Mitt i veckan, igen

Dagen vände och blev bättre igår. När det var dags att gå ut på tidigare omnämnda AW:n så var jag mycket mer pepp än jag varit tidigare under dagen, och vi hade väldigt trevligt på Tröls där jag drack en super-integod mexikansk IPA och åt en hamburgare som, well, kunde ha varit bättre. De andra satt kvar för en öl till när jag pep hemåt vid sjusnåret, och jag hann inom Hemköp för att hämta ut mina paket i lugn och ro också. Tidigare har posten haft öppet 8:00-20:00 (tror jag?) men nu har de istället öppet under hela tiden Hemköp har öppet, vilket då blir 7:00-23:00. Wow, snacka om skönt – om jag har för vana att hämta ut paketen lite senare på kvällen så kommer jag ju att slippa stå och trängas med 7 miljarder andra när klockan är precis efter avslutad arbetsdag :)

För övrigt ringde körskolan mitt under vår AW igår och informerade om att min nya tid för uppkörning är bokad onsdagen 28/10, så ni får hålla tummarna för mig då! Jag har tre lektionstillfällen bokade innan dess, och kommer att träna extra mycket med Martin, så det känns som att jag har en stor chans att faktiskt klara det second time around :)

Idag på lunchen skall jag ta en liten promenad till Mobilia för att dels köpa en lunchsallad och dels gå inom Panduro för att kolla på inslagspapper till mammas presenter + köpa vad jag behöver för det kort jag skall göra till Yvonne tills lördag. Hennes present är ju att vi tar med henne på den julshowen i Köpenhamn som jag och Martin nu har sett två gånger tidigare och som vi hade med våra mödrar på förra året :) Jag har små grodklistermärken hemma och en idé att antingen köra temat ”grodor på julmarknad”, eller bara sätta dem som en fin ram runt hela kortet. Det blir nog inte så snyggt som jag ser det för mig i huvudet, men ja. Jag tror att hon blir väldigt glad oavsett :D

Efter jobb skall jag nog bara slappa. Jag KANSKE får för mig att gå ner på gymmet (behövs!) men jag vet inte. Ni märker ju kanske på mitt språk att jag mår avsevärt mycket bättre idag än jag gjorde igår, men jag är också ständigt trött så har jag otur så blir det bara trött soffhäng efter jobbet. Om inte annat får jag trösta mig i att jag kommer att ha promenerat en hel del steg idag, och kanske jag till och med tar den långa omvägen hemåt och ser till att verkligen röra på mig för en gångs skull. Under hela perioden när jag har hårdpluggat inför proven har jag tagit bussen till och från jobb, så jag har klockat in på strax under/ganska mycket under 10k steg per dag. Skall försöka att få lite ordning på det igen, mitt mål är ju minst 10k om dagen och jag tror att bara något så enkelt som att få en redig promenad varje dag skulle göra under för mitt mående. Nu har jag ju i stort sett all form av tid för det igen, så jag får bara se till att hålla igång med det.

Ohwell.

Jag hittade en supersöt kappa jag hade velat ha till vintern, får se ifall det är något jag känner att jag har råd med.

Screen Shot 2015-09-30 at 07.48.17

…det är alltså en kappa i liknande modell som de två jag har använt under de senaste typ fyra åren ;) De är ju dock för slitna för att kunna fortsätta användas; den ena skänkte jag till och med bort när vi samlade in kläder för att ge i julklapp till de fattiga/de hemlösa. Den jag behöll har nu gått sönder såpass mycket i ficksömmar och whatnot att det var därför jag lyckades krossa min gamla telefon i våras, det som alltså fick mig att gå över till OnePlus One. I retrospekt inte en helt dålig grej ;)

Nu skall jag fortsätta med jobb. Det här inlägget har legat och väntat och fått ett par ord hit och dit så jag kan inte ens garantera att det hänger ihop tillräckligt bra, haha.

Ha en bra dag!

Lermodden

Okej, jag verkar ha listat ut vad jag kan göra för att Facebook inte skall dela med sig av information från inlägget när det delas. Det innebär dock att jag måste komma ihåg att pilla i en ruta varje gång jag publicerar något, men det sätter väl sig som rutin förr eller senare.

