Rullar runt för fullt

Har tittat på de tre första avsnitten nu och börjar få mer grepp om personerna. Bättre nu, men slår fortfarande inte första säsongen. Får hoppas att tredje säsongen är ännu bättre :)

Har suttit på min boll under hela tiden, gjort situps (eller sitdowns eller vad det kan kallas? reverse situps) och benövningar. Gjorde lite pliets också, skall försöka göra ett par till sedan. Största problemet med pliets är att jag är orolig att det skadar mina knän, eftersom jag typ måste tvinga in fötterna i en position som inte känns naturlig. Jag vill ju inte paja kroppen för att bli snygg, riktigt så högt pris vill jag inte betala.

Vikt: 67
Midja: 79

Tror dock att måtten kan ha varit slarvigt tagna igår, så får se imorgon hur stor skillnad det är. Jag tvivlar på att en powerwalk och ett större antal situps redan skulle ha gjort så stor skillnad på midjan :P

Gav bort mina fyra colaburkar till Murck i morse. Nu har jag varken läsk eller godis tillgängligt på jobb, vilket är awesome. Får istället hålla mig till vatten och frukt, vilket är nyttigare. Har dock hört att fruktsocker inte är allt för nyttigt det heller, så det är ju tur att jag inte äter så mycket frukt ;)

Dagens matintag är: En drickyoughurt till frukost; en halv portion kinamat till lunch; 4 kokta korvar med bröd till kvällsmat.

20110531-075442.jpg

Såhär ser den appen ut som jag har laddat hem, ifall någon var nyfiken :)

2 svar på ”Rullar runt för fullt

Kommentarer är stängda.