Ribs

Jag vill resa. Solsken, stränder, ljumma kvällar, inhemsk mat… ge min kamera en visuell orgasm. Bara försvinna lite. Se på folk, koppla av, bada och bara finnas, men finnas någonannanstans. Det hade varit trevligt.

Idag skall vi picknicka i skogen uppåt kusten med Jahna och Lars, vilket jag ser fram emot. Skall ta med kameran och se ifall man kan få ihop lite roliga bilder; hittills ser det ut att bli mulet idag men har vi tur får vi lite solsken mot kvällskvisten.
Efter vi har lekt med dem skall vi sova i Kävlinge, och imorgon skall vi packa med oss lite av mina saker så att de får följa med till Helsingborg. Symaskin, brödrost, kläder, skor, datorstolen, min hårddisk, lite böcker – well, you get the point. Efter vi har lämpat stuff här hemma imorgon skall vi på IKEA och Väla för att fixa presenter till mina föräldrar, och sedan skall vi hämta möbler hos Åsa i Ängelholm. Det blir en del att göra, men det skall bli skönt att INTE sitta framför datorn en hel dag. Det börjar kännas i muskler och benstomme nu. Måste rycka upp mig lite, känner jag.

Efter lunchen idag skall jag städa lite, då kommer jag ifrån datorn en sväng.
Giv mig styrka.

We are not worthy

Gotland om en vecka. Få andas frisk luft och känna vindarna i håret igen. Bra. Krama på mamma, krama på pappa, krama på Ricard. Vi tänkte ta med Munchkin eftersom Ricard tyckte att det var så kul :) Det skall bli trevligt att komma hem. Gotland är vackert på hösten.

Kvällens raid var …intressant…
Vi fick pug:a en healer. En healer som hade plus ~tusen. För att fungera bra i Karazhan tar vi helst healers med minst 1200 healing, men beggars can’t be chosers. Attumen gick bra. Moroes …gick ganska bra… Maiden… gick ner på första försöket (typ). Men urgh. Folk har skrikit, surat, svurit, grälat, tjatat, bitchat och fått mig att vilja strypa allt och allt. Vid nio gav vi upp, efter en och en halv timmes spelande. Det gick bara inte. Vi hade en tank som inte kunde tanka (men han var iaf snäll nog att försöka!). Folk var tafatta. Healsen var för små. Och alla blev irriterade på varandra. Njae du.

MEN det var kul att vara raidleader! Känns som att jag hade bra koll på läget faktiskt. Hade Anti och Tarmalii som assistants, gick bra. VI fungerade som vi skulle iaf. Ja, förvisso, jag låg lågt på DPS eftersom jag hela tiden försökte lugna folk och svara på alla tusen whispers som kom. Nackdelen att vara RL.

Nu blir det nattpromenad. Jag behöver lugna ner mig med lite frisk luft i lungorna.

I want your heart

Som vanligt orsakar server restart ramaskri på servern. Världen går under. Boo hoo hoo, cry me a river.
Jag undrar om folk tror att jag särstavar när jag skriver server restart? På engelska heter det server restart. På svenska heter det… server-restart, om nu restart någonsin skulle ses som ett godkänt svenskt ord.
Jag vill ju fiska. I spelet, alltså. Fiska, och försöka hitta folk som kan signa på raiden ikväll. Kvällens raid gör mig nervös, för vi behöver två healers. Det FINNS två healers, men om de inte loggar på och jag inte kan tvinga dem att spela ikväll så har vi problem. Fan. Jaja, det ordnar sig kanske. Jag får vara mitt charmigaste jag när servern är uppe igen, helt enkelt.

Bloodsucking Zombies From Outer Space i högtalarna.

Ibland undrar jag om jag skall slå över och börja blogga på engelska istället. Jag har vänner från förr, amerikanska vänner, som saknar en möjlighet att få läsa min blogg. Jag vet inte jag. Vad säger ni? Skulle ni stå ut med min halvdana engelska istället för min skräniga svenska, eller skall jag fortsätta blanda språk som jag gör nu?

Jag vet inte jag.

Say it once and say it loud: I am HORDE and I’m proud!

Vår storslagna plan att ha två grupper i Karazhan ikväll gick i kras. Folk var inte inloggade, folk ville inte signa… Jag övergav min plats till fördel för en rogue som har större behov av epics än mig i nuläget. Snel hest jag är. Istället skall jag imorgon leda grupp 2 tillsammans med Anticlimax och Tarmalii. Tror jag. Annars har vi problem. Ohwell, den dagen den sorgen. Morgondagen.

Dingade Ghouliette till 26, har tråkigt och vetefan om jag orkar försöka questa mer med henne ikväll. Skall kolla runt lite om det finns något kul område jag kan hänga med henne i; Hillsbrad Foothills är ju bäst, men också störst risk för ganking. Om jag kunde klara Arathi Highlands hade det ju varit kul, men… 30-40, det klarar man inte på 26 och som priest. Lilla söta priest.

Funderar på att a) bada eller b) se på Frasier. Frasier hade varit sweet som fan. <3 Nackdelen är att jag tror att Kärlek vill se det med mig, och då kan jag ju inte ninja det nu. Vi får se, vi får se. Jag skall tänka lite. Aja.

Charmtrollet har talat

Fixar lite på bloggen. Tog bort den fula pixliga blomman och stoppade in en som såg lite roligare ut. Iaf enligt mig, och det är jag som är gud här i bloggen så fu ifall du tycker annorlunda ;D

Nu skall jag försöka orka spela upp Ghouliettte lite. Jag vill ha en lvl 70 priest >_<

In Nomine Dei Haschis Satanas

Nyss uppstigen. Drömde irriterande drömmar som fick mig lite ur balans, och försöker nu koppla bort alla små irrande tankar som pockar på uppmärksamhet. Istället laddar jag hem patch 2.2 åt mig och main tanken! Det ni! Och jag undrar undrar undrar om detta inte är TEH PATCH, den där vi har väntat på nu. Zul’Aman, waterwells, boostade priests… Jag håller alla tummar jag har. Jag skall läsa igenom patch notes så djävla noga. Ja, om 25%. Och är det rätt skall jag fnittra sådär infernaliskt som bara en glad WoW-nörande Zombie kan göra.

Jag vill att min main tank skall komma hem och kela på mig. Inte minst för att jag drömde att han kelade på ANDRA tjejer. Djävla tjejer, det är MIN main tank. De får LFG:a lite och pug:a en ny. Fnitterfittor.

Jaja, nu skall jag plugga patchnotes och sedan djävlar :D

Whee ^^

Facebook

Jag tycker att det verkar otroligt korkat.
”Man kan hitta sina gamla klasskamrater igen!”, so what? Det finns en anledning till att kontakter brytits.
Jag är dock förvirrad, för jag fick ett mail att en bekant lagt till mig på facebook. Jag har ju inget konto där?

Fucking facebook. Alla är så djävla upp över öronen på det så jag blir motvalls bara av att tänka på det. Nej, där hamnar jag INTE. Vill folk prata med mig finns msn och min blogg. Hej på er.