Glitter

Himla fin julfest igår faktiskt! Fixade ett par julklappar när jag var inne i stan med mamma under dagen och sedan åkte jag hem och gjorde mig snygg, drack varm choklad med Baileys och lockade håret innan jag åkte tillbaka in till stan igen och mötte upp med kollegorna.

Vi gav vår julklapp till Ingemar som blev jätteglad, och sedan gick vi till Wallmans för julshow och mat. Åkte tillbaka så att jag var hemma vid elva och hängde med Martin och Olof en stund innan jag lade mig.

Idag …trött, och senare bakis. Åkte in till kontoret där jag satt i typ två timmar och pysslade med Martins julklapp (och kom en bra bit på vägen!) och sedan åkte jag till Bäckebol för en grej jag behövde till en annan julklapp. Att ta sig hem från Bäckebol är en mara, dock. Tog bussen till Angered och bussen från Angered till Surte och ugghhhhh inte min favoritgrej när man är bakfull alltså. Ughhhhhhhh.

Sov en stund när jag kom hem och för någon timme sedan hämtade Martin mat åt oss så nu har jag rund mage och har slagit in en av alla julklappar som ligger på hög och väntar här hemma.

Jag har fortfarande vila sedan torsdagen, men imorgon skall jag både promenera och springa är planen :)

Imorgon börjar Musikhjälpen! Vet inte hur mycket jag engagerar mig i år, men skall försöka lyssna mer än vad som blev av förra året. Tycker ju så himla mycket om detta <3

Ok! Nu skall jag göra mig redo för sängen, trots att klockan bara är nio. Man får göra så när det är söndag, man är bakfull, mätt och trött på cirka allt :P

Hejrå!