Jag har ätit lunch. Det var bra. Det var ingen bra lunch (Subway), men jag behövde äta. Trots frukost vid 8 så var jag akut hungrig och började känna mig illamående. Då har man inget val. Jag vill ju må bra, och utan mat är det mycket svårare. Men bortsett från mat i magen och en stillad hunger är det väl inte jättebra idag, faktiskt. Det är en dålig dag, jag vill bara gå hem och gömma mig men behöver ju gå med på den här afterworken idag. Jag sade det förut. Jag är så opepp, men jag vet att om jag inte går med så är det dåligt, det alienerar mig ännu mer från teamet och jag känner mig ju redan utanför lite för ofta. Det är inte de andras fel, mycket av det ligger på mig, men det hjälper ju inte. Det löser sig. Jag får gå med ut en stund, socialisera tills jag inte orkar mer och sedan gå hem. Jag har paket att hämta ut på posten men misstänker att posten kommer att hinna stänga innan jag kommer hem. Jag får hämta dem imorgon istället. Det är födelsedagspresent till mamma och lite småtrams till mig själv.

Det är jobbigt när flyktnerven är triggad. Jag känner mig jagad, och det är löjligt. Jag är inte jagad. Men ibland tar inte hjärnan till sig av sådan information, utan man spenderar en dag åt att känna sig orolig och nervös och att vilja gå och gömma sig. Jag har saker jag skulle kunna göra för att lösa det, men jag har inget alls jag kan göra för att lösa konsekvenserna av de lösningarna. Jag känner mig fast, och jag vet inte hur jag skall göra. Allt var lättare när man var barn och man hade sin mamma och pappa som höll om en och skrämde bort monstren åt en.

Men ja. Ni vet, det är en sådan period igen. Mörker. (så djävla dramatiskt det lät då)
Det är en konsekvens av att ha varit alldeles för fokuserad på körskolegrejat en lång tid och hela tiden behövt förskjuta varenda liten grej jag egentligen har velat göra. All work and no play makes Carina a dull girl. Jag önskar att jag hade energi och pepp. Jag vill komma igång med träningen igen nu när jag faktiskt kan. För en vecka sedan var det det enda jag kunde tänka på, idag vill jag inte alls. Jag vill bara dra täcket över huvudet och sova bort allt. Hösten gör sitt till. Jag älskar hösten, men allt detta mörker när man går till och från jobbet tar ju ut sin rätt. Jag vet ju att jag kommer att bli piggare och må bättre om jag kommer igång med att träna igen, men herregud. Det är så svårt. Och liksom… om jag har EN sak på schemat efter jobb, om så bara ”fixa disken det tar fem minuter” så känns det som att jag inte kan göra NÅGOT ANNAT ALLS. Hela kvällen förstörd. Det är fånigt, det också. Jag vet att det inte är så. Jag har all tid i världen. Jag är hemma halv fem och går till sängs halv tio. Det är fem timmar jag kan göra vad fan jag vill. Att spendera fem minuter åt att diska eller fyrtio minuter åt den där grejen jag lovat göra på datorn är INGENTING. Jag kan se två filmer eller en halv tv-serie. Jag kan baka eller göra lunchlådor. Jag kan sticka ut till Bulltofta och springa ett varv och vara hemma igen på en timme, för att sedan ta en dusch och bara relaxa resten av kvällen. Varför gör jag så stora problem av allting?

Jag är bara så sjukt omotiverad. Allt är uppförsbacke. Trög djävla lera att försöka ta sig framåt i. Körkortet har inte med detta att göra, där är jag fortfarande pepp och positiv. Det är så mycket annat som drar ner mig, så det kommer ändå. Tankarna. Måendet. Den enorma bristen på energi. Att sitta på soffan en hel kväll och glo för att jag inte klarar av att få tummen ur och göra något. Jag är så trött på det.

Vi får se. Jag borde nog bara ringa Martin och få klaga av mig lite. Han är en superhjälte när det kommer till att hitta lösningar och motivation och att få mig att orka igen. Vi hoppas på det.

