Få tummen ur – för Satan!

För två veckor sedan var det ju i princip sommar ute, och nu sitter man istället och huttrar. RIMLIGT. Men ja. Ovan bild togs strax före jag gick till optikern och provade ut ett par nya glasögon som ju BORDE dyka upp vilken dag som helst nu! Bytte ut det där paret jag aldrig tyckte om och nu blir det istället ett par rosa som jag tyckte var jättefina. Och UNGDOMSPROGRESSIVA GLAS. Jag är tydligen gammal nu.

Hur som haver. Det är tisdag, men eftersom vi hade Riskettan igår och öh inte har Handledarkurs idag så känns det som en torsdag, så vi kan ju säga att jag är LITE off i veckan just nu. Men igår var jag hos tandläkaren (det gick bra bortsett från att jag fick en svimkänning när han tog fram en spruta för att bedöva mig) (also lagom störigt att ha en avdomnad mun resten av kvällen, men det var ju borta när jag vaknade imorse) och idag är det tisdag och jag skall göra smoothie till middag och also springa efter jobbet och imorgon onsdag kommer det folk och tittar på min lägenhet och sedan är det torsdag och dags för en öl och så blev det fredag och då kommer ♥EVA♥

Full rulle, liksom.

Men ja, jag skippade att springa imorse och tog istället en lite längre promenad hem från Johan. Han kommer lite senare ikväll så jag skall springa och städa av hemma så att det ser bra ut inför morgondagens besök, och om det happar sig som så att han stannar hemma pga trött så får jag väl chilla själv, helt enkelt :) Det märker vi ^^ (jag hade en sådan där ”men….” igår, eftersom jag inte visste om jag skulle vara helt slutkörd efter mitt tandläkarbesök eller ej) (trots paniken vid bedövning så gick det ju dock väldigt bra, det är en bra tandläkare jag har hittat!) (happident)

Mmmm. Jag funderar på att röra mig 10 meter för att hämta mitt broderi och liksom …KOMMA NÅGONVART med det. Det är väl 2/3 färdigt nu, och vårvärmen smyger allt närmre så snart är det ju liksom jackväder på riktigt och då vill jag ju ha den klar. Kommer jag bara igång så går det skitbra med allt, men det är tydligen något litet som bär emot varje gång jag funderar på att hämta broderiet (som alltså hänger I HALLEN BAKOM MIG) så öh. Jag skall nog posta detta och sedan BRODERA SATAN, vilket ju är kul att säga eftersom det föreställer Baphomet osv. lol.

Yeah, jag är lika rimlig som vanligt. Har ni saknat mig i etern eller har ni mest varit lättade över att slippa försöka följa en skriande brist på röda trådar och ohemult svammel? <3

Hejdå!