Wrapped in plastic

Jag är riktigt, riktigt sömnig idag. Drömde något jag inte minns något av, men det sista som hände var att Jahna skulle visa mig något angående Isak och Isaks egentligen ickebefintliga lillebror. Sedan började mobilen ringa och jag gick upp, förvirrad och i stort sett nära yrsel av trötthet. MEN det är sista dagen på veckan och imorgon skall vi ha hem lite folk på fest, vilket alltid är trevligt!

Mjukis roar mig på msn med att skicka mig bilder på honom i uniform, jag kan väl knappast klaga på det? ;) Försöker fortfarande få Nathaniel att tycka att ryska sjömansuniformer är värt  att klä sig i för min skull, haha. Jag gillar sjömansuniformer :)

Ser man ut genom fönstret verkar det ha regnat hela natten, men det är en väldigt fin morgon och jag önskar att jag hade ork att bry mig om det faktumet, haha :D
Idag håller vi förresten tummarna att mitt nya linne kommer på posten! Har jag tur postade de det igår och då borde det vara framme idag. Det är ett leopardlinne i halterneckmodell i velourtyg, väldigt zombie pinup om jag får säga :)

Det var i alla fall en liten uppdatering :)

Dance around and around

God morgon!

Ny vecka och nya tag och whatever.
Jag börjar än en gång tröttna på att skriva här, det ger liksom inget tillbaka just nu. Dels är det ingen som läser och dels har jag fan inga uppslag på vad jag skall skriva. Att varje morgon skriva hur jag sovit och hur trött jag är idag och bla bla bla är inte det minsta stimulerande, men morgonen är i stort sett enda tiden på hela dagen då jag har tid att sätta mig ner i två sekunder och skriva något.

Igår dingade jag 80 och uppnådde i stort sett alla mina mål (nya goggles, epic flying mount, epic flying skill). Nu skall jag bara maxa engi (10 poäng kvar) samt få upp min cooking.

Vi får se ifall jag skriver något imorgon. Den som lever får se :P