Enjoy the unknown

Sedan klockan tre har det surrat i mitt huvud, och jag kan inte höra klokt. MOGET. ORKA. ARGH!!

I alla fall, jag är väl mer eller mindre klar med min imageboard (första stora uppgiften för skolan). Finns kanske småsaker som kunde förbättras, men… den får duga. Nath tycker att den ser bra ut, och det är en bra start :) Jag är inte helt onöjd med den själv, jag hoppas bara att lärarna gillar den… Eftersom alla tror att jag är BeZt i WerLdEn på photoshop har jag ju lite extra press på mig tbh… Mrrr. Jaja, ingen idé att stressa över det nu; det ÄR första uppgiften för oss och jag HAR ju lagt tid på den. Typ. :)

Skall köpa mig en rosa extern 320gigs-hårddisk. En tusenlapp, men mjau. Jag gillar när saker matchar, och eftersom min lilla Zombie är rosa så är det inte helt fel med en matchande hårddisk åt henne ;)

I alla fall… Optimus Prime på en imageboard kan BARA vara bra.

Förresten var Hellboy 2 skitbra. Har jag sagt det? Amagad!

I’ll admit I wasn’t very smart

Ibland förestället jag mig världen som ett enda stort Sims-spel. Ni vet, när man socialiserar och man får en massa små gröna plus ovanför huvudet! Så tänker jag mig ofta att det är när jag pratar med folk. Jag samlar gröna plus :)

Stel i hela kroppen, funderar på att gå ner i köket och leka med en kniv ett tag. Kanske kunde jag sälja mitt kött till bästsäljande när jag är klar? Det är ändå i ganska bra skick, och så som jag mår just nu kan jag LÄTT garantera att det är mört nog. Så det så.

Ibland känner jag mig djävligt vuxen. Som när jag sitter på en föreläsning och stör ihjäl mig på de där som beter sig som små barn, fast jag bara är ett par år äldre. Då är jag lite tant, men vadfan. De låter ju så att man inte hör klokt vad läraren säger, och varför gå i skolan (när det är FRIVILLIGT att gå på universitet, amagad) om man bara tänker sitta och bete sig som om man vore på café? Hrrr. Usch.

Inget rollspel på länge nu. Surt. Och Nath åker bort en vecka. En hel vecka utan min älskling? Feck. Dock skall hans snälla lillasyster komma och leka med mig då, så att jag slipper vara ensam. Vi skall måla om datorrummet är det planerat, sweet som fan. Jag får väl krama på henne i brist på Nath, haha ^_^

Nu skall jag dock göra skolarbete så att jag inte hamnar helt efter.

A living hell

Så mycket konstiga drömmar som far runt i skallen på mig, natt efter natt. Vaknar förvirrad och undrar vad jag egentligen har haft för mig under natten.
Utanför fönstret skiner solen och det ser, ve och fasa, varmt ut. Det lär dock vara kallt, så ingen idé att gå ut klädd för sommarvärme.

Grupparbete idag, sedan föreläsning med Pär. Jag skall försöka få tid att skriva här oftare, men den här veckan har jag typ två större projekt som skall vara klara. Eller tre, och har jag tre kommer jag att dö av stress. Skit. Måste kolla upp hur det är med det tredje, annars kommer jag mer eller mindre att bo i skolan den här veckan… -_-

Trött i kroppen sedan vi gjorde om hela trädgården i fredags och lördags. Hrr.

Last caress

Hemma tidigare än väntat idag, eftersom jag tänkte jobba hemifrån istället för att stanna i skolan i två timmar extra. Skall strax göra lite skisser (behöver fixa 15 till innan imorgon, så jag har ju att roa mig…) och sedan skall jag göra ritnings-uppgifterna. Nacken gör ont och jag är så trött att jag vill gråta, sova eller dö, men men. ”You can sleep when you are dead”, som de säger.

Har ganska många stressmoment i min omgivning just nu, försöker sålla bort sådana jag kanske inte riktigt behöver fokusera på men det känns väldigt tungt då och då ändå, faktiskt. Naths gulliga föräldrar kommer dock att hjälpa till att avlasta oss på minst EN punkt nu i helgen, vilket känns väldigt bra.

Jaja, har för mycket att göra för att ha tid att sitta här och gnälla just nu.
Nu skall jag skissa kaktusar och brödrostar och fönstervrår och fan och hans mormor. På femton A3. Det ni.

Ancient

Skall försöka ta mig i kragen och posta lite här sedan. Skall åka om ett par minuter så att jag inte missar tåget, och sedan tror jag att jag är hemma vid två. Istället för fem. Det är bra.

Nathaniel ligger kvar i sängen och jag skulle kunna döda för att få krypa ner bredvid honom igen och inte behöva ta mig ut i den kalla morgonen här utanför. Morr. Jag har i alla fall min cykel <3

Ach, but I miss me scurvy wench

Idag är två saker för mig:
1. Anna skulle ha fyllt 29
2. Det är Talk Like a Pirate Day

Tiden går ju så satans fort… Jag tycker fortfarande att tre år bara har ramlat förbi, utan att ta hänsyn till att folk kanske vill ta det lugnt, andas lite, låta minnena komma ikapp. När jag väl var klar med den större delen sorgearbete (det tar aldrig slut) var det höst och vår och höst igen, och mest av allt kände jag mig vilsen och förvirrad.
Jag saknar henne fortfarande så fruktansvärt mycket. Det finns så mycket jag skulle vilja säga, vilja visa henne.
Jag är fortfarande inte van vid att vara den äldsta. Alltid annars fanns det någon annan som var den med mest erfarenhet, som slogs som en tigrinna för sina yngre syskon oavsett vad. Jag är väldigt dålig på att ryta och rivas.

Skola fram till fem, kommer hem sex och skall då slänga på mig outfit snabbt som sjutton, efter att först ha tagit en blixtdusch, och sedan bär det av upp till Helsingborg där vi är bjudna på parrrrrty. Det blir bra. Jag blir ju självfallet väldigt glad när andra människor faktiskt är medvetna om att idag är TLAPD! Ibland känns det som att jag och de mina (de där på öjn) är unikum som jag inget annat kan göra än att sakna, men finns det kloka människor här också (ja, bortsett från Lotta, hon är klok :)) så känns inte Gotland lika avlägset.

Tillbaka till start igen, min mor skall sätta en ros på min systers grav från mig idag. Det är bra. Då kan jag åtminstone inbilla mig att jag var närvarande på hennes födelsedag.
Sov gott lilla storasyster, älskar dig än.

Sug min

Sömmmnig!
Väntar på att Warhammer skall patcha klart. Jag köpte collectors edition, det kändes roligast så :P Väldigt snygg kartong också (<– jag är ju trots allt kvinna… :P)

Um… Sedan skall jag göra läxor och se på Top Model. Kanske ser på Punisher ikväll också, vet inte än.