Lesser bag of tricks

…för övrigt, i alla mina konstiga drömfaser:
En ganska stor tygväska fylld med kattungar. Jag utbrast ever so happy: ”Ooh! Det är ju en Bag of Kittens!” och lekte sedan med de små liven. En lyckades falla till sin död, men de andra var minst lika söta de så jag försökte att inte sörja den som tog livet av sig. De påminde lite om både Stisse och Lucy (våra gamla katter) och var sådär härligt …kattungiga.

I can’t get no sleep

Vi sov i gästrummet inatt för att se ifall jag kunde sova bättre.
Lagom ironiskt att jag, som är ökänd för att kunna somna varsomhelst närsomhelst, är den som har stora sömnsvårigheter och inte fått sova en hel natt igenom innan en arbetsdag på så länge att jag inte ens kan minnas när jag sov bra sist.
På helgerna sover jag för länge och vaknar förvirrad och utmattad.
Det är gissningsvis därför jag ofta har huvudvärk och känner mig så satans matt hela dagarna.

Rollspel igår, var lite …speciellt. Vi var som vanligt; brände, förstörde, mördade och härjade. Ja, bortsett från att alla utom Hedwig är chaostainted och muterade till oigenkännelse. Inte så det syns dock; vilket är bra eftersom vi gärna vill undvika DA EPIC BATTLE ett litet tag till.
Jag vet ju att deras mål är att vända mig till en av dem, vi får se hurpass de lyckas. De vet inte lika bra som jag vad som sker i Hedwigs huvud så i värsta fall driver de henne i döden.
Nu blir det dock en månads uppehåll i Warhammer eftersom Ola är bortrest.

Skall komma igång med att läsa igenom mina böcker igen så att jag också kan få spelleda sedan. Efter ett par år som spelare skulle det vara intressant att få prova på andra sidan också. Join the dark side, we’ve got cookies!

Morgonstund

Tog sovmorgon idag. Gick upp vid sex, bestämde mig sedan för att krypa ner hos monstret istället. Det var fint.
Hann ändå klä på mig, tvätta håret och göra allt annat.

Vissa morgnar är bättre än andra <3

Däremot fattar jag inte varför jag sover så satans dåligt.

Poison darts

Ett steg i rätt riktning: Jag har läst brevet jag fick av mommo, och det gör det lite enklare att knåpa ihop ett svar åt henne. Skall se ifall jag kan få det hela påbörjat, kanske till och med avslutat!, under dagen.

Drömde konstiga arbetsrelaterade saker, minns knappt hälften. Det var ett hotell, det fanns barn varav ett kanske var mitt (?) och Björn hade blivit synthare mensåg ut som ett emo. Björn, testa inte. Det såg inte bra ut :/

Helgen har gått åt till att spela lite WoW (gick upp till level 76, woho) och sova. Gårdagen spenderade vi hos Åsa och sedan for vi förbi Väla för att fixa en ny duschslang/munstycke samt fixa födelsedagspresent till Isak. I min iver över att få slå in roliga paket till barn råkade jag bränna ungefär all mat vi sedan tänkte äta, men det gick fan ner ändå.

Somnade inte för tidigt och inte för sent, har vaknat till vid ett par tillfällen under natten (runt klockan fyra) och sedan försökt somna om klokt. Misstänker att jag somnade om utan problem men vet inte, sista timmarna känns förvirrande och verkar mest sitta ihop som en enda minut för mig.

Tvättmaskinen har gått sönder och vi skall beställa en ny. Jag som i vanliga fall har svårt att få ihop en outfit kommer att ha ännu större problem nu. ”Jippi hurra”.