People love to point and stare

Jag är så fruktansvärt trött att jag skulle kunna ge min vänstra arm för att få krypa ner i sängen igen. Blir nog dock en ganska kort dag på jobbet idag tror jag, det ryktades om det i alla fall. Och i vilket fall som helst så är jag ju ledig imorgon!

Måste vid tillfälle fixa ett par strumpebandshållare och ett par snygga strumpor att ha till min outfit till Vogon på lördag, samt bestämma vilka skor/boots jag skall ha. Det får bli något svart och inget av de nya paren; zombieskor i all ära men jag ser nog redan tillräcklig freaky ut med mitt gröna hår även utan att jag matchar håret med gröna skor med tänder på ;)

Fick en försenad födelsedagspresent av Nath igår! :D Ett skitsnyggt knivställ föreställande en man med knivarna stuckna genom kroppen; Voodoo :)

Är helt slut i fötterna. Varför? Sedan vi hade fest i lördags har jag banne mig haft ont i alla muskelgrupper. Man kan ju undra vad man har haft för sig när man vaknar upp och är helt öm i alla ryggmuskler. Jag hade ju inte ens korsett på mig… Ohwell :P

Fått besked att minst en men kanske båda mina bröder kommer med min mor ner till Scania när hon kommer hit till Kristihimmelsfärdsdagshelgen! (låååångt ord!) Wohoo! *family values* ;)

Carry me to the unseen

Sista rollspelningen ja… Go out with a bang.
Nere i en stor tronsal sitter en odöd riddare som kallas the Cannibal Knight. Han har sex vakter i rummet, omkring tvåhundra ghouls i det intillliggande rummet vi just gick igenom. När han äntligen slår över på reikspiel och inte pratar breton så kan Hedwig inte annat än att reagera när han berättar att han är odöd. Pew pew, två pilar i bröstkorgen. Och sedan börjar striden.

Någonstans mitt i striden reagerar Hedwig på att rummet är fullt av inte bara demoner, utan även odöda. När hon får ett hugg i armen och det istället för att börja blöda börjar BRINNA ur armen på henne inser hon att hon, den renaste av de alla, har blivit oren. Hon börjar hacka sig i armen för att försöka hugga bort det smittade ur kroppen, men inser att det är dött lopp, hon är inte stark nog i sin vänsterarm där hon redan har sin sköld fastspänd. I en värld där allt har gått fel, och där hon i ögonvrån kan se att hennes tidigare vänner, de hon litade på, har förvandlats till fåglar, fladdermöss och attackerar varandra så finns bara en utväg: Hedwig slänger sig på svärdet, får det genom halsen, och går upp i flammor.

Farväl Hedwig, må du vila i frid.

Djävla psykad spelgrupp på slutet. ALLA utom Kent hade någon form av mutation. Hedwig trodde ju in i det sista att hon hade klarat sig undan, men icke. De andra hade varit för påstridiga i sina försök att tainta henne. Christian hade till slut korpvingar, fyra armar och päls över hela underkroppen. Big hade demoner i huvudet, var helt plötsligt en kraftful magiker och Göthberg hade svans och var en trogen kaoskrigare redan sedan de möttes.
Warhammerkampanjen är över och de enda som överlevde kannibalriddare, ghouls, ett antal pink horrors och oss andra var Big och Christian, som tillsammans flög bort i skymningen. Jag föreställer mig gärna att de höll varandra i händerna och att det spelades någon form av Celine Dion-musik. Fast hellre vill jag föreställa mig att de själva hade en epic showdown där de försökte visa vems gud som var starkast, eftersom båda två hade valt att inkarnera sina gudar. Tzeentch (stavning? :D) (eller vilken kaosgud det nu var; inte Nurlge iaf och jag är relativt övertygad om att det inte heller var Slaanesh) och Khorne är nog inte så tighta polare trots allt ;)

Nu är det snart dags för en ny arbetsdag igen. Har sovit halvbra, vilket är bättre än halvdåligt men inte alls lika uppskattat som bra. (däremot djävligt mycket mer uppskattat än dåligt!) Ikväll blir det lite WoW, skall se ifall jag kan få min lilla Warlock att dinga 70 :)

Please take what’s left of me and leave

Det blev inget bloggande igår eftersom blogg.se hade kukat ur och vägrade låta mig logga in. Lagom irriterande.

Helgen har varit lagom lång och produktiv. Jag blekte mitt hår ytterligare och satte i två breda, knallgröna slingor med Diddis hjälp. Denna nya färg har fått folk att förvandlas till Stating The Obvious-man, då hela sex personer under gårdagen kom förbi mig och sade ”Ditt hår är grönt!” …som att jag inte visste det själv… ;)

Håret är ialla fall lite tufft och annorlunda och om jag orkar lägger jag nog upp en bild för allmän beskådan och nöje.

