Naj

Jag hade väl tänkt skriva något om helgen, men jag är trött, hela kroppen gör ont och jag har två gånger idag tagit febernedsättande så jag menar …nej. Jag orkar inte. Jag skall försöka skriva något vettigt imorgon — jag har en timme kvar innan jag slutar och sedan skall jag hem, speed-baka en kaka och sedan lägga mig och försöka sova mig frisk. Jag har inte tid eller direkt möjlighet att vara hemma sjuk den här veckan, så just nu är det lite bit ihop och stå ut som gäller. Jag är inte döende, jag är ingen fara varken för mig själv eller andra, jag är bara trött. Och öm.

Hejsvej

Lucia

JULTRÖJA PÅ

Inte den jultröja jag VILLE ha idag, för den hittade jag inte, men ett good enough substitut! Pew pew Lucia!

Dagen började med ångest because reasons, men i stort sett alla anledningar har rätat ut sig så nu mår jag mycket bättre och känner mig tillfreds med livet igen. Har mindre än en halvtimme kvar av arbetsdagen och sedan skall jag in på stan en snabbis innan jag åker hem och bakar en kaka till kvällens rollspelande. ROLLSPEL MUTHAFUCKAS, jag är nöjd!

Julklappen som skulle bli klar igår blev klar igår och har nu postats och allt är frid och fröjd. Martin är hemifrån idag så jag skall passa på att slå in lite julklappar medan jag har lägenheten för mig själv tänker jag, så det blir nog lite julmusik och så på det ;) Har ställt in en Lusse Lelle i kylen så det blir ju en öl innan jag sticker iväg ikväll också :3

Igår drack jag Morgondagens nya godisöl (Fizzy Dizzy) och ÅT GODIS för första (och enda!) gången på sex veckor. Jag köpte nämligen ett par sådana små flaskor till för att ha när jag tog kort på ölen (eftersom jag är sjukt sEriÖs ölfotograf) och bestämde mig efteråt för att faktiskt se ifall de påverkade ölsmaken något eller ej. Det var okej, och lyckligtvis känner jag noll sug att äta mer godis så jag fortsätter att avstå :) Göttans!

Jag har väl inte så mycket mer att tillägga just nu. Jag är lite sömnig men ja, snart slut på dagen och då blir det ut i det lite tvekande solskenet därute. Wooo!

Hejrå!

Beer over boys

Plötsligt hände det: Jag hamnade i julläge! ÄNTLIGEN!

Hela den här veckan har varit dryg, utdragen och långsam. Jag har varit väldigt ”meh” till allt (vilket väl har märkts på bloggen) och vill väl mest att allt skall vara överstökat, men idag så vände det, och jag är så himla nöjd?? Dagen började lugnt ihop med Martin, där vi tittade på Musikhjälpen medan jag pillade på mitt julklappsbygge och åt frukost, och sedan åkte jag in till jobbet där ALLA lärare (äntligen!) var närvarande. Fixade lite julklappar online och plötsligt släppte liksom ALL stress och jag kände mig både zen och uppspelt. Så HIMLA skönt!

Just nu har jag stort förtroende för att bli klar med julklappen jag vill posta imorgon ikväll, och sedan blir det nog faktiskt bara en julfilm och en torsdagsöl och liksom CHILLA en stund. Imorgon före jobb postar jag mitt paket, efter jobb bakar jag en saffranskladdkaka och sedan blir det rollspel! :D

Den plötsliga PEPPEN för saker? Gud vad jag saknar den känslan när jag är mitt i depressionen, det inser jag ju först nu. När man är sådär grå och låg så vet man inte ens om att den här känslan av att flyga finns, så jag tänker passa på att njuta lite extra av att allt känns bra just nu. Det har jag fan förtjänat :P

Men ja. Allt är bra! Snart är det vår och då får jag ha på mig min jeansjacka igen, och det ser jag fram emot för nu har den pimpats med ett par nya pins inför kommande säsong :3

Ha en bra dag! Jag skall ha glitter i håret imorgon så inb4 klagande på kliande glitter och surt huvud :D

Hejrååå

Tröstlöst

Jag är bara väldigt stressad, just nu. Det är inte min bästa vecka. Jag sover dåligt och vaknar orolig, och det är mycket med schemat på jobb nu när vi har sjuka lärare. Hjärtat känns som en liten nervös fågel i en för liten fågelbur, fladdrar runt och panikar sig.

Jag skulle ju springa idag, det är onsdag. Men jag behöver kvällens alla timmar för att få färdigt julklappsgreja så jag skall sätta mig med det istället. Jag vågar inte skjuta för mycket på vissa grejer — det handlar om saker som skall postas, så jag är väldigt avhängig av postens cut-off vilket VERKAR vara den 16/12 även för paket (det är vad som gäller för kort/brev) men jag vill nog helst ha det postat innan dess om det går. På fredag? Vore dröm. Så sitter jag tre timmar ikväll och tre timmar imorgon och huttar iväg detta på fredag innan posten stänger lådan för dagen så vågar jag nästan hoppas på att det faktiskt kommer iväg i tid, också.

Veckan tar aldrig slut. Igår kändes som en onsdag och idag känns som en torsdag men det är torsdag imorgon så jag vet inte hur jag skall orka hela vägen fram, just nu. Åtminstone så skiner solen, det är ju ändå något. Man får vara glad för det lilla.

