Om man tittar ut genom fönstret vid rätt tillfälle är detta vad man får se

Otrolig kvällshimmel:

Kameran gör den inte rättvisa. Så mycket mer lila och rosa toner i den, och det regnar! Helt otroligt. Väldigt vackert, to say the least. Tog massor av bilder och fick tvinga mig själv att gå in, för min kamera vill inte visa exakt hur ljuvlig kvällshimlen är idag.

Rullar runt för fullt

Har tittat på de tre första avsnitten nu och börjar få mer grepp om personerna. Bättre nu, men slår fortfarande inte första säsongen. Får hoppas att tredje säsongen är ännu bättre :)

Har suttit på min boll under hela tiden, gjort situps (eller sitdowns eller vad det kan kallas? reverse situps) och benövningar. Gjorde lite pliets också, skall försöka göra ett par till sedan. Största problemet med pliets är att jag är orolig att det skadar mina knän, eftersom jag typ måste tvinga in fötterna i en position som inte känns naturlig. Jag vill ju inte paja kroppen för att bli snygg, riktigt så högt pris vill jag inte betala.

Vikt: 67
Midja: 79

Tror dock att måtten kan ha varit slarvigt tagna igår, så får se imorgon hur stor skillnad det är. Jag tvivlar på att en powerwalk och ett större antal situps redan skulle ha gjort så stor skillnad på midjan :P

Gav bort mina fyra colaburkar till Murck i morse. Nu har jag varken läsk eller godis tillgängligt på jobb, vilket är awesome. Får istället hålla mig till vatten och frukt, vilket är nyttigare. Har dock hört att fruktsocker inte är allt för nyttigt det heller, så det är ju tur att jag inte äter så mycket frukt ;)

Dagens matintag är: En drickyoughurt till frukost; en halv portion kinamat till lunch; 4 kokta korvar med bröd till kvällsmat.

20110531-075442.jpg

Såhär ser den appen ut som jag har laddat hem, ifall någon var nyfiken :)

Storbystade män i peruk

Tittar på avsnitt ett av RuPaul’s Drag Race S2, och känner mig lite missnöjd. Deltagarna i säsong 2 är inte alls lika vackra eller charmiga som i S1. Blä! Ohwell, bara sett första tjugo minutrarna so far så det kanske blir bättre :)

Dryg dag på jobbet. Blev lite stressade situationer där som jag inte riktigt gillade, men förhoppningsvis blir morgondagen bättre. Har i alla fall hämtat ut mitt tyg nu, gick och hämtade det på lunchen :) Så har det liggande i hallen nu. Får se ifall jag städar av pysselbordet och ställer upp symaskinen så att jag kan sicksacka kanterna innan jag tvättar tyget.

Har sluppit träningsvärk hela dagen, awesome! Känt mig aningens öm i lårmusklerna, men bortsett från det så har det varit helt OK. Var orolig igår att jag inte skulle kunna röra på mig idag så ;)

Ohwell. Postar mer här sedan, nu skall jag se klart det här avsnittet och sedan göra lite situps :)

Now I’m feeling zombiefied

Försöker piggna till med hjälp av lite nittiotalspop, men känner mig inte direkt piggare för det. Kroppen värker, men just nu kan jag i alla fall röra på benen ;) Det blev aldrig att jogga för att möta Nath igår; jag joggade typ femtio meter-ish och sedan höll jag mig till att powerwalka istället. Jag vågar inte riskera mina knän, och promenad i den takten skall vara tillräckligt. Laddade hem en pedometer också, som verkade bra. Den visade att när jag och Nath igår tog oss hemåt så höll vi en fart på 5.5 kilometer i timmen. Vet inte om det är bra eller inte, men vi får se vad den säger när jag kör den på längre sträckor; igår kördes den ju bara på hemvägen.

