Du är så vacker när du vaknar.

No fun, I’m done
You don’t like it, I’d say good-night
I don’t need no cry-baby, bye-bye.

Jag är lite frusen. Lyssnar på Stray Cats och filosoferar över läget. Just nu känner jag mig väldigt liten och vilsen igen. Dumma tankar som inte riktigt är på min sida idag. Känner mig en aning paranoid och lyckas inbilla mig ett och annat.
Skall nog gå till sängs strax, jag är trött och vill läsa vidare i min bok.

Jag tycker inte om när mitt hjärta slår såhär, när jag andas oro. Jag har så livlig fantasi, jag har alldeles för lätt för att börja tro saker som det inte ens ligger ett uns sanning i. I mina egna ögon är jag vedervärdig idag. Lite lagom rutten… Ja, ni förstår vart jag vill komma. Just nu är jag inte sams med mig själv, eftersom min hjärna proppar mig full med allehanda spöken och monster.

Jag vill veta besked. Men hur får man svar på frågor man aldrig ställer?

NIFOC.

Okej, kvällens planer blev illa kvickt lagda på is då jag helt plötsligt fick msg från Greg på myspace! Så nu chattar vi hejvilt på icq, och livet är en dans på rosor. Snacka om att jag har saknat honom! Vi brukade skicka sms och msg:n till varandra hela tiden, men sedan försvann han från internet och slutade svara på sms, och det var trist. Nu vill han antingen komma till Sverige, eller få över mig till Irland för att umgås i november. Hade varit guld värt!

Är sådär nyduschad och glad igen. Tog lite skumma, omotiverade bilder tidigare, men de blev inte alls som jag önskat. Får se ifall jag orkar fundera på saken och ta nya, eller om jag låter det vara… Jag börjar få slut på roliga idéer.

Idag är en sådan dag när jag saknar att ha långt hår. Jag hoppas att det växer snabbt! Just nu är jag i ett fult mellanstadium som inte gör mig särdeles nöjd. Dumligheter.

Tonande frikativa.

Slöglor på Hell’s Kitchen och äter choklad. Funderar seriöst på att se Phantom of the Opera ikväll, det är ett tag sedan sist. Jag behöver lite romantik, lol.

Skall snart laga mat, och sedan blir det en långdusch. Kvällen får ägnas åt body lotion och fotkräm, mrrow. Hade jag haft en bra skål hade jag banne mig rett ett fotbad också, det hade inte varit fy skam… Jag har lite sophinkar, men jag har en känsla av att de är liiite fel till det här ändamålet.

Jag gillar slöa lördagar. (fast jag stör mig på mänskligheten idag. vad är det med folk att vara så otrevliga och korkade? dumma hjon.)

Vodka trinkt man pur und kald, das macht’s hundert Jahre alt!

Haha, jag kom på vad jag drömde mer! Jag drömde att jag försökte dansa Moskau-dansen, men att jag misslyckades totalt. Jag låg en hel takt efter hela tiden, och folk såg mest förtvivlat besvikna ut över min icke-taktkänsla! Det var ganska kul, ju.

http://www.youtube.com/watch?v=D43yn6g6pb4

…jag älskar Moskau! Det är typ den bästa låten i världen. Man KAN inte vara sur och ledsen när man hör Moskau! Den är så catchy att man intet annat val har än att sjunga med.

Halvklar med städandet, skall ta det sista nu. Funderade på att slöglo på tv sedan, och fortsätta med min stickning.

Bring your enemy your nightmare.

…nyvaken. Somnade senast tolv, vaknade självmant nu vid halv tio. Lät bli att ställa klockan igår, så det var skönt att få vakna av sig själv samt att vara pigg, faktiskt.

Drömde återigen om Viktor. Detta är fan skrämmande… Sedan började jag drömma än konstigare saker om andra grejer, som jag tror att jag låter bli att skriva ner, för bevarandet av min sinnesnärvaros skull. (jag tror dock att jag skall lägga det i ett privat inlägg på helgon.net, så att jag kan lol:a åt det senare i livet. jag har inte många ekorrar i buren jag, inte.)

Idag hade jag inte tänkt sitta så oerhört mycket framför datorn. Inte förrän jag är klar med en del andra grejer, that is. Det är lördag, och alltså STÄDDAG. (det är alltid enklast att ha rutin på saker om man har bestämda dagar att göra dem på)
Skall strax klä på mig så att jag inte går runt naken när jag städar, och sedan börja diska och göra iordning köket. Funderar på om jag skall ägna dagen åt att färga håret också, eller om jag låter det vara…

Nåväl. Det börjar bli kyligt för mig det här, så nu postar jag och så får vi se när jag återkommer.

Screwdriver á Carina.

Detta är vad du behöver:

x Vodka
x Grön curacao
x Apelsinjuice
x En färsk lime

Häll upp vodka i ungefär en tredjedel av ditt glas (storleken på glaset bestämmer du själv), och fyll nästan hela vägen upp med apelsinjuice. När det är en centimeter kvar tills glaset är fyllt, häll i grön curacoa. Sätt i ett grönt paraply och ett grön sugrör, och stoppa i en limeklyfta.
Drick! DRICK!!

It’s the pelvic thrust that really drives you insane.

Ägnat två timmar åt att se på Rocky Horror Picture Show, stickat halsduk, samt ätit morötter med dilldip. Jag funderar på att duscha, men vi får se… Det hade varit skönt med en långdusch med välluktande tvål och allt sådant, man blir så gosig sedan. (gosig felstavades först som ”godis”, det var en ganska intressant tolkning…)

Lyssnar på mina husgudar, Dschinghis Khan. Mycket bra musik. För övrigt har jag kommit fram till att den universella lösningen på dåligt humör för tillfället stavas ”Kathy’s song” (Apoptygma Berzerk). Seriöst, varje gång jag hör den låten blir jag helt mild till lags och ler som en lallande fåne. Mycket bra med sådan lättsvald medicin.

Hittills har jag kommit på två poster på min önskelista till jul:
x En Annas Kokbok (mycket bra kokbok, med bra recept! i synnerhet gällande satanisk paj!)
x En biljett till Das Boot i början av december.

Kelsjuk idag!