Every day is Halloween

Något bet mig i morse! Jag vet inte riktigt vad, men som ni kan se har jag något konstigt bitmärke på halsen. Har även gått runt hela dagen med känslan av att något har suttit på mitt huvud, men jag misstänker att det bara är någon skum form av paranoia och inget mer. Annars har jag känt mig lite blekare än vanligt, men det är väl bara jetlag…

;)

 

Nä, men har känt mig alldeles lagom halloween-gorgeous idag. Nackdelen är väl att de flesta typ inte fattat att jag var utklädd..?

Samhain

Foto: Mia Schlyter

Ja, som ni kan se så blev det ett nytt tema på bloggen igår. Lite mer höstfärger, helt enkelt :) Jag är nöjd! Inga större förändringar, bara en ny header, bakgrund och en footer :)

Vaknade halv sex idag och var jättepigg. Fördelen med att lagga åt det hållet, helt enkelt. Jag går och lägger mig tidigt och vaknar tidigt och är PIGG. Kanske man lyckas få lite vettig dygnsrytm på köpet?

Har fram till onsdag på mig att producera tre bilder på temat ”Manligt” för att ställa upp i en fototävling. Känner att jag behöver brainstorma snabbt som sjutton för att hinna få till det hela, så ja. Har ni några tips på vad ni betraktar som manligt får ni jättegärna slänga en kommentar på det här inlägget och berätta :)

Är för övirgt all vamped up för Halloween, jag kör på vampyrtema i år. Inte det vanligaste för mig, men ibland får man testa något nytt! Misstänker att jag kommer att vara den enda utklädda på jobb idag, men vad fan. De tycker redan att jag är skitkonstig, så what the hey ^^

Spisar lite Sisters of Mercy och dricker hallonjuice. Skall bege mig hemifrån om 10-15 minuter – är hellre på jobb lite tidigare idag så att jag hinner kolla genom min mail och så vidare. Mrr, jobb! :D

(ursäktar för övrigt bilden ovan med att jag är bakis, har mensvärk och hade gårdagens smink på mig :P)

Outtömligt

Foto: Mia Schlyter

Jag älskar färgen mitt hår får utomhus <3 Och så matchar jag höstlöven, vilket i sig är en galet vinnande kombination. Jag är så förskräckligt förälskad i hösten, jag vet inte vad jag skall ta mig till. Varför är det inte höst året om? Det är svalt, färgexplosioner, luften är så ren att andas, inget är mysigare än att sitta inomhus en kylig höstkväll med tända ljus och en bra bok och en kopp choklad, och det är så meditativt att promenera när det är så sjukligt vackert utomhus. Och så gillar jag lukten av död och förruttnelse, men den var ju given :)

Spenderade 2 timmar i Ramlösaparken med Mia och Johannes, tog massa fina bilder både på dem och på naturen. Vi skall se ifall vi kan få till en fotoshoot där i veckan, jag vill se hur min artonhundratalsklänning gör sig mot den dramatiska skogen! :)

Kärlek och saknad

Pappa och Prescilla, Bohol Oktober 2011

Jag har verkligen svårt för avsked. Två timmar innan vi skulle åka från pappa i fredags så började jag gråta. Fjantigt, kanske. Jag vet inte jag. Jag vet bara att jag har min pappa på andra sidan världen, ett dygns resa, och att det inte är lätt för vare sig mig eller honom att ta sig till varandra om det behövs. När vi väl skulle säga hejdå på flygplatsen ville jag inte släppa. Det är sådant djävla avstånd, och då tyckte jag ändå att han bodde långt bort när han var kvar på öjn och jag i Skåne.

Jag försöker att inte tänka på det så mycket. Jag är glad att pappa är lycklig och att han har hittat en plats där han trivs och en kvinna han älskar och mår bra med. Det är ju det som betyder något, liksom. Att min familj mår BRA. Men ja… Ibland önskar jag väl faktiskt att han kunde må bra och vara lycklig lite närmre, liksom? Det är ju svårt att inte vara det minsta självisk, och jag är en ganska självisk person.

Nåväl. Jag får spara pengar och åka tillbaka, även om jag inte känner att Filippinerna egentligen är den sortens resmål jag vill till. Skit i landet, jag vill träffa min pappa. Jag saknar honom redan, men ja. Tänk på annat. Svälj saknaden.

Jag älskar dig pappa ♥

Zöndagszombie

…i sann Zombieanda så sitter jag ju självklart och pillar på något HELT ANNAT än det jag skall idag, bara för att. Är ju lite sugen på att fixa en mer höstvänlig bloggdesign nu när det är så galet vacker utanför, så sitter just nu i Photoshop och tramsar.

Har ni förresten sett att jag har lagt in en twitterfeed här i sidmenyn? Där får det som inte riktigt tar upp ett helt blogginlägg hamna, lite som en onödigare facebookfeed typ. Så får jag skriva av mig lite när det bara handlar om oneliners också :)

Lista över saker som bör fixas idag:

 • Anmälan till Post Restante
 • Bokomslag till Jessica
 • Slå in lite paket som skall postas till Gotland
 • Skriva ett brev till mommo
 • Skicka bilder till Expert för framkallning
 • Packa upp och städa
 • Planera inför nästa helg; hitta modeller och så vidare
 • Sätta ihop ett tävlingsbidrag till fototriss

Saker som kommer att göras idag:

 • Höstfotografering
 • Pilla i Photoshop
 • Planera det mesta av ovanstående

Det är väl good enough, antar jag?

Iklädd lila korpklänning och mustasch

Trots att oddsen talade för det så satte jag mig inte direkt igår när vi kom hem och skrev något här i bloggen. Istället spenderade jag två timmar åt att börja läsa ikapp mig på Bloglovin’ (hade 664 inlägg i backlogg) medan jag väntade på att få mat, och efter jag ätit lunch stack jag ut på Väla och shoppade lite nödvändigheter. Sedan åkte jag hem, svidade om och gick ut på Madame Moustache med Mia. Så ja. Bloggen var varken primär, sekundär eller tetriär igår – men ni kanske gillar mig ändå? ^^

Här kommer lite bilder från igår! Skall se ifall jag hinner redigera något av Filippinernabilderna och få upp idag, men jag har en lista med skitmycket saker som måste fixas idag så vi får se…

Foto: Mia Schlyter (alla tre bilder)

Och ett självporträtt jag tog precis innan utgång:
Hepp!

Ja, då åker vi hemåt då

Åker till flygplatsen om en halvtimme. Är jättestressad över ifall våra väskor håller måttet, ifall vi hinner ta oss mellan flygplatser i Manila och över att säga hejdå till pappa. Jag hatar avsked, och när han bor så djäkla långt bort så känns det mest som att vi aldrig kommer att ses igen. En överdrift, såklart, men ja. Jag känner mig ledsen och även fast jag så gärna vill hem så sliter det i mig att behöva lämna pappa.

20111028-093730.jpg
Chico visar hur planking går till.