Everything is ruined forever!

I två timmar har det suttit två män i en van utanför på gården här. Det är lite weird. Nu är de dock inne i ett hus och fixar med saker, jag gissar att de gör sitt jobb. Därmed inte sagt att det ser lite suspekt ut… Lite sådär ”Vi är FBI men gömmer oss i en pizza delivery van!!” eller något. Fast det står inte pizza på vanen, det står JP Entrepenad AB (se där, lite reklam!)

Jag drömde att jag gick runt i ett hus. Det var ett fint hus, och jag var nog naken. Folk från Top Model s2 sprang runt i huset också, och sedan gick jag ut och pratade med min mor som satt i en varm vattengrop på gården tillsammans med paret Modin som vi bodde grannar med i vårt gamla hus. Det var en väldigt märklig dröm tyckte jag, men å andra sidan är ju alla mina drömmar väldigt märkliga…

Idag är en slö dag. Jag gick upp halv elva, sedan dess har jag pillat lite i WoW samt sett klart på Top Model s2… Skall se första avsnittet för s3 sedan, och klockan fyra går andra avsnittet på tv. Sedan kommer Nath hem och då skall vi städa och lite sådant. Just nu är jag dock mest sugen på lite frukost; klockan är ju faktiskt snart två.

Lyssnar på Michale Graves och känner mig faktiskt nöjd med livet som det är, även fast guildet tappar fler medlemmar. Bah! Michale Graves: the voice, the man, the grawrrrl :)