2012

När 2012 började var jag förvirrad, deprimerad, olyckligt kär och satt i en boendesituation jag aldrig trodde att jag skulle komma loss från.

När 2012 slutar så har jag nytt jobb, pojkvän, bor i andra hand i Malmö och har hela världen för mina fötter. Vad hände däremellan?

Jag började skriva på ett inlägg, som månad för månad skulle ta mig från december 2011 till december 2012, men det blev för rörigt och för trassligt. Första kvartalet av 2012 var jag deprimerad, hade lunginflammation, mådde skit på alla nivåer och allt är mest egentligen bara ett svart och dystert blurr.

I mars gick jag på intervju på Procera och sista dagarna i april fick jag besked att jag fick jobbet. Jag blev så glad att jag darrade i hela kroppen, och jag sprang runt på Stream i en halvtimme och kramade folk och närapå skrek. Valborgsmässoafton sade jag upp mig och samma kväll träffade jag Martin för första gången.

Första juli var jag och Martin på vår första dejt och dagen efter var min första arbetsdag på Procera. Helt galet. Hela juli dejtade vi och från 12 augusti kallade vi oss ett par. Det kallar vi oss fortfarande, såklart :)

Första september flyttade jag in i lägenheten jag för tillfället huserar i – jag har den fram till sista maj så jag är lite stressad över att jag behöver hitta nytt boende ganska snart för att hinna flytta innan tiden runnit ut.

I slutet av november skrev vi kontrakt med personen som köpte vår gamla lägenhet i Helsingborg, och jag slipper nu ha den hängande kring halsen som ett ankare. Underbart!

I december åkte jag och Martin till Filippinerna och myste med min far och hans fru. Vi fick uppleva en fruktansvärd naturkraft från första parkett; Tyfonen Bopha. Över tusen döda och över 800 som saknas. Naturen är inte så gullig som man kan tro.

Ikväll kommer jag att få fira nyår med min älskling. Vi skall äta middag, spela TV-spel och sedan gå ut och se på nyårsfirandet utanför stadsoperan.

Mer än så behöver jag kanske inte säga om året som varit? :)

IMG_6512

Sjöjungfruglitter och gyllene män på kista

Screen Shot 2012-12-28 at 11.48.49 AMIgår var vi och kollade på Tutankhamon-utställningen här i Malmö. Det kostade ganska mycket att gå in, men det var värt det. Vilka otroliga skatter! Helt galet. Svårt att föreställa sig hur etablerat det egyptiska samhället var. Egads. Jag var imponerad :)

Efter utställningen åt vi middag på Jensen’s på Emporia och sedan vågade vi oss in på IKEA där jag köpte en byrå extra till sovrummet samt en hylla till badrummet. Badrumshyllan byggde jag ihop igårkväll när vi kom hem och sedan spelade vi xbox tills vi gick och lade oss.

Idag skall vi ut på Mobilia en snabbis och kolla ifall denna klänning finns kvar:

bild-11Jag ångrar att jag inte köpte den vid ovanstående tillfälle och nu hittar jag den ingenstans. Eftersom Mobilia är det enda ställe jag har sett den på så håller jag tummarna att de har den kvar där, annars blir jag ledzen i ögat.

Annars skall jag mest bygga byrå idag och sortera lite i sovrummet.

Jag har massvis med bilder i min kamera som jag skall dela med mig av vid tillfälle; Filippinerna, jul, Tutankhamon. Det kommer, det kommer! Ni får ha det som morot att återvända hit, haha ^_^

 

 

En aning afk

20121227-113228.jpg
Jajaja, jag har lite jullov bara.

Återkommer snart igen, jag passar bara på att njuta av ett par lediga dagar med min älskling.

Kram så länge!

Publicerat i Meta | Etiketter

All I want for christmas is you

Hann inte städa färdigt helt och hållet innan mamma, Zzuck och Franci dök upp igår, men de tyckte att det var väldigt fint ändå. Phew! Fixade klart sovrummet idag på morgonen, och nu har jag ställt fram och dukat upp bordet där vi skall sitta. Folket kommer hit tills typ tolv, så skall vi laga mat och förbereda allting, så fram tills dess skall jag hinna diska samt duscha och göra mig julfin. Det löser vi!

Det snöade ju igår! Galet mycket snö, hela marken var täckt av vitt fluff och det kändes sådär BRA att vi skulle få fira en vit jul. Det är ju barndomsdrömmen, snö på julafton! Men idag när jag vaknade så har nästan allt smält bort. Nåväl. Det var vitt EN dag i alla fall. Alltid något!