Tröttma

Jag ogillar att Facebook postar dessa inlägg med ett relativt långt utdrag från första delen av posten. I synnerhet nu när bloggen är lösenordsskyddad och jag är den som bestämmer vem som kommer att kunna läsa eller ej. Jag har kollat runt för att se ifall det är en inställning någonstans, men jag har inte hittat var jag kan ändra det. Överväger att ta bort funktionen som automatiskt postar dessa inlägg till Facebook, men det gör det också väldigt svårt för de av er som är kvar och läser att veta när jag har uppdaterat, om det nu gör någon skillnad.

Idag är jag trött. Jag drömde verklighetstroget om en person jag saknar och vill reda ut saker med (om det ens finns något att reda ut?) och när jag vaknade var jag övertygad om att vårt samtal verkligen hade ägt rum. Det var en besvikelse att inse att det bara var en dröm, och att vi inte har rett ut ett djävla något. Överväger att slå personen en signal för att bara snacka lite, och se ifall det kanske får oss att fungera bättre. Jag vet inte. Vi får se.

Jag lyckades inte med uppkörningen igår. Jag hade ett par misstag som var för stora misstag, så hon fällde mig. Det var väntat, ändå. Jag insåg ju under körningen hur illa det gick, och även fast jag inte håller med henne på ALLA punkter så invänder jag inte mot beslutet i sin helhet. Hade hon givit mig körkort igår hade hon misskött sitt jobb. Jag har nya lektioner bokat och inväntar samtal från körskolan där jag skall få reda på när nästa uppkörningstillfälle blir, så får jag helt enkelt se till att vi tränar extra på de här grejerna som jag är sämre på. Det känns okej men ändå inte. Jag ville ju bli färdig med detta. Slippa lägga mer tid och pengar. Vi har schysst flex på jobbet men det känns så illa varje gång jag behöver gå tidigare för att köra, eller behöver kompa ett par timmar mitt på dagen för att köra. Det löser sig. Jag har bokat en lektion i veckan i fyra veckor framåt. Har jag tur kör jag upp innan dess, om inte annat får jag se till att störtträna med Martin på helgerna.

Min middag med Eva och Robin igår var oerhört bra grej. Vi hade väldigt trevligt, och jag hoppas att vi snart gör om det igen. Det var en liten oas. Jag har haft så mycket att göra på sistone, och jag har inte hunnit umgås med någon eller ta minsta tid för mig själv. Att få träffa två väldigt goda vänner och snacka skit med dem ett par timmar och äta gott var verkligen en gåva. Bra grejer :)

Jag är lite låg idag. Trött från igår. Opepp på kvällens AW med kollegorna. Trött på det mesta, känner jag. Vill vara hos Martin och gömma mig en stund från resten av allt som pockar på uppmärksamhet och handling. Jag har saker jag skulle vilja kräkas ur mig här, men jag vågar inte. Trots lösenord känns det inte tryggt. Jag vet inte. Det löser sig. Det är bara, som alltid, tungt just nu.

Men ja. Det var allt för idag. Vi får se vad det blir av AW:n ikväll. Jag tänker att jag går med ut och stannar en timme eller två och sedan sticker hemåt. Jag har en ny badbomb att testa hemma, och jag skulle vilja komma i säng tidigt och få känna mig lite mer utvilad när jag vaknar imorgon. Plus att jag vill och behöver ringa mommo idag eller imorgon.

Kram på er.

