I want to take you where the sky ends

Jinx har skickat mig min warlocktröja i XL av någon konstig anledning, och jag har stearin på ALLA de kläder jag hade lagt fram tills ikväll eftersom Nath råkade snubbla och välte ett stearinljus över dem. Jääj…

Nu sitter jag alltså här i min tältstora Warlocktröja och känner mig missnöjd. Det  fungerar tydligen att få bort stearinet med ett strykjärn, men oroar mig ändå för bestående skador på kläderna. Fan också. Och tröjan känns inte som att det är någon idé att skicka tillbaka; frakt och tull är för stora för att jag skall orka ta den kostnaden. Varför skulle jag vilja betala MER än 250:- för en teeshirt? Nahajdu, Valdemar.

15% kvar till 78 på Svarthjärta, det tar jag lätt imorgon bitti. Planen är 80 innan söndagen är slut, vi får se hur realistiskt tänkt det är.

Skall på födelsedagsfest imorgon btw, Diddi fyller 19! /cheer /dance

Stay close, my love, stay close

Vi fick våra tröjor från Jinx igår! Eller, egentligen kom de ju i förrgår, men det var igår vi hämtade dem. Skar upp kartongen med en av mina nya,  vassa knivar och passade då även på att skära mig i tummen så att det blödde en del. Hm.
Tröjorna sitter jättebra och var så snygga som jag hoppats, så jag skall försöka inbilla mig att de är värda de pengar vi har lagt på dem ;) Ekonomin är väl aldrig jättebra så ibland kan det ju kännas väldigt omotiverat att lägga ut en massa pengar på något så banalt som tee-shirts. I synnerhet eftersom det jag egentligen behöver är ett par sneakers och jeans ;)

Ute regnar det. Jag gillar inte när vädret pendlar, det gör mig förvirrad när jag klär mig om morgnarna. Jag vill inte klä mig för varmt eftersom jag fick värmeslag två gånger förra veckan, men jag vill heller inte gå runt och frysa. Får se hur jag gör, jag har en liten stund till på mig innan jag måste vara klar att gå hemifrån.

Är väldigt sömnig, men samtidigt vaknade jag en kvart innan klockan ringde och beslutade mig för att gå upp redan då. Varför somna om en kvart när jag vet att jag blir mer zombiefierad av att snooza?

’Pop’ goes the weasel

Vi spelade rollspel igår kväll. Det var en sådan där riktigt fin kväll, solen sken och det var varmt men kvavt. Pekade ut för Nath och poängterade att det verkade regna ganska mycket ut över Danmark, och ungefär tre sekunder senare började det regna på oss. Det eskalerade djävligt snabbt och plötsligt öppnade sig himlen över oss. Det var inte så farligt, man torkar ju på nolltid igen. Däremot upptäckte jag när vi kom hem att fönstret till datorrummet blåst upp och att det var regn över hela min sittplats, golvet, min datormus… Det var regn på laptopen också, men den verkar ha klarat sig utan men.
Regnfan.

Mystiskt nog överlevde jag gårdagens spelning och har nu full hälsa igen. Så det kan gå :)
Och till skillnad från förra spelmötet så hade vi nu fler tärningar än vi behövde, vilket var bra. Det är lite lagom jobbigt när alla delar på två tärningar, haha. I synnerhet för mig eftersom den ena är min superbra metalltärning och folk taintar den! :o

Det sår jag fick i handen när jag skruvade ihop våra nya köksmöbler i lördags har inte läkt än, istället har det kommit till det stadium där det kliar så att man blir tokig. Jag funderar på att ta fram skruvmejseln och skruva mig lite grann i handen, men kommer istället att sätta på ett nytt plåster och sedan försöka ignorera kliandet i den mån det går.

Ikväll skall jag simma efter jobbet och sedan skall jag spela lite WoW. Svarthjärta (tidigare känd som Näsblod) är nu level 77, och har tillgång till flying mount. Wohoo! Skall bara få ihop stålar för epic flying också, så att det går liiite snabbare än snigelsnabbt att ta sig över världen ;)

Foxy foxy

Har lite ont om tid att skriva idag, tog lite längre tid än förväntat att duscha och jag är för trött för att hitta på något kul att skriva i vilket fall :P
Blir bättre bloggat imorgon bitti, eller om jag skriver lite när jag kommer hem ikväll.

