Få tummen ur – för Satan!

För två veckor sedan var det ju i princip sommar ute, och nu sitter man istället och huttrar. RIMLIGT. Men ja. Ovan bild togs strax före jag gick till optikern och provade ut ett par nya glasögon som ju BORDE dyka upp vilken dag som helst nu! Bytte ut det där paret jag aldrig tyckte om och nu blir det istället ett par rosa som jag tyckte var jättefina. Och UNGDOMSPROGRESSIVA GLAS. Jag är tydligen gammal nu.

Hur som haver. Det är tisdag, men eftersom vi hade Riskettan igår och öh inte har Handledarkurs idag så känns det som en torsdag, så vi kan ju säga att jag är LITE off i veckan just nu. Men igår var jag hos tandläkaren (det gick bra bortsett från att jag fick en svimkänning när han tog fram en spruta för att bedöva mig) (also lagom störigt att ha en avdomnad mun resten av kvällen, men det var ju borta när jag vaknade imorse) och idag är det tisdag och jag skall göra smoothie till middag och also springa efter jobbet och imorgon onsdag kommer det folk och tittar på min lägenhet och sedan är det torsdag och dags för en öl och så blev det fredag och då kommer ♥EVA♥

Full rulle, liksom.

Men ja, jag skippade att springa imorse och tog istället en lite längre promenad hem från Johan. Han kommer lite senare ikväll så jag skall springa och städa av hemma så att det ser bra ut inför morgondagens besök, och om det happar sig som så att han stannar hemma pga trött så får jag väl chilla själv, helt enkelt :) Det märker vi ^^ (jag hade en sådan där ”men….” igår, eftersom jag inte visste om jag skulle vara helt slutkörd efter mitt tandläkarbesök eller ej) (trots paniken vid bedövning så gick det ju dock väldigt bra, det är en bra tandläkare jag har hittat!) (happident)

Mmmm. Jag funderar på att röra mig 10 meter för att hämta mitt broderi och liksom …KOMMA NÅGONVART med det. Det är väl 2/3 färdigt nu, och vårvärmen smyger allt närmre så snart är det ju liksom jackväder på riktigt och då vill jag ju ha den klar. Kommer jag bara igång så går det skitbra med allt, men det är tydligen något litet som bär emot varje gång jag funderar på att hämta broderiet (som alltså hänger I HALLEN BAKOM MIG) så öh. Jag skall nog posta detta och sedan BRODERA SATAN, vilket ju är kul att säga eftersom det föreställer Baphomet osv. lol.

Yeah, jag är lika rimlig som vanligt. Har ni saknat mig i etern eller har ni mest varit lättade över att slippa försöka följa en skriande brist på röda trådar och ohemult svammel? <3

Hejdå!

Hejsvej

Håret är nyhennat och har väl vuxit på ganska bra sedan jag klippt mig för två månader sedan. Får se hur lång tid det tar för det att bli långt, och ifall det kanske är lite friskare framöver nu när jag bara kör balsammetoden. Vi får se!

Det är måndag, det är ~2 timmar kvar av arbetsdagen och ute skiner solen trots att det är kyligt. Jag skall till tandläkaren ikväll så är väl lite lagom opepp på SAKER, men efter tandläkaren är planen att gå över till Johan och det är ju alltid en bra grej så får väl hålla fokus på det helt enkelt.

För ovanlighetens skull kör vi Riskettan idag, men då slipper jag stressa över den resten av veckan så ändå ganska skönt faktiskt?

Helgen har varit fint! En liten, coronasäker hemmafest. Vi var få, vi höll avstånd, vi var högljudda — allt man vill, ändå. Jag trivs bättre i små sällskap än stora ändå, min största saknad just nu är ju spelningar och ja, ni vet, MEDELTIDSVECKAN. Skall jag åka dit i år? Naj. De kommer att köra någon Medeltidsveckan Light och folk är övertaggade, men jag känner att det inte kommer att bli det JAG vill ha ut av medeltidsveckan så jag stannar hemma och myser med Johan och drömmer om nästa år, istället. Det kan absolut fortfarande vara skit 2022, men vafan — man måste få se framåt och hoppas, vet ni. Vi blir fan tokiga annars. Det blir man väl långsamt ÄNDÅ, men det måste ju inte skyndas på tänker jag.

Så var april nästan slut också. Vad tiden går fort? Det var nyss augusti. Det är snart augusti igen. Och sedan nyår, och sedan fyller jag 38. Öh. Kanske inte går fort, men det känns fan så emellanåt. Jag hoppas att tiden hos tandläkaren ikväll flyger förbi, där kan tiden gärna få gå i hyperfart tbh.

UGH

Aja.

Seg i kroppen, men sprang imorse så det enda jag skall åstadkomma under resten av dagen är att promenera till Gamlestaden och sedan vidare till Kålltorp, och det löser jag ju. Har börjat lyssna på en ny podd som jag är väldigt kluven till; den bjuder på många skratt MEN jag stör mig också på att de verkar göra sig dummare än de är som någon form av Kul Grej? Det är inte jättekul, just den biten, det är bara korkat och det stör mig :P Men jag lyssnar vidare, för det mesta är det ju underhållande. (Tack för insläpp, heter podden, handlar om Facebook och kör på samma upplägg som Flashback Forever)

RIght-oh. Lärarna kommer snart in för kaffe och sedan är det dags att börja avrunda dagen.

(nu har de druckit kaffe och jag fick en massa kunder, så det är nog bra läge att avsluta och posta detta nu innan nästa sjok av människor kommer ^^ hejdå!)

Ovår

Efter 112 dagars runstreak kan jag säga att något av det bästa jag har gjort i allt detta är att dagligen markera i min lilla ärende-app att jag har sprungit, för annars glömmer man liksom bort det. Har jag sprungit? Skall jag springa? När sprang jag senast? Selfies och en liten bock i kalendern gör all skillnad där.

Så det går framåt, det gör det ju. Numera springer jag 2,0-2,5 km om dagen, skall försöka uppa lite till. Problemet är ju dock att det samtidigt är så djävla tråkigt? Jag springer varje dag och emellanåt ser jag ju till och med fram emot att komma ut, men under själva springturen är det ju sällan man känner sig enormt inspirerad att bara …fortsätta springa, liksom. Lite av problemet är väl kanske att när jag sticker ut så har jag specifika rundor beroende på hur långt jag skall springa, och då har man väl inte så mycket utrymme för ambition om man inte skall omkalkylera hela löprundan för att hamna rätt (dvs hemma) i slutändan.

Nåväl.

Livet är bra! Solen skiner, det är ljust om kvällarna, i tisdags var jag och Eva (kollegan) ute och tog en öl med en fd elev och det var himla trevligt. I helgen skall vi (corona-säkert) fira brorsönerna som fyller år idag + imorgon och nästa fredag kommer bästis-Eva och dricker vin och lyssnar på häxig musik och firar Valborg med mig och iiiih lilla längtet ändå! <3

Fyra timmar kvar av arbetsdagen och sedan skall jag hem för en torsdagsöl innan jag knallar över till Johan och chillar. Hoppas att det inte är så förbaskat kallt ute när jag skall ut sedan, jag är alldeles för lättfrusen för det här udda vårvädret vi drabbats av. Det haglade igår! Dock bara under en kortare stund, men liksom …det är snart maj. Våren, skärp dig.

Nu skall jag fortsätta med dagens arbetsuppgifter. Har en liten lista med grejer jag betar av allt eftersom. Struktur. Gillar’t.

Ha det fint!