Presentkött

Screen Shot 2015-09-28 at 06.58.44

Jobbar hemifrån idag. I alla fall på förmiddagen, är inte helt med på ifall jag skall stanna hemma i eftermiddag också kanske. Jag sitter på soffan och nyss frös jag men nu är jag för varm. Jag är oerhört trött trots att jag somnade i god tid igår och BORDE ha fått tillräckligt med sömn, men natten har varit full av studsningar och varenda dröm jag har drömt har förr eller senare kommit in på ämnet ”uppkörning”. Den värsta var den där jag gick hemifrån i god tid för att ta mig till trafikverket, och när jag kom dit var jag en timme sen och alla hade gått på lunch? Det låter så fånigt, men ja. En av mina stora skräck här i livet är ju att komma sent, och i det här fallet var det extra hemskt eftersom jag dels skulle behöva betala allt igen, och även för att jag var tvungen att berätta för min körskolelärare att jag hade missat min uppkörning. Jag ÄR stressad inför dagens uppkörning, men jag försöker att hålla is i magen och blicka framåt. Alla säger att man skall se det som en vanlig körlektion och det tänker jag göra – lektionen jag hade i fredags gick bra och det kändes som att jag hade kontroll över situationen. Samtidigt känner jag någonstans innerst inne att jag inte är fullt säker på att jag faktiskt ÄR redo att köra bil på egen hand. Then again, skulle 20 lektioner till få mig att känna det? 30? 50? Någonstans måste det ta stopp. Många som tar körkort är nog egentligen mindre redo än jag är. Det finns en anledning till varför ”unga män, nyblivna körkortsinnehavare” är de som oftast är inblandade i olyckor i trafiken – detta övermod. Wah. Vi får se. Jag vill i alla fall att ni håller tummarna för mig idag, 11:15 kör jag. OM jag klarar uppkörningen har jag plötsligt ett körkort. Jag minns inte om jag skrivit något om det men jag klarade ju teorin i torsdags! :) KÄNSLAN EFTERÅT. Jag gick runt och log som en idiot (nyvaken-Carina försökte just skriva ”ledde” vilket kändes jättekorkat) och ringde alla jag kände för att berätta. Eller ja; Martin, mamma, Zzucken. Resten fick reda på det via Facebook :)

I övriga nyheter har helgen varit riktigt bra. Vi har mest snackat, chillat och druckit öl. Eller ja, hällt ut öl, om sanningen skall fram. Det här med att köpa allt öl som SKULLE kunna vara något är alltid lika spännande – plötsligt sitter man där med något som smakar tvål eller stout och något helt annat än vad man faktiskt ville ha och då hamnar de uteslutande i slasken. Ingen idé att dricka något som är odrickbart, liksom. Martin hade köpt med sig rökt hjort till mig i present och hur fint var inte det liksom? ♥ Jag misstänker att det var en present för att jag klarade teorin :)

Kommande helg åker jag till Martin, vi skall dels fira Yvonne och dels fira mamma, och sedan åker jag hem liiiite senare än vanligt på söndagen. Veckan dit så har jag uppkörning idag, besök av Robin och Eva ikväll, AW med teamet imorgon och inget planerat vad gäller  onsdag + torsdag men skall försöka knipa en tvättid, tänkte jag. Jag hade tvättid igår men ingen ork ALLS, så jag låg bara på soffan och kollade film tills det var dags att lägga sig. Kombinationen uppkörningsnervositet blandat med ”det är nog lite väl länge sedan jag åt något” gjorde sig hörd och jag var så trött och seg och lite illamående.

Jageh… jag kanske skriver något här senare idag. Vi får se. Jag är orolig att jag skall komma tillbaka och inte ha goda nyheter, och det är en realistisk bild. Det är ju 50/50 att personen som skall bedöma mig idag tycker att jag är redo att framföra en bil utan supervision. Det får man acceptera, även fast jag såklart VILL komma hem efteråt och kunna säga JAG KLARADE DET. Men ja, 11:15 – håll tummarna! (håll dem fram till 12:00!) (ni får improvisera ihop hur ni skall hantera era jobb utan tummar i 45 minuter!)

