Singstar

Mitt personliga rekord i Singstar är blotta 9120, vilket jag glatt sjöng hem på (Don’t fear) The reaper av Blue Öyster Cult. Jag och Kärlek och hans far Peder hade Singstarparty igår. Det var kul det :)

Idag skall vi på marknad i Höganäs och sedan skall vi nog ner till Kävlinge och leka i min lägenhet. Förhoppningsvis skall vi leka med Ida och Jonas ikväll också, men de var inte riktigt säkra så vi får se vad som händer där… Utöver det så har jag en enorm craving att få svamla runt på IKEA, får ta mig i kragen och åka dit på måndag eller något. Egentligen vill jag alltså dit IDAG, men… ingen annan verkar ju så pepp på det ;)

Nattens drömmar har handlat om affärer och Singstar. Gårdagens doings samt samtalsämnen satte sig tydligen hårdare än man först trott.

Ohwell.

Random favorit i repris:

image65
Mamma, ananas, Pappa.

Scarlet harlot

Lite WoW-screenies, som utlovat!
Förmodligen bara jag som garvar åt dem ändå, men skitsamma! Mer bilder på bloggen är ju bara fint ^^ Och kanske i alla fall Caroline blir road ;)Här var jag rolig! Jag blev helt pipglad av att jag fick Elephant att ramla av stolen :D


Säger sig självt. Eller?


Bara för att Tarmalii ALLTID stavar fel.


Den bästa dagen i mitt liv!


Vinter ser ganska ond ut. Notera beastslaying +2 på min broom!


Jag är en bat. Med en broom. Kom igen, det ser ju skitkul ut :D


Trick or treat!
Jag är en mini-diablo! Eller en kräfta. Jag vet inte riktigt.

The girl of my dreams is giving me nightmares

En avi från posten. Det skuttar runt en hel stam av små skrikande monster i min hjärna och pockar på uppmärksamhet. Envisa är de också, de små djävlarna. ”Korsetten!” Gnöh. Jag gillar inte monster, de luras bara. Jag vill verkligen så djävla gärna att det SKALL vara min korsett som ligger i paketet jag får när jag tassar till ICA med min avi, men… det är förmodligen något annat. Typ ett sådant där skitpaket från Vevay (fast jag har sagt åt dem att sluta skicka sina skitpaket till mig) eller något sådant. Kanske nya Fables… Fast jag vill ju ha min korsett. Mlääh. Jaja, så fort Kärlek kommer hem skall vi gå på Systemet och köpa fin whiskey till hans far i födelsedagspresent, och sedan skall vi ta oss förbi ICA och köpa saker. Smör, till exempel.

(Telefonsamtal under gårdagen:
Zombie: Jag tror att vi har ekorrar i kylskåpet.
Kärleksmonster: Um, okej?
Zombie: Ja, jag vet att det fanns massor av smör kvar i mitt smörpaket häromdagen, men idag var det nästan TOMT!
Kärleksmonster: Haha, em, ja, det är ju konstigt…
Zombie: Och allt ditt smör har de också ätit upp! Djävla ekorrar. Vi får köpa nytt snabbt, jag vill äta macka.)

Kärleksmonster är det finaste som finns, men han äter mitt smör när hans är slut. Varför har vi olika smör? Hans är laktosfritt. Jag får tugga lite på honom istället, han är nästan lika mumsig som macka. Eller så ;)

I ALLA FALL: När vi är på ICA sedan skall jag försynt tassa fram med min avi, hålla alla tummar i världen att paketet är stort och ser ut att komma från England eller USA eller vad det nu var, och är så fallet kommer jag att skrika (tyst, inom mig) av glädje och sedan skutta hem som aldrig förr! Är det inte det kommer jag att bli besviken, eftersom de där hoppande monstren i mitt huvud mer och mer övertalar mig att jaaa, det är klart att det är korsetten!

Precis innan jag vaknade igår morse drömde jag att Tarmalii ändrat sitt personliga meddelande på MSN och skrivit: ”I have decided to stop playing horde. I have sold my account and now I play nothing but Alliance. Fuck you all.” Det var djävligt illa. Jag berättade det för honom senare under dagen, och han skrattade gott. Jaja, tur att man roar någon iaf :)
Apropå WoW och roande så skall jag strax posta lite screenshots. JAG HAR VARIT ROLIG! Och inte bara det, någon TYCKTE faktiskt att jag var rolig! Då blev jag väldigt glad ^^ Folk skrattar aldrig åt mina skämt <3

Over and out.

