Då var det dags igen…

Gott nytt år, vänner och främlingar!

Skall se om jag får tummen ur och kan skriva en årsredogörelse under morgondagen, kanske.
Har en ny bloggdesign på gång också, laddar upp den vid tillfälle under morgondagen. Jag varnar er, den blir …rosa.

I smell sex and candy

Jag kan inte riktigt minnas vad jag har drömt eller fått för mig, men av någon anledning känner jag mig helt ”whee!” idag, som att jag har något att se fram emot och något jag vill göra.
Pratade med Specsavers igår och mina glasögon har en minimal chans att komma redan idag, så jag har svårt att se att det skulle vara det jag vaknat så uppspelt över. Så vad är det då? Blö. Förhoppningsvis kommer jag på det på rätt sätt och inte genom att bli besviken för att det inte hände.

Ikväll skall vi se ”Dark Floors – The LORDI Motion Picture”. Finlands mest påkostade film, sägs det. Riktigt djävla lökig, sägs det. Och lökig skräck är man väl knappast främling för? :P Plus att eftersom Lordi själva spelar monstren så räknar jag med ett par finfina garv. :3

Vi är nästan överrens angående färg i köket nu! Vi hittade ett alternativ till igår, så just nu står det mellan blek isblå (”ozon” heter färgen) eller en mörkröd som har ett par bruna undertoner (”vintage”). Alternativt skall vi ta en röd som har lite mer rött i sig, ifall Nathaniel hittar en sådan när han är på Flügger senare. Sedan skall vi måla om köket :)

Jag är så sömnig redan. Det är illa. Somna om, snälla? Bara idag?
Nej. Jobbajobbajobba. Argh. :P

I got my mind set on you

Stoppar musik i min nya iPod och lyssnar på Emilie Autumn. Jag var väldigt pigg just när klockan ringde, nu vill jag mest bara krypa ner bredvid Nath i vår stora varma säng och somna om tätt intill. Istället skall jag snart ta tåget till Helsingborg för att se ifall jag lyckas ta mig igenom något jag misstänker kommer att vara en väldigt stressig och dryg dag på jobbet. På något vis skall jag även lyckas få fram lite kontanter så att jag kan gå och köpa mig lite lunch senare; lycka till med det.

Igår köpte jag en klänning jag velat ha under en längre tid. Med frakt inräknad och eventuell tull borträknad går den på 1600:-, men jag har pengar över trots inköp av klänning modell dyrare. Den var för övrigt nedsatt på halva priset, och jag har velat ha den i ett år. Jag tror att jag kan leva med det hela då ;)
Om den sitter lika bra jag hoppas så kommer den att sätta tonen för en ny bloggdesign, som då självklart inte dyker upp förrän klänningen har kommit fram.

Det kommer ingen Gnarly/Björn och firar nyår med oss, så vi målar nog om köket då istället. Vi skall bara lyckas enas om färg; jag vill så gärna ha ett isblått kök men Nath säger att det är en alldeles för kall färg. Damnit :(
Han föreslår istället wasabigrönt, men jag vetefan. Jag har inget emot grönt i sig, men jag tror att det blir för kvalmigt i köket av det…

Pussy Liquor

Okej, ett par dagar senare är jag tillbaka här igen. Orka skriva när man har julledigt och vill passa på att göra vettiga saker med sin tid?

Julafton var sweet, folk blev glada för sina julklappar och saffranspannkakan var än en gång uppskattad. Juldagen var mest dryg och långsam, annandagen gick vi på mellanrea och jag köpte lite kläder. Igår spelade vi rollspel hela dagen och idag försöker jag orka tänka att jag skall på jobbet imorgon. Funderar på att ta mig i kragen och färga håret om en stund, det är trots allt nyår om två dagar.
Funderar allvarligt på att som nyårslöfte försöka gå ner ett par kilo, alternativt få magen mindre på annat sätt. Orkar inte riktigt med min djävla fettmage längre, den får mig att se ytterst oproportionerlig ut.

Nu skall jag pilla vidare på den nya design för bloggen jag leker med; den är väldigt, väldigt rosa och jag gillar den ;)
Får dock se ifall det blir den eller en annan som kommer upp sedan, vet ju inte om ni skulle stå ut med rosa :P

Do they know it’s Christmas?

Jag och Nathaniel (inte som Ghoul och Cow) slogs mot två stora monster, de kan ha varit träd men jag är inte säker, och han tankade. Jag helade. Jag fick dock healingaggro, ett av monstren började slåss med mig och jag försökte göra lite coola attacker med min mobil men det gick segt och jag hade inte alls bra dps i healing gear. Jag bestämde mig för att bita monstret i halsen med all min styrka och vaknade till av att jag attackbet Nathaniel i halsen. Insåg att jag tänkte göra ett rejält hugg och hindrade mig, fnissade lite åt att jag varit så interaktiv.
Nathaniel vaknade också, och undrade varför jag bet honom i bröstmuskeln.
Det var lite, um, random, det där.

Vi diskuterar färg till köket och det har nu slutat med att han skall hämta hem provburkar så att vi kan kolla på färgerna på vår vägg istället för på en liten prick på en färgkarta.
Min armbåge gör FORTFARANDE djävligt ont, sedan i fredags, och jag tycker fortfarande att den känns väldigt svullen även fast den ser normal ut. Det är fruktansvärt irriterande, jag stöter ju i den i allt hela tiden vilket inte är helt skönt om man får säga så…

Nu skall jag gå ner och försöka hitta på någon form av outfit att ha eftersom vi har lite ”lilljul” (tror jag det hette?) idag. Jag tänker julavslutning och vill självfallet klä upp mig. Om inte annat så åtminstone för att det är DJÄVLIGT kallt utan kläder, tro mig.
Med tanke på hur kaotiskt mycket jag hade att ta hand om igår räknar jag med än större kaos idag. Urgh.

I’m Mrs White Christmas, I’m Mrs Snow

Någonstans under festen kom vi fram till att alla skulle ha hattar/huvudbonader.
Jag matchade min julklänning med en nursehätta.
Nevermind den gula bh:n, tanken var inte att den faktiskt skulle synas…