Vi säger så. :)

Life is always based upon the weight of your success

Gårdagens bästa var när jag verkligen bara släppte allt i en halvtimme och gick ut och tog en kvällspromenad. Och när jag säger ”släppte allt i en halvtimme” så menar jag ”tog en halvtimmes promenad i kvarteret där jag skrek ”KÖRFÄLT!” ”FÖRBUD MOT INFART!” ”PÅBUD CYKELVÄG!” ”ENKELRIKTAT!” och så vidare åt skyltar, körfält och annat som dök upp i min väg. Såatteh. Jag lyssnade även på Bon Jovi och sjöng glatt med i låtarna. Eller ja, kanske inte så mycket *sjöng* som typ Småstjärnorna-väsmimade. (väsmima = väsa fram texten med överdrivna ansiktsrörelser, typ)

Klockan nio gav jag upp för kvällen och gick till sängs, och läste lite Stephen King innan jag somnade strax efter tio. Idag har jag duschat och kammat håret och sminkat mig och tagit en svart tröja med bra ringning och plockat med mig smink i jobbväskan så att jag kan bättra på ansiktet innan jag skall dra sedan och jag slits mellan ”KLART JAG KLARAR PROVET” och ”ALLT ÄR JÄTTEJOBBIGT” så vi får se var jag hamnar. Känns som att jag får ta och lyssna på Clawfingers ”Biggest and the best” på repeat på väg till provet sedan, haha.

Men ja. Idag tar pluggandet paus eller stopp, det får vi se. Efter provet skall jag hem och städa och fixa, det ser jag faktiskt fram emot. Göra något annat än att sitta med näsan i en bok/upptryckt i skärmen, liksom. Kanske till och med ta en liten promenad igen? :D

Så… liksom. Jag har läst någonstans och mer eller mindre gått efter principen tidigare (på gymnasiet osv) att samma dag man har provet skall man inte plugga något, alls, för att det förvirrar en. Skall jag helt och hållet strunta i att göra småprov på lunchrasten/toalettbesöken/i väntan på micron och hoppas att allt jag gjort söndag-onsdag skall räcka, eller? För det känns som att det kan vara bra idé att stoppa in vad man kan i hjärnan även sista dagen..? Igår gjorde jag för övrigt mitt bästa prov någonsin på iKörkortsappen; 90%! Tre fel på trettio frågor, varav ett var ett sådant där dumtihuvudet-fel som hade gått att undvika om jag hade läst frågan/svaren bättre innan jag gjorde mitt val. Jag är dock medveten om denna flaw och att jag inte skall hetsa genom provet, så jag kommer att försöka att INTE göra dagens prov på 70 (65+5) frågor på tio minuter, utan att försöka dra ut på det åtminstone på 20 minuter. Det var sådan där återkommande feedback i skolan också, att jag skrev mina prov för snabbt och därför hade en hel del onödiga slarvfel. Lärarna visste att jag var bättre än så, men de måste ju betygsätta efter faktiskheter och inte efter vad de vet/tror om mig :P

JAG ÄR LITE NERVÖS.

Jag lovar att skriva mindre om detta och mer om annat så fort jag har kommit ur körkortsbubblan. Om jag klarar teorin idag och uppkörningen på måndag så kan jag släppa detta sedan (och istället skriva om hur kul det är att ha körkort, höhö) och återgå till mitt vanliga liv, men om jag misslyckas med endera så kommer jag förmodligen att fortsätta prata om det tills det är klart. Det är ett bra sätt för mig att få ur mig tankar och känslor och funderingar och det hjälper alltid att ha dem på pränt :)

Jag skriver provet klockan 15 idag, så ni får tänka på mig då och hålla en tumme eller två!
Ha en bra dag ♥

Mitt spännande liv

Så sjukt spännande liv just nu. Jag går upp, duschar, tar bussen till jobbet, jobbar, tar bussen hem, pluggar teori tills huvudet ger upp, somnar och sedan börjar det om igen. Jag är väldigt glad att provet är imorgon för om jag hade behövt hålla igång detta schema över en längre tid hade jag mått oerhört dåligt av det. Jag mår väl inte superbra just nu heller, men just nu har jag ju liksom ett mål att jobba mot och så fort jag har gjort provet kan jag släppa detta ett tag. OM jag misslyckas så kommer jag att ta helgen ”ledigt” innan jag pluggar vidare, för just nu har jag noll och ingen tid till något annat, alls. Man behöver få ägna sig åt sina hobbies ibland också, det blir fel i huvudet annars.

