I believe I can fly

”Vilken superkraft hade du haft om du fick välja” ni vet. Alla svarar att flyga, i stort sett alla. Osynlig? Verkar kul, men inte så himla användbart. Snabbhet? Mjä. Men att kunna flyga? Något man liksom drömmer om. Har du drömt så har du drömt att du har flugit. Det är ju en helt otrolig känsla, liksom. Frihet.

Idag flög jag.

Stack utför dörren i mina träningskläder, insåg efter 200 meter att jag har dragit på mig ett par för små byxor som liksom ENVISAS med att glida ner hela tiden så att jag får dra upp byxorna var tjugonde meter. Överväger att skita i det och bara vända hem direkt, men Martin hade kvällsjobb att fixa och jag ville inte komma hem ”för tidigt” och störa. Uppför Hellsfjäll, bort till Olof, vända och samma väg tillbaka. Så SNABB. Jag flög! Det var fint. Jag var glad. Någon form av runner’s high mitt i allt också.

Slet av byxdjävlarna när jag kom hem. De skall hamna i en låda för kläder jag INTE skall springa i men ändå vill ha kvar. Mitt enda minne av de här byxorna var att de är lite tighta över låren när man springer (=jobbigt) men yeeesh alltså. Jag har ändå gått ner i vikt? Vafan.

FLYGCARINA. Flygzombie? Oavsett vad: Det var fint.

Jag har sprungit fyra gånger hittills i september och det har varit fyra BRA rundor. Man kan inte klaga på det! Skall försöka springa onsdag och fredag också, och på söndag har jag Göteborgsvarvet Urban Run (6 kilometer inne i stan) att göra. Bra! Jag vill flyga då också.

Jämfört med andra är jag väl långsam, men jag jämför inte med andra. Det kommer det aldrig något gott ur.

Bra dag <3

När man tar sig i skinnet trots allt

Idag var en sådan där dag då jag VERKLIGEN inte alls var pepp på att sticka ut och springa, men gjorde det ändå och öh tydligen sprang min snabbaste 5k enligt RunKeeper. Kejrå. Det var väl en bra grej att springa ikväll dårå :D

Igår kom Eva och mötte mig på jobbet strax före jag slutade, och sedan gick vi och åt burritos på Tomtoms (tror jag det hette?), kikade på smink på Åhléns, hämtade ut mitt paket på Panduro och tog spårvagnen hem till henne (eller ja, Kristofer). Väl hos henne fick jag random utslag i vänster armveck IGEN (hade ju akut värmeutslag sistgång jag  var där) och insåg väl lite smått att det kanske har med katten att göra. Idag blev jag riven på armen av katten vilket resulterade i en blåsa, svullnad och rodnad så öh ja jag har tydligen uppgraderats i allergiska reaktioner? Kul grej! Vi åt pizza, drack vin och tittade på The Mummy (med Brendan Fraser nom nom) för jag har inte sett den förut. Sedan lade sig Eva tidigt och jag tittade lite på Böda Camping innan jag somnade gott.

Idag var jag inom Systembolaget på hemvägen och köpte Spännande Öl™, sedan somnade jag en stund i väntan på mat och till sist åt jag och Martin hamburgare (jag) och kebabtallrik (han) framför TVn. Sedan försökte jag peppa mig själv att springa, insåg att jag nog fick springa opepp och öh som sagt satte rekord. OKEJRÅ.

Det har varit en bra dag. Imorgon skall vi rösta och valvaka. Jag är orolig. Jag vet dock vad jag skall rösta på och jag är nöjd med mitt val. Det har jag varit de senaste fyra åren, också..!

Rösta imorgon, hörni. Rösta inte på SD, men rösta. Rött, blått, grönt — jag bryr mig inte, så länge ni inte röstar brunt. Kej? <3

Friendly neighborhood receptionist

TOMHET OCH TYSTNAD HÄRSKA –

eller ja, ni vet. Jag har inte riktigt tagit mig för att blogga de senaste dagarna, men Finntrollreferenser är ju aldrig fel! :)

Det är onsdag, vi har haft Introduktion/handledarutbildning på trafikskolan (jag var bara där första timmen, sedan var mitt arbetspass slut och jag pep hem i den varma höstkvällen) och idag har jag grälat med en granne som försökte sno min tvättid.

”Jag trodde inte att du skulle komma, det var så sent!” JAG HAR JOBBAT.
”Du kan ta en av mina maskiner, den är klar!” MEN LÄGG DIN EGEN TVÄTT DÄR VAFAN

Hon lyckades till slut få stopp på maskinen hon hunnit starta, klagade över att hennes tvätt var dyngblöt, lade den i en hink och gick iväg. Hepp. Jag laddade maskinerna med MIN tvätt, låste tvättstugan och gick. Mupptant. Inget drama när jag gick ner och hängde tvätten dock, vi får väl se. Martin visste vem det var och har haft problem med henne förut — det är tydligen inte ovanligt att hon helt random snor folks tvättider.

Veckans sista långa arbetsdag imorgon, sedan kort dag på fredag vilket avslutas med PYJAMASPARTY MED EVA. Fatta vilken grej! Vi skall äta pizza, pilla på smink, sy, se på film, dricka vin, ha på oss pyjamas och snacka skit, och sedan sover jag kvar. LÄNGTET! Eva är så himla bra grej med Göteborg, faktiskt <3

Annars rullar livet på och är BRA. Eller ja, lite fortsatt strul med akassan (SUCK) men jobbet. JOBBET HÖRNI. Det är så himla bra! Jag trivs, de verkar glada med vad jag gör, det är många fåniga skratt med kollegorna och det är i stort sett bara trevliga kunder :D Jag är så NÖJD <3

Så ja. Allt är bra! Jag är bara lite kass på att blogga, men skall försöka bättra mig. Det blir ju så tråkigt för mig nästa år när jag vill läsa tillbaka i bloggen annars ;)

 

ETA: JUST JA jag sjöng ju karaoke i lördags också! Ett par låtar jag slaktade för mig själv, ett par göttiga duetter med Peter som kör :D Det var kul ju! Och i söndags var jag och Martin på Universeum och tittade på djur och jag tog jättemånga bilder som EVENTUELLT hamnar på instagram vid tillfälle! :D