Helt galet, det känns som att min sömn sviktar igen. Kan dock inte minnas att jag skulle ha vaknat till flera gånger under natten, så jag vet inte vad det kan vara som gör att jag känner mig så djävla död på morgonen? Valde att snooza tio minuter idag, men vad fan. Jag orkade ju knappt öppna ögonen när klockan ringde första gången…

Så ja. Jag möter tisdagen med ett huvud som är tungt och känns fyllt av bubbelplast, och med en kropp som om några timmar kommer att börja protestera högljutt mot all action jag påtvingade den igår. Wohoo.

Kvällens plan: Hämta mitt tyg, skaffa månadskort för att testa på gym (om man får? Nath påstår att man bara får skaffa kort för ett år åt gången, vilket jag tycker verkar helt uppåt väggarna…) och sedan städa lite här hemma medan de spelar rollspel. Typ så.

Heja heja!

Gjorde 30 situps i ett kör. Första gången! Vanligtvis kör jag dem 15+15 eller 20+10!

Har även suttit på min boll i en timme och gjort någon form av skumma magövningar. Kanske inte det bästa, men nog fan känns det i magen ;)

Planerar att jogga och möta Nath efter träningen, så nu djävlar drar vi igång träning på allvar! Tänkte övertala honom att gå med mig till 24-7 imorgon efter jobb (eller på lunchen?) och fixa ett månadskort eller provapå-tillfälle, så skall vi se ifall vi inte kan få fason på kroppen trots allt.

20110530-091035.jpg

Jobbigt ärligt här nu:
Vikt: 68 kilo
Midja: 80 centimeter

Lord Knubbdäck

Mål:

  • Gå ner tio kilo
  • Förminska midjemåttet med fem centimeter
  • Känna mig bekväm i min egen kropp och inte tycka att jag är för tjock

Also, ät/drick inte:

  • Godis
  • Chips
  • Läsk
  • För mycket kakor
  • Onyttig lunch

Vi börjar så.

Så. Ut och cykla imorgon! DO IT!

Lady in red

Dagens look:

Inte alls nöjd med håret idag, det har sett supertråkigt ut hela dagen och jag har mest irriterat mig på det varje gång jag råkat komma i närheten av en spegel :/

Sådär ja. Då var CS3-paketet installerat igen. Ja, jag kör (relativt) oldschool och sitter på CS3 bara, woe is me. Får se ifall det blir rättning i leden i framtiden, men för tillfället så överlever jag trots att jag inte är tillräckligt modern.

Snart dags för Project Runway! Enda jag tittar på på hela veckan, mer eller mindre. Brukar väl ha på random tv-program när vi äter, men annars är jag väldigt tv-fri. Vilket är väldigt skönt, för det är så drygt att ha hela dagarna upplanerade efter tidpunkter. Det är alldeles lagom att ha en tid för början av arbete och en för avslut av arbete, thank you very much. Jag gillar struktur, vilket lyckligtvis mitt jobb går ut på att skapa ;)
Allt beror på hur man ser det. När jag jobbade som pizzabagare så kände jag att jag på sätt och vis fick utlopp för min kreativa ådra, för pizza kan trots allt vara en kanvas att skapa på. Det var ju inte direkt som att jag lade ut ingredienserna på något särskilt sätt så, men det var ändå min grej att göra snygg pizza. Hush now, låt mig inbilla mig att det var konstnärligt av mig nu ;)

Betalat räkningarna nu, irriterar mig som fan på att det verkar som att jag har betalat iväg 600:- på en prenumerationsgreja och skrivit fel OCR-nummer? Eller vad då? Helt plötsligt fick jag en räkning med ett helt nytt OCR-nummer på så jag känner mig väldigt förvirrad. Betalningspåminnelse, det påstås att jag inte betalat sedan i februari? Jag vet inte. Var är mina pengar då? :/

Gotlandsbiljetter på g! Skall bara dubbelkolla med mommo att jag kan bo hos henne så att jag inte är strandsatt på Gotland utan boende. Det hade varit väldigt jobbigt :S