Förväntan!

Detta gör mig lycklig.

Jag har bestämt mig för hur jag skall måla. Nu skall jag bara kolla upp lite detaljer inför hela processen, och sedan skall jag räkna ut vad det kommer att kosta så att pappa hinner få över pengar till mig i tid. Jag behöver då även få över pengar till paris-resan, och till räkningarna, så det är lika så gott att ta allt på ett bräde.

Det kommer att bli så rackarns fint! Jag är helt salig i förväntan, som ett litet barn innan julafton och allt sådant. Det är lite magiskt, det där när man faktiskt får bestämma helt själv. Och jag vill så gärna göra ett bra jobb med det hela, så att jag kan imponera på mina föräldrar ^^

Skall kolla upp det där med lampor, också. Jag har fina lampor och vill gärna ha bort de fula som sitter nu. Vetefan om jag vågar klippa, skruva och klämma själv; någon som vet ungefär vad en elektriker kan tänkas ta för att byta kontakter på några lampor?

Randomhumor

”Do you know what pornography is?”

”No, sorry, I’m from Germany, I don’t know what you’re talking about.”

Popcornsuget

Jag är sugen på popcorn. Tja, det är ju nyttigare än chips och choklad, vill jag gärna inbilla mig. Jag äter ändå så få… Lite varma popcorn, med salt på, och ett stooort glas vatten till. Får se ifall jag orkar masa mig ut i köket för det.

Jag är på humör för att bli förälskad. Jag avskyr det faktum att under snart tjugotre år har jag bara haft en enda pojkvän att få slösa känslor på, och jag behöver få slösa känslor och få känna mig behövd, omtyckt. Sure, jag känner mig omtyckt och behövd, men inte på det sättet. I need sum luuuuv, helt enkelt. Och popcorn!

Har lite huvudvärk. Jag är lite småkylig, men samtidigt varm. Huvudet går på högvarv, det är för varmt för huvudet och ibland för huden, men ändå skulle jag frysa om jag skulle släcka alla ljus.

När det blir paus i programmet om de skådespelande porrdamerna skall jag poppa popcorn.

Den här fick mig att asgarva högt ett tag. Undrar om grannarna hörde…