Mrrrf?

Gotland. Firar min brors artonårsdag, bland annat med att pwna honom i Singstar vilket han insisterade på. Pssh, puny weakling! :P Pwnade min andra bror också; den av dem som faktiskt KAN sjunga ;)

Blir nog inte så mycket mer skrivet ikväll, såvida jag inte författar något här senare när de andra drar på stan för låta min bror beställa in sin första öl på krogen: Själv skall jag levla Näsblod till 44 och köpa lite nya vackra spells åt henne ;)

Mjau.

I can’t breathe, I’m choking on my lungs

Stressig dag, men roliga inlägg på forumet. Vi färgar våra hår och försöker lista ut var min fjärde kartong med lajvkläder är. Jag måste tömma kameran och bränna skiva åt mamma och ARGH men i alla fall.

Puss.

Dead birds flying

Det är, äntligen, sommar. Jag har cyklat till affären och hem, och förmodligen svettats bort typ tio kilo, men ikväll skall vi slappa på soffan och flobba lite morötter. Räknar med att få grymma benmuskler också; snygga ben har jag ju redan, men kan jag strypa folk med låren så behöver jag inte vara lika rädd att bli påhoppad när jag är ute och det är senare om dagen ^_^

Lund gick bra, har nu allt som skulle införskaffas: Två brödrostar åt Eric, lite saker åt mamma samt en födelsedagspresent åt Leo. Den ligger nu fint inslagen tillsammans med tre presenter till Ricard som fyller arton, ett paket Nathaniels mor skall få som tack för hjälpen med min klänning till Erics bröllop samt ett rosa paket innehållande Leos julklapp som han nu äntligen skall få, ett halvår för sent ;)

Lyssnar på Gotham Road och Otyg och trivs med läget. Nathaniel är hos Åkerlund och dricker öl; vi var där tillsammans nyss och lämnade en present vi köpte till dem som tack för hjälpen med vår post sistgång vi var på ön.

För övrigt har jag sprungit runt och Marilyn Monroe-blottat hud idag; min kjol är plisserad (jag ville först skriva penetrerad, dumma språksinne som strular) och i dagens små vindkast har den mest legat om midjan på mig. Nåväl, ingen har sett något ändå för jag har faktiskt möjlighet att hålla i den när det blåser :P Däremot tänker jag nog inte ha den på mig ute igen när det blåser: nästa gång blir det shorts istället, för nu är det ju VARMT ute. Helt sjukt.

Nu skall jag duscha och vänta på att Nath kommer hem; vi får se hur många öl en öl är ;)

Pr0n

Det känns ju lite som upplägget till en porrfilm när man är ung kvinna, ensam hemma, och får besök av random manlig tekniker, i det här fallet en anställd hos Dell som skulle fixa min dator så att den slutar stänga av sig när jag farmar primals i Nagrand. (<< lång mening!)
Tji fick i alla fall han när jag öppnade dörren i sliten Misfits-teeshirt och pyjamasbyxor, med håret i en slarvig tofs och utan tillstymmelsen till smink. Hade jag orkat hade jag väl till och med morrat, haha. Jag är inte helt charmig tidigt (klockan nio!) om morgnarna, to say the least.

Skall snart klä på mig någon form av riktig outfit och ta mig ner till Lund för att kika på brödrost åt Eric samt födelsedagspresent åt Leo. Jag misstänker att jag har helt tappat bort Amandas födelsedag också, och att den antingen redan varit eller är snart, och det känns ju också lite pinsamt att inte ha koll på. Kan inte hitta henne på Hitta.se heller, så jag får nog se till att fråga henne (eek!) och fixa en present till henne nästa gång vi ses, helt enkelt.
Jag behöver börja skriva ner folks födelsedagar, i synnerhet när det är födelsedagar tillhörande de människor jag tycker bäst om här i världen.

