Lovestruck now I stand with him

Näsblod är 58 och får äntligen leka i Outlands! Mycket bra :)
Imorgon kväll kommer Bart hit och leker med oss, också det mycket bra (även fast de där raggreplikerna folk lärt honom är lite skrämmande ibland ;))

Idag skall jag städa, tvätta (Nath har fixat tvättmaskinen! <3) och fixa, och sedan skall jag leka med Näsblod och förbereda inför kvällens raid i SSC. Vi fick märkligt nog faktiskt ihop en raid igårkväll, och tog både Void Reaver och Solarian, under en tretimmars raid. Det droppar bara skit i TK, men wtf. Hela grejen var ju att vi skulle lyckas få guildet att börja raida igen :)
Enligt Nath blev folk glada av att jag pratade på vent hela kvällen; Aki kommenterade att jag har en ”söt röst” men njä, jag tycker mest att jag låter som en grabbig gotlänning. Ohwell.

Guild/wow-fest på fredag, inflyttningsfest hos the Beavers på lördag och sedan åker Bart hem på måndag; samma dag som jag har inskrivning på Högskolan :) (apropå det måste jag banne mig skicka in min ansökan om studiemedel asap…)

Idag hoppas jag att min stegräknare dyker upp i brevlådan; jag har under mina två år i Skåne (tvåårsdag imorgon!) gått upp ungefär 4-5kg permanent (inte pendelvikt, utan stabilvikt) och jag skiter väl i vikten men blir gärna av med lite mage, typ. I övrigt mår jag bra av att inbilla mig att jag gör vettiga saker, som att gå 10 000 steg om dagen ;)

Dags att get going, jag vill vara klar med allt innan Top Model :)

Everything is ruined forever!

I två timmar har det suttit två män i en van utanför på gården här. Det är lite weird. Nu är de dock inne i ett hus och fixar med saker, jag gissar att de gör sitt jobb. Därmed inte sagt att det ser lite suspekt ut… Lite sådär ”Vi är FBI men gömmer oss i en pizza delivery van!!” eller något. Fast det står inte pizza på vanen, det står JP Entrepenad AB (se där, lite reklam!)

Jag drömde att jag gick runt i ett hus. Det var ett fint hus, och jag var nog naken. Folk från Top Model s2 sprang runt i huset också, och sedan gick jag ut och pratade med min mor som satt i en varm vattengrop på gården tillsammans med paret Modin som vi bodde grannar med i vårt gamla hus. Det var en väldigt märklig dröm tyckte jag, men å andra sidan är ju alla mina drömmar väldigt märkliga…

Idag är en slö dag. Jag gick upp halv elva, sedan dess har jag pillat lite i WoW samt sett klart på Top Model s2… Skall se första avsnittet för s3 sedan, och klockan fyra går andra avsnittet på tv. Sedan kommer Nath hem och då skall vi städa och lite sådant. Just nu är jag dock mest sugen på lite frukost; klockan är ju faktiskt snart två.

Lyssnar på Michale Graves och känner mig faktiskt nöjd med livet som det är, även fast guildet tappar fler medlemmar. Bah! Michale Graves: the voice, the man, the grawrrrl :)

Mushrooms, puppies, sugar, spice

Duvor utanför fönstret. Konstigt nog låter det som att de hummar Emil i Lönneberga-låten?

Mina ben gör ont, främst det högra. Känns som att jag har legat och spänt mig hela natten, så istället för att vakna upp utvilad och pigg i benen känner jag mig mest stel och jobbig. Urgh.

Rollspel ikväll OCH imorgon kväll (WFRP ikväll och COC imorgon :D) så jag måste snart ta itu med städning av köket. Det ser lite väl stökigt ut där efter att jag och Diddi spenderade gårdagen åt att baka spindelbullar och ögonkakor. Jag vaknade försent och hon har redan gått, så spelgruppen får äta upp kakorna ikväll så får vi göra nya sedan hon och jag, så hon också får ett gäng.

Igår köpte jag en stegräknare via Tradera. Nu skall vi snart se hur mycket jag rör på mig om dagarna, och hur mycket mer jag BORDE röra på mig om dagarna… Det ni.