Gör påsk-achievements i WoW och ser nu ut som en riktig voodoo bunny. :3

Ikväll blir det rollspel: Vi skall göra ett FJÄRDE försök på ”sista spelningen i Warhammer”. Ja, det går ju bra det där hittills ;)

Nu är Ghoul klar med Noble Garden, så nu skall jag fixa bunny ears till Näsblod. NU skall jag dock gå och klä på mig: NIFOC ftw! (och morgnar är underbara att farma ägg på ^_^)

Until the end of time

Åter igen fredag. Jag gillar fredagar! Det har nog alltid varit min favoritdag. Man har hela helgen framför sig, och saker brukar alltid uppfattas som lugnare och svalare på jobb/skola. Ja, uh, bortsett från när jag jobbade i bowlinghallen, då var tisdagar oh så mycket bättre ;) (rollspel, bästa jobbpasset, jobbade med mamma och pappa… :D) På bowlinghallstiden var det bara de helger då man var ledig som man faktiskt gillade helger; annars hade man nog mer sovmorgon och lugnt på de andra dagarna i veckan ;)

Ikväll har vi bjudit över lite folk att grilla med oss, och imorgon har vi bjudit över lite fler folk att komma och umgås och dricka lite med oss. Det blir lite grilla imorgon också för den delen ;)

Känner att jag sov gott i nättras, så kanske är jag ur den här dåliga sömncirkeln for now?
Imorgon kommer Diddi och hjälper mig med håret, så får vi se hur det blir. Har inte ens berättat för mamma vad jag skall göra, haha, får skicka lite bilder till henne sedan ^_^

Trevligt hos Jahna igår, synd bara att de har djur och att Diddi var inrullad i päls där hon satt bredvid mig… Jag har fortfarande ont i näsan, vi nämner inte mer än så. You do the math :P

Bunk with me tonight

Var kreativ när jag kom hem igår, och fixade allt jag skulle fixa samt lite till. Jag fixade födelsedagskort åt Jahna (grattis på födelsedagen, skulle du råka ha vägarna förbi!), jag fixade Xorios forumsignatur, jag fixade ett gäng idolkort på Ghoul, Näsblod, Cow och Vinter som vi framkallar till vanliga fotografier och jag började göra en bild åt Lars också. Wohoo! Jag är episkt kreativ! :D

Fick betalt ett par räkningar jag hamnat efter med också, OCH jag har snart blivit klar med deklarationen (i tid i år!) så att jag kan skicka in den. Jag gick med i Unionen igår, och på fredag skall jag betala min livsförsäkring. Just nu känns det som att jag har läget under kontroll ;)

Jobba jobba jobba jobba

Skall på fika hos Jahna ikväll!

Lyssnade på min brors nyaste låt igår, riktigt bra. Fick även läsa en uppsats han skrivit som han fick MVG på; säga vad man vill om Fredrik men hans texter är sjukt roliga :D Jag förstår också hans MVG, det var bra skrivet! ^_^

Ruin my castle

Sov någorlunda bra, drömde intressanta men borttappade saker. Det är väl priset man får betala antar jag; någorlunda bra sömn som stjäl ens drömmar från en innan man hinner reflektera ordentligt över dem. I det här fallet hann jag inte ens börja.

Ny sittplats på jobbet, nya arbetskamrater som omger mig. Förändring är både bra och förvirrade; jag saknar ändå alla de ”gamla”, även fast det verkar som att det kan bli riktigt trevligt där jag sitter nu.
Fördel gamla sittplatsen: jag satt vid fönstret.
Fördel nya sittplatsen: om jag sträcker på mig i stolen så kan jag se Nathaniel <3

Har en ny dator som inte tillåter MSN längre, så ni jag tidigare spenderat chattid åt kanske undrar över varför jag numera står som busy/away på MSN. Prata med mig på Gmail istället! Bara att adda zombiette@gmail.com och peta ifall jag är online :)
Jag kommer ju dock att i första hand koncentrera mig på mitt arbete, inte bara för att det är nytt utan för att det är vad jag GÖR på dagarna (arbetar) och det är i den ordningen saker prioriteras. :P

Nu är det snart dags för kläder. Skall nog pussa på lilla kärleksmonstret tills han vaknar också, eller så kan jag lägga mitt blöta hår mot hans rygg ;)

Meet the Zombies

Nathaniel har förmodligen sovit väldigt illa under natten, eftersom jag vaknat till hela tiden av att han muttrar och vänder på sig. Själv har jag, bortsett från nyss nämnda nämnare, sovit ok. Drömde en hel del konstigheter, men man gör väl det ibland. Jag hoppas att vi båda kommer in i kloka sömnvanor snart.

Spelade lite Silent Hill 3 igår, höll mig dock bara till en timme. Kom en liten bit på vägen, men med mina nerver är fan en timme i spelet nog spänning för mig, haha ^_^

Ikväll blir det Warhammeravslut, är det tänkt. Får se hur det går med den saken, hittills har vi lyckats ta oss förbi två avslutningar ;) Men om spelledaren har bestämt sig har vi nog inte så mycket att säga till om…

Gick hem klockan ett igår; hade inget att göra på jobbet och fyra timmar komp liggande, så gick hem hellre än att bara sitta och glo. Hade tänkt göra en himla massa saker nu när jag väl hade tid till det, men somnade i gästrummet istället och sov som en stock under två-tre timmar. Hm. :/