Suffer in silence

Om jag trodde att gårdagen var illa så var det inget emot hur dagen blev. Fullständig kaos som slutade i tårar innan lunch. Kände mig som en idiot där jag satt och hulkade i Nathaniels famn, men vad fan. En människa kan bara ta så mycket skit innan det brister, och jag är fortfarande efterbliven sedan problemen jag hade i våras. Efter att ha blivit skriken på så tappade jag kontrollen helt, och även om det löste sig i alla fallen så känns det ändå dåligt inuti mig. Jag mår bättre nu; i synnerhet med tanke på att jag är hemma, samt att jag har haft en lady-date (motsats till man-date!) med Jenny där jag fick visa upp lite druidhealing, men jag känner mig ändå skakig och fel.

Ikväll blir det softa på soffan med Nath, där vi skall kika på Solomon Kane och bara ligga nära varandra. Jag behöver lite närhet just nu, det brukar lugna ner mig. Skall först bara posta färdigt detta, samt köra igenom en daily på shamanen (behöver maaaassa badges!) samt ta en dusch så är jag utslagen sedan. Upptäckte också att jag börjar få skavsår av min handledsskena, vilket suger eftersom jag vill, bör och behöver ha den på typ dygnet runt. Jag skall t.ex. sova med den för att inte vika handleden när jag sover, jag behöver den hela dagarna på jobb (jag märker ju direkt skillnaden när jag tar av den, då sitter man där med en vek och fjantig handled) och när jag är hemma så gör jag ju också hela tiden arbete med handlederna. Skall smörja in handleden lite och hoppas att det lugnar ner sig, men det känns inte jättekul att veta att jag om jag har otur kommer att ha ett öppet sår där inom kort.

Det är klubb i Göteborg på lördag, och jag hade nästan kunnat döda för att gå, men jag har inte tid att fixa en outfit (maskeradklubb… visst att jag har typ femton alternativ i garderoben, men inget av dem är såpass fullständiga att det skulle vara värt att gå ut i det) och jag tror inte att jag kommer att orka. Med tanke på hur veckan har varit under de två första dagarna så tänker jag sannerligen ta varje dag som den kommer, och försöka att inte se framåt för mycket. Fortsätter det såhär kommer jag att vara sjukskriven före helgen ifall jag inte klarar av att hålla fokus.

För att pigga upp mig själv: Van Morrison – Brown Eyed Girl (man kan inte låta bli att bli glad av något som passar så fint i örat ^^)

I’ve got sunshine in the palms of my hands

Bara ett litet glatt inlägg: Jag somnade tidigt, sov natten igenom, vaknade 3 minuter innan klockan ringde. Känns ganska awesome att ha fått vila klokt, även fast man inte skall behöva bli så glad över något som borde vara naturligt :P

I’ve had enough of misery

Möh, ytterligare en måndag överstökad. Kändes som en av de värsta på länge, även fast det kom ett par tillfällen man fick skratta lite. Hoppas på att tisdagen ser bättre ut, orkar inte med fler sådana här dryga dagar. Fast just nu ser ju morgondagen vidrigt uppbokad ut också… På kvällen skall jag dock lära Jenny att spela druidhealer, så det skall bli kul :)

Skippar fotbollen idag. Jag är helt slut både i kropp och skalle känner jag, och det har kommit ett par vågor av yrsel under dagen så jag vågar rent av inte. Skulle ju bara kännas olustigt om man skulle svimma eller liknande. Får inviga mina träningskläder nästa vecka istället, alltså, såvida jag inte ger mig fan på att ut och springa eller något sådant… Jag hatar att springa, det känns alldeles för Baywatch (more like Bay of Pigs amirite?) och det ger mig flashbacks till allt springande man fick göra i bowlinghallen. Tro mig, att vara tvungen att springa upp från maskinrummet efter att ha sprungit ner för att rapportera ett banfel, när 20-talet gubbar står och glor på en …nejtack. Det är alldeles för skumpigt, faktiskt.

Ikväll skall jag istället vila. Jag sov väldigt dåligt i nättras, så det i kombination med en dryg dag har gjort mig lagom zombiefierad i skallen. Det blir nog lite Top Model istället, och kanske lite dipp ifall jag orkar masa mig till macken eller affären och köpa gräddfil (eller lyckas övertala Nath, hurr hurr). Det känns väl kanske lite moraliskt fel att stanna hemma och flobba i sängen istället för att träna, men vad fan. Ni får gärna ta över min kropp idag så slipper jag känna mig seg, ha ont i nacke och rygg samt vara yr och vinglig. Helt OK för mig, så länge jag får tillbaka kroppen i samma eller bättre skick.

Tror minsann att det får bli en långdusch också, varmvatten smälter upp allt det stela <3 Tända lite ljus, sätta på lite bra musik… It’s a date baby. :3

Tell your children not to walk my way

Det där med att spela instrument på låtsas var ju inte så lätt som man kunde tro! Vi spelade lite Rock Band igår och vi spelade lite idag, och det är fortfarande bara panikslaget smattrande med trumpinnarna från min sida, alternativt missa var och varannan not på gitarren. Sjunga är ju simpelt som tusan, är man osäker på låten kan man alltid ta easy så räcker det fan om man rapar i micken för att få poäng (eller så kör man som jag och sjunger en halvt okänd Oasis-låt på Expert, haha ^^)… Jag tror jag håller mig till att hogga micken, så får Nath och Zzucken ta hand om instrumenten :P
Tänkte fixa Guitar Hero och se ifall det är lättare att träna igång gitarrskills där, då kan man ju till och med få spela lite Danzig om man har tur! :)

