Too cool for old school

Så, jag verkar ju vara igång med bloggandet igen. Fram till imorgon, om inte annat. Imorgon kommer jag att vara i Kävlinge typ hela dagen och städa ur min etta, så att den är renstädad när jag skall lämna över den till köparen om en månad. Blir nog inte så mycket mer bloggande idag, ikväll skall Kent, Christian och Fredenberg hit och leka vampyrkortspel med oss, det blir trevligt. Kent skall äta här, så jag behöver komma på något klurigt att tillaga till mat ikväll. Blir väl någon form av kött-med-sås, men än är inte sista ordet sagt! Planen är i alla fall att jag skall orka bygga kladdkaka till spelet sedan, och det är jag såpass sugen på att det med stor sannolikhet blir av.

Skall slå in lite paket om en liten stund, har städat av tv-rummet nu så det ser till och med nästan bra ut, haha. Hade jag orkat hade jag kunnat ta kort, men det är ingen så stor deal så orka :P Ni får försöka föreställa er två soffor, två fåtöljer, tre golvlampor, stort soffbord, åtta bokhyllor, tre matbordsstolar staplade på en skitstor byrå… Och en himla massa kärlek :)

Nu lyssnar jag på Rednex. Zombiezambo har massor av konstig musik i sin dator, haha, så jag lyssnar och minns nittiotalet med allt vad det var. Minns ni när det var jätteinne med utsvängt? Det var typ …-94 eller något sådant. Jag hade en jättefin midjekort blå genomskinlig blus med stora rosor på, den hade jag linne under och så utsvängda byxor till. Då var jag cool! :D
Borde ladda hem lite sådana där gamla nittiotalsplattor. Rednex, Just D, Pandora, MoDo… Oooh, party!
När vi var på Lenas födelsedagsfest så var vi inte helt överrens med resten av befolkningen om vad vi skulle lyssna på, så plötsligt var vi inne och gömde oss hos hennes inneboende där vi hade nittiotalsdisco via Youtube hela kvällen. Lite nittiotal, lite åttiotal, massor av kärlek! (Kärleken är viktig, folk)

Hihihihihihi :D

Apropå musiken i Kärleks dator: OMFG MODERN TALKING OCH SEXY SEXY LOVER! :D
Skall se om jag hittar den på Youtube ^^

Mindre kaos i kaoset

Tidigt idag. Igår gick jag upp halv elva, idag strax vid åtta. Nu ser jag på Dr. Phil (höhö) och sitter med Nya Lilla Gumman i knät. Vi fixade lite här i vardagsrummet igår, och nu har mina saker integreras med Zombiezambos, och trots att det fortfarande råder ett visst kaos här men samtidigt så känns det …fint och mysigt. Lite mysig belysning, lite mer av mina saker här på hyllorna… Jag trivs lite ^^
Så, sitter nu alltså i soffan och myser med min rosa lilla gullunge i knät. (”Hör på henne, hon hörs knappt. Hon andas så försynt här bredvid!” Nya Lilla Gumman såg på AvP med oss igår ^^)

Läser lite i min hemliga blogg. Den där som bara ett fåtal fick läsa. Jag minns inte ens vad jag hade för lösenord till den så jag fick hacka mig in :D
Jag vaknar varje dag och är så lugn inombords och bara …trivs. Ren lycka. Jag tror allvarligt talat att jag aldrig har varit såhär glad och nöjd tidigare. Visst, det saknas saker. Jag har ingen här i Helsingborg att umgås med, och det tär på mig. Jag saknar att umgås med Lotta och Caroline, men de bor så långt bort och har inte tid att umgås med mig varje gång jag känner mig ensam. Men utöver att jag ibland saknar lite social tillfredsställelse så är allt bra.
Jag hade aldrig överlevt mammas och pappas separation om det inte hade varit för Kärleksmonstret. Jag vill inte ens föreställa mig ensam i ettan i Kävlinge med telefonen mot örat och det beskedet rungande mellan väggarna. Istället stod jag med båda fötterna på golvet i Zombiezambons trea, med hans armar omkring mig och kände att jag slapp falla. Det var fint :)

I julklapp önskar jag mig en ny mobiltelefon. Jag hittade en som verkade intressant, så efter lite surfande efter bättre bilder på den så kom jag fram till att det var en bra mobil som jag lätt skulle ha nöje utav. Vi får se, skall skicka länk till pappa senare. Kanske, kanske inte.
Undrar om jag tänker börja slå in julklappar idag… Vi får se. Jag gillar att ha dem oinslagna, jag gillar att ha dem inslagna.