 

lady fingers they taste just like lady fingers

Ibland när jag bloggar så tänker jag lite på den här novellen ”Den typ som överlever” av Stephen King och hur liksom alla dagar flyter ihop med varandra på grund av disillusion, smärta och knarkrus. I mitt fall är det väl mer den extremt välstampade stigen, men känslan kvarstår lite ibland; vad är det ens för dag idag? (tisdag, men jag var nyss övertygad om att det var onsdag)

Jag tragglar på med julklappar och är mest bara trött på hela skiten, i ärlighetens namn. NOLL julkänsla i år, jag vill mest bara sitta av tiden och sedan påbörja ett nytt år. Nästa år blir det ju lajv och medeltidsvecka och en massa bra konserter och bortsett från att jag blir ÄNNU ÄLDRE så är det ju bara bra grejer, känner jag.

Jul blir säkert bra också. Vi skall ju fira med Ricard och Sanna och Luna, och mamma och Janne skall vara med! Det blir ju faktiskt jättefint. Klappa bebis och hänga med min familj? Yes, jag kan stå ut med det :3

Annars mest trött. Ligger efter med grejer jag hade hoppats vara klar med by now (julklappar) och kan inte riktigt minnas när jag sist sov riktigt gott natten igenom, men det löser sig. Ikväll blir det häng med gsson (woo!) och jag skall flytta torsdagens tvättid till lördagen så har jag torsdagskvällen ostörd för julklappspyssel tänker jag. Det blir bra. Allt blir bra! Jag behöver bara få lite energi först. Det gör ju skillnad.

OKEJ. Ha en bra dag hejdå!

Skrivarhelvete och spödjävlaregn

Pic unrelated

Jag hade ju en dessvärre väldigt kaosig fredag då 1. skrivaren inte fungerade efter den senaste uppdateringen från Microsoft och 2. jag var tvungen att radikalt ändra tre dagar i schemat pga en miss från min sida så när jag lämnade jobbet var jag mest trött på livet, faktiskt.

Lyckades snatta två tvättider på kvällen så fick tvättat en hel del, bland annat sängkläderna. MYSBRA GREJ. Sov helt okej, och på lördagen stack jag som sagt var in på stan för att handla lite ihop med mamma innan jag gjorde mig Snygg™ inför kvällen. Woop!

Skulle ha meckat lite med skrivarskiten igår när jag ändå var på kontoret för att pyssla med Martins julklapp, men datorn började bråka och jag ORKADE INTE. Jag var lite bakfull och mest bara trött på allt, så jag åkte till Bäckebol för ett ärende och sedan åkte jag hem och cirka dog en stund. Mådde lite bättre på kvällen när jag fått mat i magen, så det var ju bra.

Natten till idag sov jag väldigt illa, har vaknat till flera gånger och haft oerhört svårt att somna om. När klockan ringde hade jag inte ens ork att bli sur, så jag gick bara upp och duschade och började göra mig redo för dagen. Ute SPÖdjävlaregnade det, så jag valde att ta ett senare tåg och ägnade istället lite tid åt att diska och plocka i köket, vilket kändes bra.

Kom till jobbet efter en torr promenad (eftersom det lyckligtvis slutade regna) och fick efter två timmars felsökning (allt som allt FYRA timmar om man räknar fredagen) äntligen den ena skrivaren att fungera. Skall strax ringa supporten för att se ifall jag kan få hjälp att ominstallera den andra i förhoppning om att den skall spotta igång sedan också, så ni kan ju hålla tummarna för mig. Jag HATAR skrivarstrul! :P

Ikväll skall jag springa, imorgon blir det fortsatt julklappspyssel. Behöver få till de där sista grejerna jag vill ha till julafton också, men det löser sig. Jag får bara inte bli för optimistisk vad gäller tiden — bättre att köpa NU så att man har sitt på det torra än att vänta in i det sista och tvingas ge sig in i JULKAOSET på stan. Ni vet, det där som gör att jag börjar knuffa på folk pga får panik…? Dålig grej.

OKEJ. Ha en bra dag!

Glitter

Himla fin julfest igår faktiskt! Fixade ett par julklappar när jag var inne i stan med mamma under dagen och sedan åkte jag hem och gjorde mig snygg, drack varm choklad med Baileys och lockade håret innan jag åkte tillbaka in till stan igen och mötte upp med kollegorna.

Vi gav vår julklapp till Ingemar som blev jätteglad, och sedan gick vi till Wallmans för julshow och mat. Åkte tillbaka så att jag var hemma vid elva och hängde med Martin och Olof en stund innan jag lade mig.

Idag …trött, och senare bakis. Åkte in till kontoret där jag satt i typ två timmar och pysslade med Martins julklapp (och kom en bra bit på vägen!) och sedan åkte jag till Bäckebol för en grej jag behövde till en annan julklapp. Att ta sig hem från Bäckebol är en mara, dock. Tog bussen till Angered och bussen från Angered till Surte och ugghhhhh inte min favoritgrej när man är bakfull alltså. Ughhhhhhhh.

Sov en stund när jag kom hem och för någon timme sedan hämtade Martin mat åt oss så nu har jag rund mage och har slagit in en av alla julklappar som ligger på hög och väntar här hemma.

Jag har fortfarande vila sedan torsdagen, men imorgon skall jag både promenera och springa är planen :)

Imorgon börjar Musikhjälpen! Vet inte hur mycket jag engagerar mig i år, men skall försöka lyssna mer än vad som blev av förra året. Tycker ju så himla mycket om detta <3

Ok! Nu skall jag göra mig redo för sängen, trots att klockan bara är nio. Man får göra så när det är söndag, man är bakfull, mätt och trött på cirka allt :P

Hejrå!