Spittin’

Ännu en fredag.

Igår fikade jag med Stefan efter jobbet och när jag sedan kom hem fick jag ett 2gigabytes RAM-minne till min lilla laptop, så nu har jag hela 3gig RAM istället för 2 :) Snajdigt värre, WoW laggade mycket mindre så det var onekligen ett steg i rätt riktning.

Helgens planer är:
Spela lite WoW
Sova en djävla massa
Skriva brev till mommo

Typ så.

The road leads to nowhere

Plötsligt var det torsdag igen. Snart har alltså ytterligare en vecka smitit förbi utan att erbjuda stort mer än en minimal chans för en att greppa tag om något och försöka hinna med. Jag förstår inte hur all min tid kan flyga bort så snabbt, men tydligen så är det det den kan…

Mådde inte alls bra igår, men verkar mycket bättre idag. Bra! Jag har inte tid att bli sjuk igen, jag har alldeles för mycket annat som skall hinnas med i den mån det går.

Fick för två veckor sedan ett brev från mommo; har inte haft tid att ens läsa det än. Tror jag skall se till att få det besvarat nu i helgen så att hon slipper sitta och vänta på svar, faktiskt. Jag saknar och älskar henne och det känns elakt att inte ens hinna hitta en minut eller två till att läsa vad hon har tagit sig tid att sätta sig och skriva ned till mig.

Varför hinner jag aldrig något numera?

Det känns som att en hel del saker blir lidande av min stora brist på tid, faktiskt…

Lazer light eyes

Sovit relativt bra, men är ändå så trött att jag undrar om jag spenderade natten åt annat än att sova? Har vaknat till vid två tillfällen av kärleksmonstrets mardrömmar bredvid mig, men har ändå somnat om direkt efter att jag kramat lite på honom, så varför känns det som att jag legat vaken i två dygn?
Har ont i hela kroppen sedan någongång under eftermiddagen igår; Knän, vader, rygg, nacke och huvud har slagit ihop sig mot mig. Grattis :P

Känner mig lite illamående också.

Får ta en ipren sedan och se ifall det gör mig lite piggare, annars hoppas jag att jag skall kunna bita ihop och stå ut med dagen ändå. Oroar mig över att jag kanske är på väg att bli sjuk igen, men hoppas innerligt att det bara är hjärnspöken och inget mer.

Drömde alldeles för konstiga saker, alldeles för mycket action för att vara ärlig, och jag tror att det är en av de bidragande faktorerna till att det känns som att jag inte sovit klokt; vem kan sova när man springer runt på gator för att undkomma skenande bilar; slåss mot bossar med sin voidwalker vid sin sida; flyger runt i himlen på små brickor?

Rollspel igår kväll. Trots Naths förutsägelse så dog vi inte alls allihop, istället skall vi nu få spela klart äventyret. Bra det, även fast jag känner mig mindre och mindre pepp på Warhammer för tillfället. Det är faktiskt lite för galet, även fast jag vet att jag är en av de större bidragande faktorerna till att det är så. Det var väldigt kul ett tag, men nu känns det mer som att jag skulle vilja spela något där man är lite mer …normal. Och kanske där alla inom gruppen är vänner med varandra?

Intressanta kunder på jobbet igår. Får inte berätta mer om dem, men …eh… det var intressant.
I övrigt gör jag så gott jag kan, och hoppas att det leder någonstans.

NIFOC

Hur djävla svårt skall det vara att lyckas hitta ett par byxor i det här huset? Jag är relativt övertygad om att jag äger ganska mycket mer än ETT par…

Blargh.

Plus, varför kan man inte stänga av snooze på min mobil? Varför måste man vänta tills larmet ringer igen innan det går att stänga av? Irriterande!

Riddle me this and riddle me that, who’s afraid of the big bad bat?

Inte sovit helt bekvämt, och mest drömt en massa mystiska saker om virus och antivirus och MRT och jag vetefan, men kan ändå inte klaga stort på nattens sömn. Ryckig må den ha varit, men det var åtminstone sömn.

Helgen var som helger är: Välbehövd och trevlig. Jag umgicks lite med Stefan i lördags, sedan var vi på middag hos Svärdby och Björck och igår hjälpte jag Diddi att få igång en sida på MyFreeImplants. Får se ifall hon kan få ihop några pengar där så att hon kan få sina efterlängtade silikonbröst :P

Kvällen spenderade vi i soffan med att se på Alice i Underlandet, och sedan gick jag och lade mig strax efter nio och läste American Psycho i kanske en timme innan jag somnade ifrån. Hade fått sms under natten såg jag senare, så skall skicka ett svar på det om någon timme när det inte längre är okristligt tidigt att smsa folk.

Har dödsmycket på jobbet idag men hoppas på att kunna få lämna ifrån mig ett par kunder till mina kollegor så att jag slipper sitta och behöva kontakta femtio personer idag. Iochmed att jag har typ tio samtal inbokade idag, varav ett är ett sådant då jag skall gå in i personens dator för att reda ut problemet, så känns det lagom drygt. Urgh.

Sundown

Sista dagen på en stressig och jobbig vecka, jag räknar med att Murphy har ett äss i rockärmen åt mig.
Vi skulle ha spelat Werewolf ikväll, men jag är för trött och har ingen lust att somna under rollspelet igen så vi skippar det. Jag vet att de andra är besvikna, men jag är inte den som bestämmer – jag har bara sagt att jag inte kan, och sedan har spelledaren tagit sitt beslut utifrån det.

Löning idag! Alltid lika uppskattat, i synnerhet när man har ett par räkningar som behövs betalas ;) Får se hur mycket pengar jag har kvar när allt är betalat; allt som blir över skall sättas in på mitt aktiekonto så skall vi se ifall jag kan bygga upp ett litet kapital där igen. Det är så trist att logga in och se att man saknar en hel nolla på slutet av det som ligger där. Urgh.

Tog lite sovmorgon idag, får se ifall det påverkar min sedvanliga morgontrötthet något eller inte; funderar på att sno den där extra halvtimmen varje morgon i fortsättningen. Utan läsare här känns det inte som en idé att gå upp en halvtimme tidigare om morgnarna för att skriva något som ändå bara kommer att läsas av mig själv om ett par månader när jag backtrackar igen.
Serierna kan jag även de skippa om morgnarna; de finns ju kvar när jag kommer hem också :P

Vi får se.

You ain’t been right yet

Lagom mycket att göra idag (Who am I kidding?) och ikväll hem till Åsa och Diddi.
Orkar inte ha mig att skriva mer här för tillfället.