Och ikväll kommer äntligen Martin <3 Jag menar, skit i jultomten – jag får äntligen träffa min pojkvän igen! :D *klad hezt*

Men ja. Nu skall jag ge mig i kast med BERGET av disk jag har i köket. Bakade saffransmuffins åt oss igår, som vi åt tillsammans med glögg – och de var ju så djäkla goda! Om nom nom :D

A-z809tCEAA6vFH.jpg-largeJag skall se ifall jag har någon tid senare att uppdatera lite, annars önskar jag er alla en RIKTIGT GOD JUL! :D

Kram på er! :)

 

Och vinnaren är…

Dan före doppardan går mot sitt slut och det är dags att dra en vinnare i min tävling :)
randomnummerAntalet tävlande och antalet tävlingsbidrag kom upp till en nätt summa av 15. Randomgeneratorn fick göra sitt och en vinnare är nu utsedd!

vinnarenTack alla som deltog! Jag kommer att försöka hålla en tävling till i framtiden, så det kommer fler chanser att vinna :)

Zzucken, julgranen, kanonfotografen och ledsen på fest

3. En bild på din bästa vän

zzuckMin lillebror Ricard :)

 

9. En bild på ditt rum

hemma

Mitt vardagsrum igår kväll. Nystädat och fint!

 

14. En bild på dig som du inte visste om att den togs

okänd

En bild på mig från efter Krigshjärta 5. Jag har fullt upp med att fotografera Rudiger och märkte inte att folk passade på att ta kort på mig.

 

21. En bild på dig när du är ledsen

ledsenzombieEn bild på mig och min bror, tagen av Benny Tillberg i våras när jag var deprimerad. Just denna kväll fick jag en del tråkiga sms som inte riktigt gjorde humöret bättre.

 

 1. En bild på dig du själv tycker om
 2. En bild på dig hemma
 3. En bild på din bästa vän
 4. En bild på någon du beundrar
 5. En bild på dig som togs i somras
 6. En bild på någon du älskar
 7. En bild på dig när du ser ut som du alltid skulle vilja se ut
 8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv
 9. En bild på ditt rum
 10. En bild på ditt favoritdjur
 11. En bild på dina framtidsdrömmar
 12. En bild på någon du saknar
 13. En bild på några av dina favoritsaker
 14. En bild på dig som du inte visste om att den togs
 15. En bild på ett av dina favoritcitat
 16. En bild på dig som barn
 17. En bild på dig som tonåring
 18. En bild på din familj
 19. En bild på dig själv från idag
 20. En bild på din önskelista från i år
 21. En bild på dig när du är ledsen
 22. En bild på dig när du är glad
 23. En bild som bäst beskriver ditt humör idag
 24. En bild från en tidigare julafton

Inte rätt medicin

nurse2Stack hem till Lotta igår kväll. Var inte färdigstädad hemma, men klockan var nio så det kändes ändå inte så värt att fortsätta städa. Det var för mycket kvar att göra och jag har ju idag på mig också.

Meningen var att vi skulle förmötas lite hemma hos Lotta innan vi drog vidare ut på Bishop’s där vi skulle fira Estrid som fyllde år, så vi skulle vidare till Bishop’s vid halv elva ungefär. Det blev ju inte riktigt så, haha. När klockan var halv ett tog jag bussen hem igen, och då satt de andra fortfarande kvar hos Lotta och drack och lyssnade på musik.

Av någon extremt dimmig anledning så blev det igår både konjaksglögg, rödvin och whiskey. WHISKEY? Jag dricker ju inte ens det! Den hjälpte lite mot hostan dock, något som hade förvärrats av rödvinet. I retrospekt inser jag ju att jag självfallet borde ha hållit mig till glöggen och inget annat, men men. Alltid lätt att vara efterklok :)

Whiskey dricker jag dock inte fler gånger. Jag hade världens konstigaste promenad mellan Lottas hem och buss-stationen och jag skyller upplevelsen på whiskeyn. Det kändes som att någon snabbspolade när jag gick, det var väldigt snabbt och ryckigt det där. Kändes surrealistiskt. Jag önskar nästan att någon skulle ha filmat det så att jag idag kunde få se hur det faktiskt såg ut, för det kändes inte klokt.

Nåväl. Jag är uppe sedan en timme och har redan första omgången tvätt i maskinen. När detta har postats skall jag få i mig ett glas vatten till och sedan skall jag ge mig i kast med att städa färdigt här hemma. Vardagsrummet och badrummet är helt klara, hallen blir klar så snart jag har tvättat färdigt och kök och sovrum är halvfärdiga, så det borde gå snabbt så länge jag håller bakfyllan kopplad.

Trots en viss känsla av obehag idag så hade jag en väldigt trevlig kväll igår. Det kändes dock väldigt konstigt att gå ut på en lördag och INTE ha med Martin. Kan det inte bli julaftonskväll snart så att jag får hit min pojkvän igen..? *sakn* ♥