Så, öh. Jag betalade igår 399:- för att under en månads tid ha fri tillgång till onlinetester med pedagogiska förklaringar på allt jag svarar fel på. Bra grej! Mycket pengar, men jag hoppas att jag med hjälp av de här testerna skall komma någonvart. Jag gjorde typ 8-9 stycken igår och efter att ha legat alldeles för nära Godkänt-gränsen utan att riktigt räcka hela vägen fram så började jag äntligen få tillräckligt många rätt. Det är sjukt luriga frågor, dock! En del har samma svar på flera alternativ, men med olika motiveringar. What! Och så, öh, finns en del sådana här frågor:

12034343_1045698998781646_1363954305429487958_o

Det är det sista, eller hur? :D

…vem kommer på de här alternativen? :D Mia hade en teori att det är felaktiga svar folk faktiskt har angivit på proven, men jag vet inte hur länge sedan det är sedan de gick från skriftliga, analoga prov till datoriserade med färdiga alternativ?

Men ja. Mitt liv är just nu SUPERTRÅKIGT och jag är väldigt trött hela tiden. Hösten och denna press inför torsdag+måndag och att inte kunna göra något rekreerande när man kommer från jobb samarbetar ganska bra i att försöka dra ner mig i höstgeggan, men jag försöker hålla mig uppe. Imorgon, efter provet, skall jag städa och fixa hemma så att det ser bra ut när Martin kommer på fredag. Jag och min bror lyckades ju stöka ner lite hemma i helgen, och eftersom jag började plugga redan när han var här så fanns inte riktigt tid till att börja städa då. I viss mån en bortförklaring, man kan ta reda på saker direkt när man använt dem/stökat ner, men nu är det som det är. Det är ju inget bombnedslag hemma, det är bara ett par timmars arbete så är allt tipp topp igen.

MEN PROVET IMORGON. Herregud. Och vi skall ta bilden som skall användas till mitt körkort? Hur skall jag komma ihåg att göra mig tillräckligt snygg för detta imorgon bitti? Och liksom… vad skall man ha på sig? Vad ser bra ut på körkortet? Hög hals, ringning, skjorta, polotröja..? Jag fattar att detta är väldigt fånigt av mig, men varför inte FÖRSÖKA att inte se ut som en total idiot på körkortet? …har ni sett mitt leg?

IMG_20150923_065712

*host*

SÄMSTA VALET AV FRISYR ELLER?! Ja.

Imorgon tänkte jag ha håret utsläppt, och sätta upp ”luggen” lite. Inte för att jag alltså har en lugg, men liksom… sidhåret. Skapa lite volym så att det inte bara ligger som en platt matta mot skallen på mig. Och har jag tur ser jag inte ut att ha en massa sjukdomar osv, för det räcker fan att ha ovanstående look både på ID-kort OCH pass. Berättade jag inte om resan hem från Filippinerna då värdinnorna på flygplatsen fnissade när de kollade på mitt pass????? Liksom. Professionellt av er brudar, verkligen. Bra jobbat. Suck.

Men ja. Alla ser ut som idioter, I know. Jag vill bara se liiiite mindre idiot ut. Om det går. Vi får se.

VARFÖR STRESSAR JAG ENS ÖVER KORTET NÄR PROVET ÄR JOBBIGARE

Rabblade ramsor i duschen imorse. Herregud vad jag behöver få mitt liv tillbaka. Jag har i alla fall planerat besök av två vänner på måndag. Det blir mat och öl och antingen ett ”Hurra för körkortet!” eller ett ”Bättre lycka nästa gång”, men det är något att se fram emot. (och tro inte ens att jag inte ser fram emot att få träffa min pojkvän på fredag, det är alltid det bästa – i synnerhet med tanke på att vi inte sågs den sist passerade helgen)

Ohwell. Idag skall jag gå ner på banken och försöka lösa in min check. Checken kom för någon vecka sedan men har blivit liggande, det har varit för mycket på jobb och körlektioner och allt på en gång. Idag, då djävlar. Få det gjort, invänta pengar, bra. Eftersom jag räknar med att få vänta en bra stund på banken innan det är min tur så kommer jag såklart att passa på att plugga samtidigt. För inte kan man låta en halvtimme gå då man bara slappnar av utan att göra något viktigt. Inte just nu, i alla fall.

