Hejsvej

Håret är nyhennat och har väl vuxit på ganska bra sedan jag klippt mig för två månader sedan. Får se hur lång tid det tar för det att bli långt, och ifall det kanske är lite friskare framöver nu när jag bara kör balsammetoden. Vi får se!

Det är måndag, det är ~2 timmar kvar av arbetsdagen och ute skiner solen trots att det är kyligt. Jag skall till tandläkaren ikväll så är väl lite lagom opepp på SAKER, men efter tandläkaren är planen att gå över till Johan och det är ju alltid en bra grej så får väl hålla fokus på det helt enkelt.

För ovanlighetens skull kör vi Riskettan idag, men då slipper jag stressa över den resten av veckan så ändå ganska skönt faktiskt?

Helgen har varit fint! En liten, coronasäker hemmafest. Vi var få, vi höll avstånd, vi var högljudda — allt man vill, ändå. Jag trivs bättre i små sällskap än stora ändå, min största saknad just nu är ju spelningar och ja, ni vet, MEDELTIDSVECKAN. Skall jag åka dit i år? Naj. De kommer att köra någon Medeltidsveckan Light och folk är övertaggade, men jag känner att det inte kommer att bli det JAG vill ha ut av medeltidsveckan så jag stannar hemma och myser med Johan och drömmer om nästa år, istället. Det kan absolut fortfarande vara skit 2022, men vafan — man måste få se framåt och hoppas, vet ni. Vi blir fan tokiga annars. Det blir man väl långsamt ÄNDÅ, men det måste ju inte skyndas på tänker jag.

Så var april nästan slut också. Vad tiden går fort? Det var nyss augusti. Det är snart augusti igen. Och sedan nyår, och sedan fyller jag 38. Öh. Kanske inte går fort, men det känns fan så emellanåt. Jag hoppas att tiden hos tandläkaren ikväll flyger förbi, där kan tiden gärna få gå i hyperfart tbh.

UGH

Aja.

Seg i kroppen, men sprang imorse så det enda jag skall åstadkomma under resten av dagen är att promenera till Gamlestaden och sedan vidare till Kålltorp, och det löser jag ju. Har börjat lyssna på en ny podd som jag är väldigt kluven till; den bjuder på många skratt MEN jag stör mig också på att de verkar göra sig dummare än de är som någon form av Kul Grej? Det är inte jättekul, just den biten, det är bara korkat och det stör mig :P Men jag lyssnar vidare, för det mesta är det ju underhållande. (Tack för insläpp, heter podden, handlar om Facebook och kör på samma upplägg som Flashback Forever)

RIght-oh. Lärarna kommer snart in för kaffe och sedan är det dags att börja avrunda dagen.

(nu har de druckit kaffe och jag fick en massa kunder, så det är nog bra läge att avsluta och posta detta nu innan nästa sjok av människor kommer ^^ hejdå!)