The Haunted made me do it

Jag har börjat vakna i tid om morgnarna, märkligt nog. Det är dock uppskattat; om två veckor har jag inskrivning på Malmö Högskola och sedan börjar studierna. Vad jag skall läsa, frågar ni? Why, ett treårigt program i Produktdesign. Mjau :) Om jag mot förmodan lyckas slutföra det här kommer jag att ha en kandidatexamen i Produktdesign & Produktutveckling, det låter ju faktiskt ganska tufft om jag får säga det själv :P

Dagen blev bättre igår, pratade med Nath och sedan var jag glad igen. Det var bra. Somnade på soffan och missade Top Model, så jag skall se avsnittet via Youtube idag så att jag är ifatt tills kvällens Top Model.
Skall även ägna dagen åt att STÄDA här hemma, eftersom imorgon är Nathaniels födelsedag och det kommer hit folk. Brukar ju vara en fördel om det då är avstädat och snyggt, hurrr. Utöver detta skall jag cykla till Handelsboden och hämta ett av Nathaniels paket; Han skulle få fyra men får bara tre, eftersom en av sakerna var tillfälligt slut i lager.

Är i vilket fall som skönt att vara hemma igen, även fast det var fint att få träffa familjen. Passade även på att sätta en bukett på Annas grav, så jag har till och med spenderat lite quality time med henne ;)

Jag kommer att komma igång och uppdatera klokt här igen snart, jag är bara fortfarande lite efter-resan-trött och har som sagt en del andra saker som måste hinnas med idag…