The girl of my dreams is giving me nightmares

Långt bak i mitt huvud, i något sådant där klent utrymme bakom hjärnan, misstänker jag, sitter det lilla översvämningsmonstret. Han har viskat till mig hela natten: ”dripp dropp, dripp dropp”. Varför det, undrar ni. Igår for jag ifrån Kävlinge med mitt kylskåp på avfrostning (long story short, jag har frysfack men ingen lucka, så hela frysfacket har varit antarktis’ våta dröm i ett år nu) och lämnade fina små backar under allt dropp för att det inte skulle väta ner hela köket. Självklart insåg jag ju redan då att backarna med all säkerhet var för små för skyfallet som komma skulle, men… Jaja. Skall ta tåget om tjugofem minuter, så jag har i alla fall två timmar på mig att fixa (tre timmar, tror jag förresten) innan mäklaren kommer. Lite extra vatten när man skall skura – vad gör det?

Konstiga drömmar. Mackor med små små skalbaggar i. Någon som stalkade mig. Ida (fast ibland var hon Emelie) jobbade på något fik på Adelsgatan, i en sväng som inte finns där på riktigt. Jag hjälpte till lite och sedan skulle jag gå vidare för att äta den där mackan typ. Mamma hade gjort mackan, det skulle inte vara skalbaggar i den. Eller var det stalkern? Och var stalkern Pontus?

Ohwell. Dags att skutta iväg så att jag inte missar tåget. Tjipp!

To run away from you was all that I could do

Städat min lägenhet hela dagen, imorgon skall mäklaren titta på den.
Nu skall vi äta kvällsmat. På Max. Hejhå nyttiga oss.

All of my life I sought for a boy like you

Förra veckan var vi förresten på GW. När vi gick därifrån hade jag i vår kasse en liten ask innehållande en uppsättning tärningar. Nath visste att det var förlorat för honom när jag fick syn på de rosa frostade tärningarna bredvid kassan ;) De plockades upp, jag pep förtjust och sekunden senare hade han köpt dem åt mig. Det är imba bf, det!

Imorse låg det ett kärleksbrev på min dator som han hade skrivit i nättras efter att jag gått och lagt mig. Mrrr :3

Åkte ner till Malmö för att lämna in min tidrapport sedan jag arbetade i torsdags. De såg jätteglada ut när jag kom, men så frågade den ena ”Carina, har du åkt ner från Helsingborg -bara- för att lämna in tidrapporten? Snälla säg att du har andra ärenden här också!” och så tyckte de att jag var knasig som for ner (två timmar med tåg, tur och retur) bara för att lämna in ett papper jag hade kunnat faxa in och sedan posta ner. Jaja, jag gjorde nog gott intryck ändå, iochmed min strävan att lämna in mitt papper ordentligt :)

Vi skrev kontrakt på lägenheten i söndags. Den tjugonionde januari får vi tillträde, så nu har vi för fullt börjat planera hur vi skall flytta, när vi skall flytta, när vi skall städa, vad det kostar, vad som skall göras… Och helst av allt vill vi ju flytta NU. Orka vänta tre månader -_-
Skall peta på min far ikväll och säga åt honom att jag behöver pengar till handpenningen.

Imorgon skall jag hem till Kävlinge och städa ur min lägenhet så att jag kan ta dit mäklaren och få den såld asap. Det hade varit imba om den gick supersnabbt. Jag hoppas verkligen att jag kan få den såld… Den är ju faktiskt både fin och trevlig. Jaja, vi får se. Håll tummarna för mig!

Igår spelade vi Heroic Underbog, och wanden jag ville ha droppade. Var med en lock i partyt, en som hade samma wand som jag redan hade, så vi rollade för livet båda två. Jag vann. JAG VANN! Jag är numera fullepic och väldigt nöjd ^^ Nu skall jag bara lyckas uppgradera alla mina items till bättre sådana :)
Trots att guildet verkar knaka som fan i fogarna just nu (folk lämnar, folk grälar, folk surar och vägrar prata med varandra) så känns det som att WoW-spelandet går lite framåt. Bejbi verkar inte vara helt emot att guildet kanske kraschar, eftersom han har en massa andra guild han är sugen på. Själv är jag mest sugen på att fortsätta som vi gör nu… Får se vad jag gör om RIT går i graven. Kanske kör jag guildlöst ett tag. :)

Nu skall jag fortsätta städa iaf, ville bara uppdatera er få läsare jag har kvar på läget ;)