Naken i skogen (igen)

Lång veckas färd har äntligen nått slutdestionationen!

Dagens bästa: ”Thank you guy”, jag dör :D (nä, tänker inte förklara kontexten, ni får sitta där oförstående och undra vad fasen jag garvar åt)

Har nu införskaffat mintgröna linser, mintgrönt nagellack och mintgrönt läppglans (ehm, tror inte att det sistnämnda kommer att se klokt ut :D) inför morgondagen, så skall fixa färdigt det sista så är jag redo för lite sci-fi action sedan!

Annars är jag mest varm, faktiskt. Sjukt varmt ute, urgh.

Voodoo Bunny-Zombie

Tyvärr har jag inte namnet kvar på fotografen av ovanstående bild ;( Bilden är från Tip the Velvets Halloweenfest i November 2010 :) En trevlig men kylig kväll, och folk stirrade. Jag förstår inte varför, för jag var knappast den mest utspökade på plats. Also, enda anledningen till att jag har på mig en ful bh med fastklistrade pasties är för att jag inte kunde hitta min paljettbh ;( Pastiesarna (försvenskning ftw!) började ringla upp sig någongång halvvägs under kvällen. Huzzah!

Ytterligare en natt då jag tycks ha sovit natten igenom (jag verkar tjata om dem nu, eller hur?) Känner mig dock väldigt trött. Ingen träning fick jag igår heller, ytterst missnöjd över detta. Jag och Mia cyklade hela vägen bort, och i samma stund vi lade handen på handtaget för att öppna dörren och den klickade låst så såg vi att lokalen var helt tömd på folk. På kassadisken lyckades vi se en skylt om att allt var stängt. Vad fan? :/

Fredag idag. Igen sitter jag nu dagen före lajv och har en miljon lajvförberedelser att fixa i sista sekund :D Ibland är jag för djävla rolig, alltså. Har i alla fall testat min outfit och den fungerar, men har gjort en liten skillnad på den – kommer nog nämligen att skippa korsetten och istället ha den helt öppen framtill. Det såg mer sci-fi ut än att ha korsetten till, och kommer nog att rädda min rygg under kvällens gång ;)

Dagens huldra slänger jag upp efter jobb istället, så har ni lite mer nakenzombie att se fram emot ;)

En röst man vill ligga med

Foto: Monica Hansson

Monica tog kort på mig när jag satt och kliade mig på näsan. Lite bisarrt, men ja. Det ser ju ganska sött ut ändå :3

Spelar Misfits på hög volym och ylar glatt med, fast jag bara kan texterna lite halvdant. Skit i det, jag är glad och herregud jag vill ha sex med Michale Graves’ röst! Jag sådär blir helt lyrisk varje gång jag lyssnar på herr Graves, det är något så sjukt vackert över hans röst. Att ha sedan ser väldigt snygg ut är ju knappast en nackdel ;)

Annan musik jag gärna spelar på hög volym och försöker sjunga med i: The Spookshow, The Creepshow, Phantom of the Opera-soundtracket, Jesus Christ Superstar-soundtracket, Nordman, Queen, Abba, och så vidare in absurdum. Det jobbiga är ju när man sitter på jobb och en av de där låtarna man jättegärna skrålar med i dyker upp i hörlurarna för en, för det är fan impulskontroll så att man inte sätter igång och sjunger rakt av där :D

Nu skall jag slinka i min catsuit och se precis hurpass obekväm jag kommer att vara på lördag :D Sedan blir det lite skrivande innan jag kryper i säng och somnar med näsan i en bok <3

Sideboob

Foto: Monica Hansson

Yes! Jag har fått OK på att åka på GråZonen! Så ikväll blir det karaktärsskrivande och outfitstestande, och därefter chillande på soffan framför True Blood!

Allmänt dramatisk dag, men ja. Så är det ibland :) Man har sina ups-and-downs, inte sant?

Skall strax iväg och träna, lär ju vara lagom mör efteråt eftersom det nu gått två veckor sedan jag tränade sist. Knubbdäck i rullning, eep.

Mja. Så är det. Puss på er :)

Skogsrå


Foto: Monica Hansson

Inatt vaknade jag bara till en gång, och det var för en timme sedan. Jag vågar ju inte hoppas på något, men just nu så skulle man ju nästan kunna inbilla sig att jag är tillbaka på normal sömn igen..?

Installerade igår en widget som är bunden till google translate, eftersom ett gäng av mina utomsvenska vänner ville kunna läsa min blogg. Garvar numera ihjäl mig åt att google translate har döpt om Nath till Nathaniel Jackson :D Johansson får man tydligen inte heta :P Hoho!

Väldigt trött idag. Ikväll skall jag lyckligtvis träna, så då hoppas jag bli piggare. Väntar just nu på besked från arrangörerna till GråZonen för att se ifall jag får komma eller inte, i så fall blir det Sci-fi-lajv på lördag! Håll tummarna för mig :3

Är du kvinna eller räv?

Foto: Nathaniel Johansson

…som sagt, svansen sitter alltså fast i en troskant som jag har redigerat bort :P

Dagens dåliga:
Missa tandläkartid. HELVETE! Blir straffavgift på det, jag är INTE nöjd. SKITLIV! MISÄR! ELÄNDE! Argh!

Men ja. Är skallen dum får plånboken lida.

För övrigt vill jag, med bilden ovan i åtanke, visa en teckning jag gjorde för typ 10 år sedan:

Eftertänksamhet

Foto: Nathaniel Johansson

Två dagar i rad nu har jag vaknat innan klockan ringt. Eller, ja, om vi räknar med att jag blev väckt av främmande samtal i måndags så är det ju faktiskt tre dagar. Tror faktiskt även, peppar peppar, att jag har fått sova hela natten igenom hittills denna vecka? Jag kan inte minnas att jag har vaknat sjuhundrafemtio gånger i alla fall. Wohoo! Normal sömn ftw!

Återigen en onsdag. Jag är förtvivlad över hur snabbt veckodagarna springer förbi. Fick ett sms av mamma igår där hon grattade mig på 27,5-årsdagen, för nu är det bara ett halvår kvar tills jag blir 28. Hepp. Det är ju så många saker jag vill hinna med innan jag blir för gammal! (jag menar inte att 28 är för gammal, så ni som sitter på 27+ behöver inte blåsa upp er i indignation här :P)

Men ja. Det löser sig väl.

  • Note to self: Skriv ett brev till mommo!