Hejdå streak?

Det är ju kul att i retrospekt kunna läsa när man har bloggat varje dag, och emellanåt lyckas jag ju sätta någorlunda vettiga tankar på pränt, men det känns lite mer och mer som en trist press att känna att man måste blogga när man egentligen inte har så mycket att säga. Lyckades hålla bloggstreak (minus en dag) i två månader och det är ju awesome, men jag tror att jag från och med postandet av detta inlägg kommer att sikta på att skriva när jag faktiskt känner att jag har något att säga, för inget kul kommer ur att dagligen bara ha att säga ”allt är bra, jag är på jobb, jag har sprungit, det är grått ute” liksom. Det ger varken er eller mig något.

Hur som haver. Det är onsdag, det är lite under tre timmar kvar av dagen och jag har just haft MASSOR av människor här inne samtidigt vilket innebar en oerhörd vägg av ljud, så sedan de alla gick ut för en kvart sedan sitter jag mest och njuter av tystnaden. Tyst är det såklart inte, utanför kör bilar förbi och brummar och jag lyssnar ju på musik, men ja, ni vet. Det står inte femton personer här och pratar i mun. Det gör skillnad :P

Ikväll skall jag springa — med Johan! Det skall bli kul :D Tror jag, haha. Jag brukar inte springa i sällskap och jag vill ju springa till musik, men han ville med ut och det kan säkert bli kul att ha någon att hålla takt med, tänker jag. På lördag, till loppet, blir det ju absolut med musik. Det skall vara lite happenings och musik och whatever längs banan, men jag vill ha min musik. Det hjälper mig att fokusera, och det hjälper mig att inte få panik av omkringstövande människor. Mardrömmen är ju att behöva åka kollektivt utan att få lyssna på musik. Minns med fasa den gången jag åkte hem från Martin och mina hörlurar låg kvar i hans baklucka. HELA VÄGEN TILL MALMÖ utan musik. Fy fan. Det är 3,5 timme jag fick sitta och lyssna på alla andras prat, snarkningar och motorns brummande. Inte min bästa resa, om vi säger så.

Behöver snart byta ut mina nuvarande lurar… Det blir absolut trådlösa igen — det har varit rena drömmen att inte behöva bassla med sladdar hela tiden, i synnerhet när jag springer! — men tyvärr inte samma modell. Jag är jättenöjd och hade gärna köpt exakt samma igen, men de finns inte längre i produktion så jag får försöka hitta något jämlikt att köpa istället. De jag har håller ett tag till, dock. Batteritiden är helt okej, laddar kanske varannan vecka? Det är mest att de flagnar, förr eller senare är de ju så slitna att man ser ut som en idiot med dem på. Får leta i lugn och ro efter mitt substitut, testa runt lite kanske och se hur de sitter. Såg att Skullcandy — som jag ju alltid använde förut — har trådlösa lurar som såg ut att ha de funktioner jag vill ha, men jag vill också minnas att Skullcandys overear är lite lite för små och därför klämmer på mina öron? Inte helt hundra, men vågar inte chansa. Det är ju ändå en tusenlapp det kostar, liksom.

Nåväl. Jag skall avrunda och fortsätta pilla på mina listor här. Försöker rensa lite inaktiva elever ur registret så att vi är uptodate, det tar lite tid men det känns så himla gött när man lyckas få undan lite färdiga körkortstagare ur rullorna.

Vi får se ifall jag skriver imorgon — jag skriver om jag vill och orkar, helt enkelt.
Ha en fin kväll! :)

Höstkvällarna

Idag blev det ett lite senare inlägg igen, men det har varit full rulle hela dagen så jag har inte riktigt haft tid till att sätta mig ner och skriva något. Nu har jag LITE tid, så hej!

Tisdagen drar sig mot sitt slut, det är strax över en timme kvar av dagen och Riskettan är igång i 40 minuter till, sedan blir det tyst och lugnt här sista lilla stunden av dagen. Jag är seg i skallen men har försökt råda bot på detta med en kopp varm choklad, får se ifall det har någon effekt alls.

Har försökt få till någon form av önskelista till Johan idag eftersom han bett om det, men har också styrt upp mackor, beställt en flagga, svarat på enormt många inkommande samtal, ringt ut ett par samtal, svarat på mail och bokat massor av prov så det var inte den optimala dagen för önskelistaknåpande. Får se när detta blir klart, i värsta fall får jag ta med min dator över till Johan och sätta mig där om kvällen och bygga lista :)

Huvudet värker lite. Är småstel i nacken och det är på grund av Riskettan (dvs mycket folk i lokalen) lite dålig luft härinne :/ Det blir bättre om en timme när jag kommer ut i friska luften. Försöker komma på vad jag vill äta ikväll, och ifall jag skall lösa något att äta hos Johan eller om jag skall äta ”hemma” först. Jag har numera noll pepp att vara i lägenheten jag för tillfället har mina saker i, vare sig på morgnarna eller kvällarna. Jag tänkte nog ta med löparkläder hem till Johan så att jag springer där imorgon istället, och sedan går till jobbet när jag är klar osv. Det är ju så jag kommer att göra när jag har flyttat på riktigt, så vore bra att kolla att det fungerar tidsmässigt osv. Får se hur mycket jag orkar släpa med mig över ikväll, men ett ombyte är ju inte så tungt, i alla fall.