Det var väldigt kul att ha mamma och Ricard här i alla fall, jag tycker om att få träffa min familj lite :)

Sent om natten eller tidigt om morgonen

Åskväder 2k i nättras. Vaknade till strax efter fyra och tänkte att det måste ha varit ett alldeles extra ljudligt tåg som gått förbi, men när det ett par minuter senare började blixtra och åska mer så var jag helt med på noterna igen. Lyckades somna om trots att jag blev lite piggare av att springa upp för trappan och dra ur sladden till min dator; åskvädret lät väldigt nära och jag ville inte riskera att paja datorn.

Min dröm var lång, invecklad och förvirrande. Flaskor på havets bott, så djupt ner att man inte kunde dyka ner; ringlande små gator med mystiska affärer som redan stängt, och små genvägar mellan gatorna genom bakdörrar och caféer. Konstig mitt-i-natten-fest och sista nattbåten hem gick ju om tio minuter hur skall vi hinna nu? Allt var väldigt förvirrat, mörkt och nästan skrämmande, och jag vet inte alls hur jag skall försöka tyda vad fan det innebar heller.

Igår gjorde jag techtest på jobbet. Fick mer än hälften rätt, vilket tydligen inte var så dåligt som jag tycker att det låter som. De andra som avgör är de som spelar roll, det är bara jag själv som önskar att jag hade gjort bättre ifrån mig. Se det som en Mary Sue-önskan, ok? :P

Nu skall jag leta rätt på byxor och sedan skall jag och Diddi gå till tåget. Nath kompar lite idag eftersom det skall komma hit någon och kontrollera ifall vi har fuktskador i badrummet på undervåningen. Håller självklart tummarna att vi slipper renovera där nere nu, ekonomin är inte helt med på noterna där faktiskt, men samtidigt hade det ju varit fint med ett helkaklat badrum… Vi tar det i sinom tid, tycker jag.

Inatt kommer mamma och Ricard och under tiden de är här (fram till och med söndag) så kommer jag förmodligen inte att skriva något alls här, eftersom jag vill ta tillvara på tiden och umgås med dem så mycket jag kan när de väl är på besök! Nu är ni förvarnade :)

Phantom stranger

Det är en sådan där konstig morgon. Jag har drömt så mycket att jag känner mig både utmattad och hyperaktiv. Känns som att jag har sovit för lite, men skulle jag sova ett par timmar till skulle jag bara bli tröttare.

Gårdagens stora diskussion gällde huruvida Fantomen eller Spindelmannen skulle ta den andra i en fight. Som vanligt diskuterades väl en hel del annat också, men det kändes som att det var denna bit som var det avgörande. Majoritetsbeslutet var att Spindelmannen skulle vinna, men vi var nog en två stycken som hejade på Fantomen faktiskt.

Ikväll skall Diddi kanske hålla mig sällskap när jag städar min garderob. Wohoo!

Christ, you know it ain’t easy

Jag drömde om Twitter (fast tror det hette Twatter i min dröm?), min mamma, delfiner, Findus, Christian, en konstig krokig lägenhet, vatten (en pool? en sjö?) och random kvinnor. Jag känner mig förvirrad när jag vaknar och är mer vilsen än jag var när jag skulle somna.

Är lvl 75 med Svarthjärta (f.k.a. Näsblod) och det känns bra, bara fem levlar kvar och sedan djävlar. Vet inte om jag någonsin orkar spela upp en karaktär sedan, jag får nog klara mig på mina två flickor.

Kort vecka denna; mamma och Ricard kommer ju på onsdag så har tagit klämdagen fredag ledig för att få lite mer heldagar med dem. Så jobbar bara måndag-onsdag, och sedan får jag mysa lite med halva min familj :)

Vet inte om jag nämnde det här, men jag färgade håret svart i torsdags. Så nu har jag kolsvart hår igen, och Nath verkar jätteglad över det. Själv är jag också nöjd, känns som att det var dags igen ;)

Btw, de av er som vill får gärna registrera er på mitt forum och komma in och snacka lite skit om dagarna! www.voodoobunny.se/forum! Jippie hooray!