I only have eyes for you

Jag var väldigt imponerad igår för övrigt. Jag beställde två par glasögon från www.snyggabrillor.se i tisdags, och räknade med att jag om jag hade TUR kunde få dem tills imorgon, så jag blev lagom förvånad när jag kom hem från jobbet och hade ett paket med tre par glasögon i innanför dörren. Ja, de skickade nämligen med ett tredje par som gåva. Så jag har numera tre par riktigt snygga glasögon att ha när jag sitter vid datorn, och för det betalade jag lite över 200:-. Helt sjukt! Väldigt nöjd, och kan lätt rekommendera :) Mycket bra kundservice där.

Försöker nu vänja in mig vid att använda terminalglasögon igen. De är såpass starka att jag kan sitta klokt framför datorn med dem, men om jag försöker se på mer än en arms avstånd så blir allt extremt suddigt och svårläst. Det innebär att jag just nu lyfter upp glasögonen över ögonen när jag skall ut och röra på mig på jobb, vilket förmodligen ser alldeles lagom löjligt ut. Funderar på att skaffa senilsnören till dem, så kan jag bara ha dem hängande runt halsen istället.

Köpte ett par rosa med rhinestones och ett par svarta i nördmodell. Fick ett par snygga lilaröda på köpet. Ja, jag är riktigt nöjd till och med. :)