Återvunden

Jag är hemma igen!

Skall försöka få ihop en liten redogörelse här ASAP, men just nu är jag trött, matt, nyduschad, täckt av ömsom blåmärken och ömsom myggbett, täckt av soleld och har fötterna svullna och fulla av blåsor, så jag tänkte nog gå och lägga mig istället :P

Skall se ifall jag inte kan posta lite bilder och stuff här imorgon, men hoppas att ni ursäktar mig för kvällen och låter mig få vila ut lite inför morgondagens arbete :)

Eldbilden här ovan är från en av förberedelsedagarna på området, tagen med makroobjektivet.

Puss och hej!

Namnet var Odelia, trevligt att råkas!

Hur går det med sömmandet, undrar ni?

Jotack, det går bra :)
Fjantdetaljer kvar. Kanske man skulle släppa kontrollen lite och strunta i att göra de där små sista sakerna ikväll, och bara …ta det lugnt?

Ja, vi får se hur det går med det.

Packat och klart! Eller ja, inte direkt

Mitt porträtt av Nathaniel :) Baserat på en bild jag tog på honom när vi var i Visby tillsammans första gången.

Nyss hemkommen från jobb! Sista dagen med Commercial idag. Nu går jag på en veckas semester och sedan ”tillhör” jag Consumer istället. Och OJ vad det skall bli skönt med lite ledighet! Sist jag hade planerad ledighet utöver helgdagar var i slutet av September förra året, så jag är lite lagom sliten nu – vilket jag även känt av nu sista veckan. Jag har varit så nära att snap:a så det är rent läskigt, haha.

Så ja. Nu vidare på nästa äventyr! Åker imorgon förmiddag, är hemma igen åtta dagar senare på kvällen. Som ni kanske kan förstå så kommer det inte att hända särskilt mycket här på bloggen när jag är iväg, men jag kan utlova att det dyker upp både bilder och berättelser så fort jag har landat igen efter lajvet! Kommer att ha med mobil + laddare så så länge jag kan ladda batteriet skall jag försöka posta lite under funkisdagarna, men jag vågar inte lova för mycket på den punkten.

Får se ifall jag kan fixa ett par tidsinställda inlägg också, så händer det i alla fall NÅGOT här, amirite? :)

Dagens look, inklusive mörkröda ögonbryn:
Hade en svart underbustkorsett och ett par kostymbyxor till – det är ju faktiskt non-casual friday idag! :)

Here be dragons

Gårdagens Dagens-bild. Ja, jag ser ju inte riktigt ut att vara gladaste tjejen i staden. Det här är i stort sett hur jag spenderade dagen på jobbet igår, med ett par undantagna tillfällen. Yeah… jag behöver få sova klokt :P

Känner mig fortfarande stressad, men det känns lite mer hanterligt idag. Säger jag nu, haha, vi får väl se hur mycket den här dagen kommer att paja mitt för tillfället extra fragila psyke. Det blir en del avsked idag på jobbet… Folk som försvinner åt nya håll och andra som slutar om en vecka – men då är jag ju i en regnig skog och fjantar runt.

Skall, dagen till ära, köra på en non-casual look, efter förslag från en av grabbarna på teamet att vi alla borde klä upp oss lite. Det är ju mitt nuvarande team som brukar köra non-casual fridays, så vi brukar stå ut med att vara lite extra snyggt klädda i skjortor och slipsar :) Får se vad jag kan hitta fram för outfit, bara. Just nu har jag ingen koll :P Kanske man skulle ha fatt i en korsett också… ja, vi får se.

Mina fina packlistor till trots så kan jag 100% säga att jag känner mig det minsta redo för att åka iväg imorgon. Det faktum att det skall regna i Linköping fram tills måndag är lite pressande också, jag har inget emot regn men det är så obehagligt att gå runt och vara dyngsur i fyra dagar. Finns alltid risker att man förkyler sig då… Får se ifall jag har något alternativ på regnkläder; jag har stövlar, men har jag jacka?

Ohwell. Kläder var det ja.