Jaja. Ha en bra dag, hörni! :)

Sista kapitlet

I vanlig ordning hade jag skallen full av semi-intressanta saker jag ville skriva här när jag skulle somna igår, och i vanlig ordning försvann de under natten och jag har noll koll på vad det var jag tyckte skulle vara ett så bra ämne. Ni får med andra ord stå ut med min vanliga dynga och dravel.

Tisdag. Igår hade jag körlektion och det gick och kändes mycket bättre än lektionen jag hade i torsdags. Jag har även lyckats få tag på en lektion på fredag förmiddag, så det kommer att bli mer kört innan uppkörningen på måndag och det känns väldigt bra faktiskt. Igår visade Mentor mig en del tips & tricks inför uppkörningen och plötsligt insåg jag lite grann vad allt detta innebär. Det känns lite som att ta studenten? Jag kommer att sakna Mentor, det har varit väldigt trevligt att köra med honom. Självklart finns ju alltid risken att jag kommer att kugga och behöva ta fler lektioner, men det är nog ändå inte riktigt samma sak. Det är ändå på sluttampen, och meningen är att jag skall sluta köra på skolan ju. Jag sade till honom igår när jag väntade på att vi skulle börja och jag tittat på den stora anslagstavlan med tackkort från tidigare elever att jag skall skicka det största tackkortet och att det skall täcka alla andras tackkort. Visst framstår jag som en ödmjuk och trevlig person? ;)

Gårdagkvällen spenderades åt tre timmar teoriplugg, tre av fyra godkända teoriprov och sedan lite läsande av Lucifer innan jag somnade. Jag har nu läst ut sista delen – för andra gången, men det är så länge sedan sist, och den var precis lika bra som jag mindes. Annat var det när jag läste ut Sandman för andra gången, då hade jag snarare känslan av att den inte alls var så bra som jag inbillat mig. Lucifer är dock bättre än Sandman, trots att den tidigare egentligen bara är en spinoff av den senare. Hepp! :)

Idag tänkte jag köpa en liten påse godis till när jag pluggar. Lite energi i småformat. Så djävla onyttigt men så onyttiga jag och Zzucken var i helgen så spelar det nog ingen roll, och OM jag nu lyckas med körkortet nästa vecka så kan jag börja träna i lugn och ro igen. Det börjar bli vacker höst och jag vill utnyttja utomhus så länge jag har möjlighet. Mina septembermål var ju att 1) Springa Midnattsloppet och 2) Fortsätta springa efteråt. 1 klarade jag galant, 2 blev lite svårt med eftersom jag först fick feber och sedan blev störtförkyld. Men jag har siktet inställt på att komma igång igen! Skall även försöka planera in lite gymmorgnar igen. Springa varannan dag, gymma varannan, vila på helgerna. Det vore riktigt bra faktiskt :)

Just nu vill jag dock bara sova. Jag orkar inte plugga en hel kväll till, jag blir så fruktansvärt trött i huvudet. Jag vill flumsurfa och sedan lägga mig och läsa eller kolla på en film eller ta en promenad, men jag måste sitta på soffan och stirra i min app eller i mina teoriböcker. Men det är ju värt det. Klarar jag teorin på torsdag är varenda minut värd det – och klarar jag det inte så skadar det knappast att ha en hel del plugg i ryggen när jag behöver träna mer på det. Det är mest bara väldigt tråkigt och själadödande, men det finns bara fördelar i att lära sig hur man bäst överlever och undviker att mörda andra i trafiken. Så enkelt är det.

Nu skall jag dricka upp min frukostsmoothie och fortsätta jobba. Idag började jag en halvtimme tidigare och planen är att sluta en halvtimme senare. Jag behöver jobba in den tid jag måste flexa/kompa för att köra och skriva prov den här veckan, så det är inga konstigheter i det även fast det gör mig sådär härligt EXTRA trött.

Ni får ha en bra dag :)