Och ständigt roande fråga till Eric och Leo: ”Vill du ha ditt paket inslaget?” ^^

It’s getting dark too soon

Men dang nabbit också! Seriöst, här hittar man en sjukt bra julklapp att lysa upp sin älskades jul med, och vad händer? Den kommer att levereras samma dag jag far till vinterön. Hallå? Med min tur innebär detta inte att den levereras sådär lägligt runt tiosnåret på förmiddagen, utan förmodligen en vacker timme efter att jag har placerat min bum på bussen mot Ängelholms flygplats. I ren panik mailade jag Kärleksmonster för att säga att om han var tvungen att ta emot paketet får han banne mig hålla nyfikenheten i styr och inte alls snegla på paketet ens om livet hängde på det!
Har jag tur i oturen ringer de mig, säger ”Halloj där, Zombie! Är du hemma och kan ta emot en leverans?” och jag kan förklara läget för dem; paketet är till min zambo, snälla pula in det på Ica och lämna en avi så trallar jag dit och hämtar det så snart jag lämnat gotländsk mark, pretty please.” Det hade varit stabilt och bra. Det handlar ju inte alls om att jag inte skulle lita på Zombiezambon, utan helt enkelt att hur kul är det egentligen att få skriva på sin egen julklappsföljesedel? Det lär ju stå eller gå att antyda av märket/paketet/leverantören vad det är för något.

Världen vill förstöra mina julklappsidéer. LET’S SPRÄNG IT!

Angående julklappar åt andra hållet:
I inlägget före detta publicerade jag min önskelista. Vad mer jag önskar mig som inte står på listan är Frasier säsong 10 och 11 samt en cykel. Kanske en ny mobiltelefon, men hittar banne mig ingen jag riktigt gillar. Får se ifall jag kanske skulle kunna få en mobiltelefon i 24-årspresent.

Apropå presenter, är det sant att folk tycker att det är helt stört om man önskar sig inflyttningspresenter till inflyttningsfesten? Jag trodde grejen med inflyttningsfester var att man skulle ge folk en gåva för lyckat boende yatta yatta. Vi önskar oss lakan, men Älsktrollet säger att folk inte alls tänker ge oss något. Jag har alltid med mig presenter när jag går bort, det blir ju trevligare så. Och när jag hade inflyttningsfest i Visby fick jag massor av bra saker. Hm… Jaja, så länge folk inte skitar ner lägenheten så. :/
Jag tänker ändå önska mig lakan :(

Om kvällen

Köpte lite mer julklappar idag efter jobbet. Trött i kroppen efter tung dag på jobbet (as usual) samt långpromenad fram och tillbaka till GW Store (med litet stopp i Gallerian på vägen). Allmänt dregel, först på Åhléns över deras underbara julkulor, och sedan på GW över typ …allt. Vi hade tänkt köpa Vampire-lekar, men de hade inga hemma. Jäsiken!

Såg på Top Model, vilket jag egentligen inte gillar på svenska. Vendela Kirsebom verkar helt körd, och ikväll så behöll de den enda av dem som är ruggigt …well… osnygg. Varför inte behålla den som i alla fall var någorlunda söt av dem, istället? Märkliga människor. Jag saknar ändå amerikanska Top Model, enda dokusåpan värd att se. Snygga bilder och roliga intriger.
I alla fall. Imorgon är det Lyxfällan och mys på soffan igen, och på fredag skall vi ha besök. Lördag blir det städa lägenhet i Kävlinge och söndag julbak så hinner jag med det innan jag far hem över jul :)

Nu kom en naken man och klappade på mig så nu skall jag sluta skriva och kika lite på honom istället. Hoho :3

These smiling eyes are just a mirror for the sun

Någongång vid elva gick jag till sängs, vid tolv vaknade jag och reagerade på avsaknaden av varm manskropp vid min sida, och den totala tystnaden i lägenheten. Skickade ett sms, och plötsligt stod han vid fotändan. Efter lite äventyrande i storrummet (vi var på jakt efter något som luktar konstigt därinne, men kan inte för våra liv hitta något) kröp vi tillsammans ner i sängens värme igen. Nästipp mot nästipp, ibland ihopsmälta ryggradar och delad hud, låg vi någon timme och pratade. Om oss, framtiden, om vad vi tycker och vill och uppskattar hos den andre. Sedan somnade vi båda leende, med våra armar och ben slingrade om varandra.

Idag skall jag jobba igen. Det blir femte passet den här månaden; ypperligt! Blir lite slantar i julkassan :)
Jobba är kul: Jag har något att göra, jag får socialisera lite, jag tjänar pengar och jag känner lite människovärde. Enda nackdelen (bortsett från saker jag råkar störa mig på, samt en väldigt värkande kropp vid hemgång) är att jag inte kan äta lunch med Kärleksmonster. Vi äter ju alltid lunch tillsammans; Han, jag och Debbie Travis. Idag blir det han, kanske Debbie. Fast jag tvivlar på att han ser på det när han äter själv, jag misstänker att han leker med Tryggtorkel istället.

Vi får kela ikväll istället.
Om inte annat tänker jag utnyttja honom att applicera Tigerbalsam på mig när jag ömmar under aftonen. Jobba är som sagt kul, men min rygg är inte alltid på lekhumör.