Min nacke gör ont, men jag är glad ändå, för när datorn var fixad var jag ENSAM på elemental plateau. Nu, 400g senare, sitter jag och spinner som en nöjd katt. 6 primal air och 3 primal fire är inte något man sörjer över att ha i väskan ;)

För övrigt ställer jag mig lite fundersam till det här, eftersom det inte känns helt stabilt att peka ut och skratta åt en hel subkultur. Har man otur säger nämligen den subkulturen FARK OFF och även fast IKEA är ett företag med många många kunder är det kanske inte helt bra om ett stort tusental av dem bestämmer sig för bojkott… Ohwell.

I don’t mind the pain

Jag sover för mycket. Och min lila medeltidsklänning är FORTFARANDE borta, något som gör mig sorgsen. Alternativklänningarna är inte alls lika roliga, tbh. Såvida jag inte syr om en av dem, och gör den kortärmad istället… Hm…

Jag drömde om spindlar, om Tvåmetersanders och om konstiga gamla hus. Det var något särskilt med en av spindlarna, den var husdjur till ett barn tror jag? Jag minns inte så mycket mer. Små djur med alldeles för många ben ligger lågt på min favoritlista; man skulle till och med kunna sträcka sig så långt som att de inte ens står med på den listan, utan på en annan istället.

Skall ringa och flörta med mamma sedan, be henne hjälpa mig med en av Nathaniels presenter. Att vi är två veckor på Gotland mitt i när jag behöver fixa hans presenter känns inte helt bra på så sätt; det blir väldigt stressigt för mig att hinna planera och fixa allt innan dess. Jag är ju stressad redan nu! Det är tre dagar tills jag behöver vara helt klar för gotlandsresan, men istället fokuserar jag bara på hur mycket jag INTE kommer att hinna göra.
Jag vill fixa håret; det är typ honungsfärgat, alternativt fult fjortisblont just nu, och det skall blekas lite till i nacken innan jag färgar det naturligt blont. Sedan får det vila ett bra tag; jag skall INTE falla i röd/svart-fällan igen. Jag tycker bara helt enkelt att jag ser bättre ut när jag är röd- eller svarthårig, alternativt när jag är riktigt ljusblond… Min naturliga färg är tråkig och får mig att känna mig alldeles för random. Jag behöver ju ändå få en lagom mängd uppmärksamhet :/


(svart, blekt blond, röd, naturlig blond)
(tyvärr är ju alla bilder med lugg, vilket jag inte har längre, men men)

Angelfuck

Ägnat dagen och gårdagen åt att bygga om vår hemsida (www.ritguild.com) samt göra en forumsignatur åt Ishy. Han blev väldigt nöjd, och använder den numera även som skrivbord på sin dator = victory!

Rollspel ikväll, huset är inte helt städat men tillräckligt för att vi skall överleva att spela här. Alltid något. Nathaniel får hjälpa mig städa av här hemma imorgon; har jag ensam städat hela huset två veckor i rad kan han gott kosta på sig att hjälpa till en gång ;) Det är inte det att han inte vill eller har lust, det är mest det att jag har tråkigt om dagarna och gör det då; idag har jag dock inte alls haft lust att ägna hela dagen åt att städa igen, så därmed får det bli av imorgon.

Pratade med mamma tidigare, hon ser fram emot att jag och Nath kommer ner. Vi pratade lite om Anna också, mamma sade ”Ibland känns det nästan som att hon inte funnits” och jag håller med, för hon glider bort mer och mer. Det är konstigt.

Igår väntade jag på stationen på att Nathaniels tåg skulle komma fram, och någon random dude kom fram och försökte först övertala mig att ge honom cigaretter, och när jag sade att jag inte ens rökte blev han helt frågvis angående varför. Idiot. Jag funderade på att säga ”Jag är ju ingen idiot” alternativt ”Min syster dog av det för tre år sedan” men orka. Nathaniel kom just då, såg ut som ett åskmoln i ansiktet när han gick upp för trappen och han sade sedan att han hade sett när han gick av tåget att det stod en skum yngling och snackade med mig. Konstiga människor.

Raid igår. Fick ett evighetslångt mail från Bart också, som vi skrattade lite åt. Det var bra; raiden var inte så hemskt upphetsande så det var kul att få läsa roliga mail istället. :)

Nu… WoW.