Lady in red

Kära dagbok…

…det har varit en väldigt upp och ner dag. Fy. För det första har jag varit så galet trött hela dagen, iochmed att jag inte fått sova klokt i natt. Sedan har jag varit så galet stressad över att jag åker på lördag men har NOLL KOLL på NÅGONTING. Har i alla fall nästan sytt klart min yllecoif, alltid något.

Jag har även gjort en packlista, skrivit klart min karaktär, färgat håret samt köpt strumpor. Med alla de sakerna i ryggen istället för mitt i vägen så känns det redan bättre. Sov middag en halvtimme efter vi ätit kvällsmat förut. Som en tant Like a boss! Det var segt som sjutton att ta sig upp efteråt, sängen var varm och mysig och det var väldigt kallt i sovrummet. Till slut gick det, i alla fall. Utöver allt lajvrelaterat jag har fixat idag har jag även gjort en bild till Nath som han ville ha. (Bella, jag skall fixa en till dig så fort jag har en sekund över! just nu är det lite kaotiskt här… :))

Håret ja. I vanliga fall lägger jag lite färg på ögonbrynen också – jag inbillar mig att det är snyggt och får det röda i håret att se mer …naturligt ut. Så det gjorde jag även idag. Trots att färgen jag satte i håret var mycket mörkare röd än jag vanligtvis kör på. Så… ja. Jag har rödast ögonbryn i Helsingborg just nu :)

Färgen jag brukar ha:

Färgen jag stoppade i ikväll:
Ja. Ni ser ju själva :)

Nu skall jag sova. Imorgon skall jag sy klart följande:

  • Yllecoif (Cutouts och hakband att fixa)
  • Knappar i skjortan (3 stycken, kommer att ta MAX en timme att fixa)
  • Gallret på jackärmen (skall fållas – hinns inte detta med är det inte hela världen, det är bara jag som vet att det inte är fållat :P)

Det fixar vi väl? Heja heja!

Morgonstund har ångest i mund

Det känns ju rakt av upplagt för en underbar dag idag. Ohwait. SARCASM.

Jag tror jag somnade någongång runt halv två. Gick upp fem timmar senare. Ingen aning ifall jag sovit hela tiden, men jag tror att jag vaknade till vid åtminstone ett tillfälle. Hela ansiktet känns svullet idag, och ögonen är inte riktigt sugna på att hålla sig uppe. Fan också. Får hoppas att det blir en bra dag på jobb idag, I guess.

Är just nu sjukt uppstressad över hela lajvgrejen. Känner mest att jag vill krypa in och gömma mig under en sten, men det fixar sig. Bara jag kommer iväg så blir allt bra, tror jag. Jag har i stort sett inget kvar att sy, utan det är mest bara lite små detaljer som skall fixas.

Äh… allt var så mycket enklare på den tiden när jag fick åka med Eric och Leo. Men jag tror faktiskt att jag har en chans att växa lite som människa ifall jag klarar av att göra detta ensam, om jag skall vara ärlig. …jag önskar bara att jag hade lite mer förtroende för den tanken :P

Behöver göra mig klar nu, för att jag skall hinna göra en snabb lista över vad jag har packat och inte så slipper jag kanske lite av all denna ångest på lördagmorgon också?
Yes. Vi hoppas på det.

Ett par rader såhär runt midnatt

…jag kom på i morse att om vi fortfarande varit tillsammans hade vi nyss passerat vår fyraårsdag, nu i början av juli. Jag vet inte varför, men det gjorde mig lite ledsen att komma på det och inse att ingen av oss reflekterade över detta. Det gör mig lite nedstämd och melankolisk.

Har försökt panikpacka lite av mina saker så att jag skall få med dem i Robins bil imorgon när han åker till området. Jackan är i stort sett helt klar; har en del finslip kvar men struntar nog i det till efter lajvet. Just nu behöver jag fokusera på att få klart allt det sista. Och att färga håret, för jag ser ut som en höna för tillfället. Det skall dock åtgärdas imorgon.

Nu skall jag försöka sova lite. Kram på er.