Känner mig piggare idag, men det ligger fortfarande en hel del utmattning under ytan känner jag. Gick upp till Zzucken för att putsa lite fönster, det slutade med att jag låg på hans säng och kände mig ynklig istället. Det är därför vi till slut hamnade hemma hos oss, framför Rock Band. Nu skall grabbarna spela Magic och jag tänkte nog WoW:a lite, eller om jag kanske skulle ta och skissa lite på min Warhammer-karaktär… Hm… Eller så blir det bara däcka på sängen och kolla film/Top Model :P

Helgen är snart slut :(

You spin me right round baby, right round

Vilken dag det var igår! Gick upp vid nio, chillade vid datorn och spelade WoW fram tills Zzucken ringde vid ungefär elva. Vi gick upp till honom, packade upp alla hans prylar och stack sedan ut på Väla och IKEA. Sedan hade vi inte plats för fyra i bilen på vägen hem, så jag och Zzucken tog bussen tillbaka till Helsingborg. Sedan upp till honom igen, där grabbarna spelade SC2 och jag packade upp och möblerade klart lägenheten.

När vi sedan gick ner till mig och Nath för lite middag och chilla lite med Rockband så satte jag mig vid min dator en stund medan Zzuck och Nath gick till affären, och sedan var kvällen mer eller mindre förstörd. När de kom tillbaka reste jag mig, och var så yr att jag inte visste var jag skulle ta  vägen. Jag svajade om jag stod upp, rummet snurrade om jag satt ner och även om det slutade rotera så illa när jag låg ner så kändes det ändå inte helt OK. Försökte få i mig lite mat men lyckades bara få i mig en bråkdel av maten. Spenderade sedan en stund liggande på soffan medan de andra packade upp och installerade vårt nya Rockband (PS2), fick sedan sitta/halvligga och försöka sjunga med.

Efter en stund kändes det bättre, så jag fick även prova på att spela trummor (hjälp! om jag säger såhär; de andra blev så distraherade av att skratta åt mitt panikspelande på trummorna att de själva började tappa bort sig, så säger det nog en del om hur stabil jag vore som trummis ;)) och lite gitarr (hjälp där också, och gitarrspelandet triggade igång musarmsvärken :(). Vi övergick till Singstar och sedan körde jag ut  Zzucken och Lundas så att jag och Nath fick sova. Nom nom, zzzova…

Now I’m feeling zombiefied

Blir inte så mycket skrivet idag. Dagen var oändlig, full av möjligheter och förhoppningar, och störtdök någonstans runt halv nio när en viss händelse fick mig på förskräckligt humör. Det pendlade lite uppåt, och gick sedan ner idag. Har känt mig missnöjd mest hela dagen, tills jag kom hem och köket var fullt av en trevlig Nathaniel, Bäver och Big :) Drack en öl och snackade rollspelsminnen, och sedan begav vi oss uppåt Zzucken till för att hjälpa honom flytta in. Efter det blev det pizza, och sedan lite WoW-spel innan jag nu skall sova. Dagen blev helt enkelt MYCKET bättre efter jag fick komma hem och stänga av hjärnan :)

Som man säger: ”Cannot brain today, gots the dumb”.

Deliver us from free will

Imorgon kväll kommer min bror hit på relativt permanent basis! Han kommer att flytta in i Robbans lägenhet, under andrahandskontrakt. Lägenheten ligger ungefär fem minuters promenadväg hemifrån mig och Nath, så det är helt perfekt :D Innan han kommer så skall vi afterworka, så kommer väl att ha fått i mig någon öl först, men iochmed musarmsproblemet så skall jag ändå inte bära utan bara sällskapa.

För övrigt kan man se mig lite som en frälsare. Jag hjälper folk att komma över sina problem. Till exempel det lilla problemet Andreas har, som inte läst Preacher. Vad gör man då? Jo, man prackar på honom en kasse med alla Preacher-album i så att han får något att läsa :) Skall peta på honom vid tillfälle och se hur det går för honom och vad han tycker. Han fick även låna Goddess av mig. Den är vettig, men inte alls på samma nivå som Preacher. Får se ifall man skall lura i honom att läsa Fables/Jack of Fables när han är klar?

Ytterligare en vecka som bara sprungit förbi. På jobbet är det full kaos, man försöker gå i två riktningar samtidigt och hamnar efter åt båda håll. Svårt att lyckas komma åt rätt håll när man inte vet var man borde gå. Har också försök lära mig manövrera min hand med handledsstödet på, vilket är lite svårt ibland. Jag märker även nu när jag skriver att det spänner i handen när jag försöker skriva normalt, men det kommer nog med tiden. Har faktiskt märkt (inbillat mig?) att det gjort skillnad med den på idag. De gånger jag har tagit av den har handleden känts öm och lealös, när jag sedan har den på så känns det bättre. Även om det bara är min goda fantasi som spelar in så känns det ändå bra att jag i alla fall kan TRO att det känns bättre.

Fick förresten massage idag! Stod med på väntelistan och iochmed sjukfrånvaro fick jag en plats! Kände när jag gick till jobbet i morse att nacken gjorde för djävla ont på högra sidan, så när jag en timme sedan fick en fråga från Sofia att ta över den tomma platsen på listan så var jag glad så det räckte till och blev över :3 Sedan sitter man förvisso och känner sig lite slö, slemmig och inoljad ett bra tag efteråt, haha, men det kommer att åtgärdas med en dusch om en stund. Varmvatten, mrrr…