Allt kommer att bli så himla bra. Det ÄR bra, men det blir bättre när jag är av med blacken om foten (min lägenhet) och bor där på riktigt istället :) Det kommer att göra underverk för ekonomin också, kan jag säga. Herregud. (sade atheisten)

Nåväl. Jag skall kolla att jag inte har missat något mail och sedan påbörja stängningsrutinen. Ladda kaffebryggaren osv, sådana där saker man skall fixa innan man går för dagen. Ha en fin kväll! Det tänker jag ha <3

(runstreak dag 70 √)

Tre dagar, fel dagar

”Hur mycket gillar du Halloween” ja tydligen tillräckligt mycket för att vara utklädd tre dagar under halloweekend, men inte en enda av dem PÅ Halloween? :P

I fredags hade jag min sedvanliga spindel i håret, i lördags var jag höger avbildade vampyrdonna och idag är jag Wednesday Addams för att det är enkelt och inte för in yoru face, men eh igår hade jag mest pyjamas på mig och chillade? :)

Det har varit helg, och jag är nöjd med den! I fredags efter jobbet kom mamma och hängde och drack öl med mig medan vi snackade skit om cirka ALLT och hon äntligen kunde få sin försenade födelsedagspresent (en kniv som Johan gjort åt henne, den är verkligen jättefin). Sedan hämtade Janne henne och jag åt chips till middag och ägnade kvällen åt att titta på Youtube, mest.

I lördags var Johan ute och jagade hela dagen så jag tog mig dit på kvällen och lagade middag åt oss (oxrullader) och sedan drack vi vin, kollade sista avsnittet av säsong 3 av What We Do in the Shadows och skulle sedan titta på den senaste Danzigrullen men eh det gick inte, så vi kollade på Alone istället (har jag för mig) och sedan lade vi oss JÄTTETIDIGT pga pensionärer. Igår vaknade vi också jättetidigt, så öh det var ju värt.

Johan spenderade gårdagen på Liseberg med dotter + exfru och jag chillade hemma och gick sedan över till Johan och chillade och läste i väntan på att han skulle komma hem. Sedan tittade vi på Fighty Men (vilket fight card! helt otroliga matcher) och sedan sov vi. ALLT VAR BRA.

Idag släpptes Rollspelsklubbenölen på Systembolaget och sålde slut på rekordtid, så plötsligt fanns det ju bara öl på systemet i Kungälv men ingen som kunde beställas. Skrev till Johan på skämt att han borde åka dit, men han sitter i möten hela dagen så det går ju inte. Men sedan hade han ju tydligen åkt dit ändå??? fick bild på öl som står i hans kyl. Han är så djävla fin, faktiskt. Så ikväll blir det lite snabba Fighty Men pga vill se en match som var med i prelims som fått oerhört mycket kritik (domaren, dvs) och en öl och alltså. Jatack.

Lite mindre än tre timmar kvar av dagen. Har haft ångest större delen av dagen men just nuuu känns det lite bättre vilket är skönt.

ALLA löv är nu borta från träden här utanför. Jag vet inte vilken dag det stora *FLOMP* skedde, men det var ju inte jättespexigt många löv kvar i fredags när jag gick hem, och nu är det tomt. Nu är träden nakna fram till typ april. Längre än man tror, men samtidigt brukar det gå ganska snabbt, ju.

Men ja. Runstreak dag 69 avklarad, på lördag skall jag springa LOPP på 12 km och öh absolut, lol. Det får bli vad det blir. Det skall oavsett vilket bli kul att få springa i grupp igen, det är så länge sedan jag sprang ett lopp senast. Gillar ändå det kollektiva i det, att man rör sig tillsammans. Hitta någon som springer i vettig takt att ta rygg på. Det outtalade bandet med någon som inte ens vet att jag springer bakom och att hen är min stödperson, samtidigt som jag kanske har någon bakom mig som gör samma sak, med mig som stöd. Fint.

Och fredag! Konsert! Rob Coffinshaker på the Abyss, skyhög pepp. VAD SKALL JAG HA PÅ MIG! Jag har en del idéer, får se vad det blir i slutändan. Åååh få stå hemma och göra sig snygg? Vad jag saknat det! Partysnygg! :D

Får inte glömma kameran när jag går över till Johan sedan. Kanske ta med ett snygg-ölglas också… Å andra sidan har han ju bra ”fantasy”-ölglas vilket kan vara passande för en Rollspelsklubben-öl, så.

Mm.

Bra grej. Hejdå!