Happy Halloween!

IMAG0451_1

Huzzah, Halloween! *klad gåth* \o/

Dagen till ära är jag utklädd till kannibal! Inte för att jag tror att folk kommer att se att jag ÄR utklädd, men… jag vet att det är så. Jag har en blodig benstump i håret också, men den syns ju inte pga huvudet är i vägen.

Har bakat cupcakes till kontoret idag, men de har ingen topping än så kan se ifall det inte blir någon bild på dem sedan när de är färdigdresserade. Egentligen kände jag att jag inte riktigt hade tid igår, men sedan kom jag på att det tar typ 20 minuter att göra muffins och att jag kunde fortsätta med mitt pysslande medan de stod i ugnen. Och det gick ju bra, så go me! :)

Idag skall jag (efter jobbet dårå) se på skräckfilm och försöka hinna klart med mitt pysselprojekt, packa tills imorgon och typ äta. Imorgon jobbar vi halvdag pga dagen före Allhelgona och sedan åker jag upp till Martin och myser. Eller ja, förmodligen pysslar färdigt, för jag har svårt att se att jag skulle hinna klart med mitt idag…

Nåväl. Spöka på, gott folk! Kasta godis på barn och ät ett par ägg eller hur man nu gör. Ha en bra dag och hoppas att den blir läskig och ball :)

Dagens mail

Man skulle ju kunna tro att det fina ”bra dag kund”-mailet jag fick tidigare var det konstigaste som dumpat ner i min brevlåda idag, men icke. Det här kom för ett par minuter sedan:

Screen Shot 2013-10-30 at 13.03.15

 

Um… okej? Tack? Va? what is this i don’t even

Har de typ googlat på ”zombie” och hittat mig? Eller …wut?
Aja. Det finns tydligen en film ifall någon är nyfiken. Jag tänker inte länka, de har redan fått tillräckligt med gratis uppmärksamhet/reklam av mig här nu. Hepp! Ni får väl googla eller något, det verkar ju vara så man gör nuförtiden :P

Publicerat i lol

Stampede

Kan. Inte. Sluta. Skratta.

Simbas ansikte på slutet gör det hela så mycket roligare.
(Jo, jag vet att det är en jättesorglig scen osv, men alltså… VEM HAR ANIMERAT DET SÅHÄR :D)

v1lJSnM

Publicerat i lol

God dag kunden

Screen Shot 2013-10-30 at 7.02.20 AM

Jaha, tack. Bra dag er också, antar jag.

”Bra dag” alltså. TROR INTE DET VA *ler mensvärk från helvetet* Om någon känner för att sätta ett skott i pannan på mig så hade jag inte varit helt otacksam. Jag lovar. Och det finns ingen Gainomax i rätt smak i kylen och jag är så sjukt trött och klockan är sju och jag har redan varit på jobbet i en halvtimme. Min rygg skriker, jag behöver gå till Apoteket och idag skall jag hinna med cirka tusen saker och trots att alla dessa saker är roliga så känner jag mest för att skrika och försöka koka ryggen i badkaret argh argh argh.

Jupp, det är en sådan dag. Jag kanske borde ha förvarnat. Ni får en eftervarning istället: Obs! Har mensvärk, är kanske inte helt charmig idag!

Nåväl. Jag lovar att försöka vara charmigare nästa gång jag skriver. Notera ”försöka”.

Igår köpte jag en snygg svart lykta att ha i vardagsrumsfönstret och blev så nöjd att jag tänkte köpa en till att hänga bredvid. Jag har en lite ohälsosam obsession vid tända ljus, men det är ju så mysigt, så. Och nu har jag ju en partner som inte påstår sig blir sjukt sömnig och ”bli av med syre” varje gång jag tänder ljus, vilket är bra <3 Längtar till fredag när jag får krama på Martin igen, avståndet är i vanlig ordning ouppskattat och jag känner mig (idag) ynklig och liten pga har dödsont. Skall knarka lite värktabletter nu och få i mig en kopp te.

Tjipp och wog osv.

IMAG0445_1

Dagens dregel ♥

7a620bf435fa78297c46e78986e19d12 Ivy Winters (RPDR S5) som Frank n Furter.

Ivy Winters överlag är ju väldigt snygg, men just som Frank n Furter så är hen Dagens Dregel-värdig ;)

Såg bilder på Alaska Thunderfuck som samma karaktär och var inte alls lika imponerad. Ivy++!

Storm

IMAG0419_1

Igår var det två flätor – idag är det en fläta. Ifall ni undrade eller själva reflekterade över saken eller så. Den meningen jag skrev där, den första, den kan i så fall vara facit. Ja, jag har bara en fläta i håret idag. Ok.

Såatteh… Det blåste ju lite igår. Storm, tydligen. Som gotländska är jag väl inte jättelättimponerad av vindar, i synnerhet inte efter att ha suttit mitt uppe i Typhoon Bopha (klass 7-tyfon) i vintras. Men visst, det var ett par tillfällen där vinden kändes lite övermäktig när jag gick hem från kontoret igår kväll. Var på väg att bli inblåst i en stenmur när jag var utanför operahuset, och det hade kunnat gå illa. Lyckligtvis lyckades jag streta emot och hålla mig stående, så det gick bra ändå.

Men bortsett från det här:

IMAG0414

så har jag inte sett några skador som gjorts. Det ligger stora grenar som ryckts loss från träden och alla löv ligger runtkastade och i stora högar, men det är ju sådant som kan hända även när det inte blåser så hårt. Dock skall tydligen både Landskrona och Helsingborg har drabbats illa av stormen – vi i södra delen av Skåne slapp ju undan det värsta. En av mina före detta kollegor hade kommit hem och sett att hustaket blåst bort. Inte jättekul, kanske.

Men men. Bopha/Pablo ställde till med enormt mycket större skador. Det var för övrigt jordbävning på Filippinerna för runt en vecka sedan. Det hade skakat hemma hos pappa men de hade klarat sig undan skadegörelsen. Bra. Blir orolig av att det händer så mycket katastrofer därnere, det känns inte jättetryggt att ha honom på andra sidan världen i ett katastrofdrabbat land. :(

Right-oh.

Jag såg på lite GoT igår och sysslade samtidigt med en födelsedagspresent jag vill ha färdig till helgen då vi skall fira att Martins mor fyller 65. Reflekterade över att det är så sjukt mycket som ändrats i TV-serien från hur böckerna är att det nästan är två helt olika berättelser. En del saker förstår jag att de ändrar, det är ju svårt att på ett vettigt sätt framföra en inre monolog på filmduken (haha, Sunset Beach någon?!) och då kommer man ju inte att kunna berätta den delen klokt, men… Det är sådan mishmash. Saker händer innan de skall hända, vilket innebär att när vi kommer till andra delar i berättelsen kommer det att vara yxigt och konstigt. Blöh. Inte jätteimponerad. Jag får helt enkelt se på det som en helt annan story, fast med karaktärer med samma namn. Typ. (böckerna är sååå mycket bättre än tv-serien; om ni gillar att läsa så kan jag lätt rekommendera dem!)

Ohwell. Jobbardags! Tjipp och hej och hoppas att ni inte blåste bort igår :)

(för övrigt tycker min Fitbit att jag gick uppför 175 trappor igår. Var det motvind eller innebandyspelande som genererade detta..?)