äter aldrig upp allt ändå.
 3. Coca cola är gott, men inte varje dag. En gång i veckan kanske det fungerar.
 4. Du behöver inte köpa asdyrt fika i skolan, ät äpplen istället. Nyttigare och billigare.
 5. Försök hitta en bra kurs i latin att läsa i sommar eller under nästa år.

Puss,
//Carina.

2007-01-31 @ 16:55:40

Saxat från den här artikeln på aftonbladet.se

1. Nischa dig. Var tydlig redan i namnet på din blogg och vad du skriver om. Ju tydligare du är i ditt val av ämne desto lättare blir det att göra sig hörd i bloggbruset.

2. Skriv helst kort och ofta. Ju fler inlägg du skriver per dag desto större anledning för läsaren att ofta besöka din blogg..

3. Nätverka. Bloggvärlden är ett nätverk av miljontals länkar. Om du länkar till dina favoritbloggar i din blogg kommer de förhoppningsvis att länka tillbaka till dig. Rekommenderar du ingen är risken stor att ingen rekommenderar dig.

4. Delta i diskussioner. Var aktiv i andras bloggar. Varje gång du skriver en kommentar i någon annans blogg blir din signatur länkad till din blogg. På så sätt är varje kommenter ett reklamblad för din blogg.

5. Gör något som ingen gjort förut. Det absolut säkraste sättat att bli uppmärksammad i bloggvärlden är att publicera ett scoop av något slag. Det kan vara att du upptäcker ett fel i en tidningsartikel eller att du har en unik vinkel som ingen annan har tänkt på.

6. Presentera dig på olika bloggsajter. Så fort du skapat en blogg bör du presentera den på bloggportalen.se så den blir sökbar via bloggsök.se. Andra bra sidor att lansera sin blogg på är nyligen.se och bloggtoppen.se.


Kommentaaaarer! :D
1 – Bah, alldeles för få människor verkar gilla zombiebrudar. Nackdel! >_<
2 – Uppmaning till späm? Sweet! ”kort och ofta” är inte vad jag efterlyser i mina favoritbloggar. Jag gillar långt och ofta. Tänk ”s3xx0r”!
3 – Bah, det är bara två av alla människor jag länkar till som länkar tillbaka. Stämmer inte :'(
4 – Så… spämma andra människors bloggar också? :S Don’t you go farking spam in my blogg! Fast lämna gärna söta kommentarer ^_^
5 – Men men men… ALLA skriver ju om alla scoop? Det är ju knappast nytänkande och innovativt, även fast aftonbladet tycker det. Hrrrgh.

Puss och snusk

2007-01-31 @ 16:50:56

Och oh! Det verkar som att det blir utgång imorgon kväll! Jag gillar få sms med förslag om utgång ^_^ I så fall måste jag komma på en snajdig outfit som jag slipper frysa i, men som samtidigt passar på synthklubb… Eep! Caroline, har de någon dresscode? Eller vad brukar folk ha på sig? o_O

:D