Nine while nine

Jag är så hungrig så att det skriker i magen på mig. Orkar dock inte sätta mig nu och äta, Diddi kommer hit inom typ femton minuter så skall vi baka kakor. Får väl fixa någon form av lunch då också; hon lär ju också vara i behov av att äta lite…

Näsblod bytte yrke två gånger på mindre än tolv timmar. Hon gick från 300 skinning –> 290 tailoring –> 120 mining. Det var lite jobbigt, och det kändes idiotdumt att använda upp allt tyg till tailoring bara för att byta yrke direkt när jag vaknade igen, men jag har i alla fall tjänat en hel del pengar på skiten jag sydde, så jag är inte helt dåligt ute i alla fall. Varför jag bytte yrke hela tiden? Skinning hade jag för pengar och för att jag behövde en del skins till engineering; tailoring tog jag sedan för att jag tänkte att MEOW EPIC SETS AMAGAD men sedan insåg jag ju att jag bara skall pvpa med henne, och då är det bättre att köra mining så att jag kan fixa mats till allt. Kommer att ta en djävla evighet att få upp min mining, men jag får leka med det imorgon eller något. Såvida jag inte dingar henne till 56, helt enkelt…
Det går snabbt att levla en warlock. Det är också förbaskat kul, så jag förstår inte varför jag inte har kört warlock tidigare?
Nu har jag snart min tredje lvl 70 uppe, vilket gör mig mer hardcore än Nath som bara har två ;)

Nu är hungermonstret tystare, wohoo!

I am murloc?

TRÖTT. Hade tänkt spendera halva dagen till att sova, men gick upp strax efter Nathaniel gick till jobbet… Leker med min lilla Näsblod så länge; jag har inte alls långt kvar till Outlands med henne nu :) Tredje sjuttion är snart där <3

Har varit alldeles för seg i helgen för att orka skriva något här. Nathaniels födelsedag samt tillhörande fest var ytterst trevligt, och jag gladde mig över en mycket angenäm fylla. Det känns väl lite sisådär fjortis att vara glad över en trevlig fylla, men det är jag ändå. Jag mådde inte illa, istället hade jag väldigt kul i mitt eget lilla huvud :)
Nathaniel blev glad för sina presenter också, och även han var ytterst nöjd med festen. Mycket bra!

Nästa tisdag, alltså om en vecka och en dag, så kommer Bart hit. Därmed skall jag snarast posta en liten guide i svenska åt honom här. Om någon har något förslag på vad en belgare behöver kunna säga på svenska så uppskattas alla förslag som kan fås! Han kan redan lite raggrepliker och liknande, men skriv gärna ner vad ni tycker att vi skall lära honom!
Iochmed Barts besök kommer vi att ha guild/nördfest den 29:e, något jag ser mycket fram emot. :)

Nu skall jag pilla vidare på Näsblod; hon har om några minuter sitt alldeles egna lilla Yeti-pet!

The Haunted made me do it

Jag har börjat vakna i tid om morgnarna, märkligt nog. Det är dock uppskattat; om två veckor har jag inskrivning på Malmö Högskola och sedan börjar studierna. Vad jag skall läsa, frågar ni? Why, ett treårigt program i Produktdesign. Mjau :) Om jag mot förmodan lyckas slutföra det här kommer jag att ha en kandidatexamen i Produktdesign & Produktutveckling, det låter ju faktiskt ganska tufft om jag får säga det själv :P

Dagen blev bättre igår, pratade med Nath och sedan var jag glad igen. Det var bra. Somnade på soffan och missade Top Model, så jag skall se avsnittet via Youtube idag så att jag är ifatt tills kvällens Top Model.
Skall även ägna dagen åt att STÄDA här hemma, eftersom imorgon är Nathaniels födelsedag och det kommer hit folk. Brukar ju vara en fördel om det då är avstädat och snyggt, hurrr. Utöver detta skall jag cykla till Handelsboden och hämta ett av Nathaniels paket; Han skulle få fyra men får bara tre, eftersom en av sakerna var tillfälligt slut i lager.

Är i vilket fall som skönt att vara hemma igen, även fast det var fint att få träffa familjen. Passade även på att sätta en bukett på Annas grav, så jag har till och med spenderat lite quality time med henne ;)

Jag kommer att komma igång och uppdatera klokt här igen snart, jag är bara fortfarande lite efter-resan-trött och har som sagt en del andra saker som måste hinnas med idag…

Bläurgh

Dålig dag.
Jag är ledsen, och det finns ingen att krama på. Och även om det går över tills Nath kommer hem igen så spelar det ingen roll, för det finns ändå kvar och gnager tills personen förstår varför jag är ledsen. Jag vet varför jag är ledsen. Det finns för mycket som snurrar när det blir såhär.

Låter som ett djävla emo, men det är min blogg så jag tror att jag bestämmer vad jag får skriva?