Dove

Vi skall se på Planet Terror och mysa på soffan nu, och sedan blir det sängdags så att man orkar jobba klokt imorgon. Känns segt att stå inför en vecka utan rollspel, men men. Nu är det som det är och jag är flexibel nog att inte låta det stå i vägen för mig :)

Skall slänga igång en maskin med tvätt eftersom det börjar bli dåligt på underklädesfronten; det är lagom kallt ute utan att man behöver gå runt utan underkläder… ;P

Nathaniel spelar WoW för fullt och är snart level 77 eller något; jag är inte ens 71 än. Tar lite paus, passar på att njuta av livet utanför spelet ett tag till tror jag. Får se, kanske spelar lite i veckan… Imorgon skall jag dock städa sovrummet, eftersom vår långsiktiga plan är att köpa nya garderober till helgen som kommer. Mrrr! Dörrar av spegelglas, jag kommer att vara tvungen att blunda varje morgon eller börja sova med åtminstone underkläder på, haha. Kommer ju att bli blind om jag måste se mig själv naken varje morgon. Å andra sidan har Nathaniel synen kvar. Hm…

Ohwell. Soffa och film väntar! (pojkvännen likaså :P)

This is life

Det blir nog inte upphetsande skrivet idag. Jag har spenderat dagen till att slå in lite julklappar, kört Singstar med Diddi samt tagit ett långt bad. Nu skall jag snart laga mat men innan dess mysa lite på soffan tror jag.
Börjar äntligen bli klar med alla julklappsinköp, det är mest mommo kvar att komma på vad jag skall ge…

Drömde att jag var naken. Minns inte så mycket vad som hände, mest att jag sprang runt naken och trivdes med livet. Pssh, I wish.

Jag luktar liljekonvalj och mitt hår är nästan urblekt igen. Märkligt. Jag skall färga om det till veckan tänkte jag. Får gå runt och låtsas som inget om tills dess ;)

Winter Wonderland

Jag har ont i halsen, vilket inte känns helt härligt om jag skall vara ärlig. Jag har varken tid, ork eller lust att bli sängliggande nu, jag måste ju göra bra ifrån mig på jobbet och att vara sjukhemma i början av min fjärde vecka är INTE optimalt…

Julfesten igår var… um… trevlig, I guess. Vi hängde med bra folk, och stack hem efter tre timmar. Mest på grund av att vi missade tåget som gick efter två timmar ;)
Maten var inte utmärkt, lokalen var inte den mysigaste (för klinisk, för skolmatsal) och, well, jag gillar inte märkliga liveband.
Var också lite förvirrad över att alla andra tjejer hade med sig ombyten just för kvällen. Jag tänkte kanske ta med mig en kofta i en annan färg för att markera att jag inte jobbade längre, men byta om, ta på sig heels och gå runt och lukta parfym? Nej. Jag gillar hur jag luktar utan parfym, och jag är snygg även i sneakers  och den klänning jag redan hade på mig ;)

Jobbet går bra! Jag tycker att jag utvecklas snabbare nu, jag hoppas att de andra håller med. Har till och med ringt till ett par kunder under gårdagen, tränat lite på det. Tycker att det kommer naturligt, jag har inga problem när det kommer till softskills, jag behöver bara träna upp det tekniska lite till så är jag game som fan.

Inget rollspel kommande vecka, folk är bortresta och skall på fest och allt. Bläurgh, jag som går under om jag inte har rollspel att se fram emot :S Jag får tvinga Nath att ha en myskväll med mig så att jag har något kul att tänka på när jag sitter fast i jobb :)
Som sagt, har inget emot att jobba, men i början av veckan känns veckan oändlig och har jag någon punkt som jag vill till så går tiden lite fortare. Var ju samma när jag jobbade i bowlinghallen och vi spelade rollspel varje tisdag; Jag hade bäst schema på tisdagar och jag hade alltid något kul på tisdagkväll = tisdag var veckans bästa dag :)

Vi skall åka ner till Malmö idag och köpa julklappar och gardiner till köket. Sedan kommer Diddi hit och bakar pepparkakor med mig och så skall vi nog se på Kejsarens Nya Stil ifall hon får med sig den. Hooray!

Funderar på att göra ett jultema för bloggen nu under december… Vi får se…

I am a material girl

Jag blir mindre och mindre trött om morgnarna. Äntligen. Förvisso känner jag fortfarande för att bara krypa närmre Nath och ligga kvar under täcket hela dagen, eller åtmistone ett par extra timmar, men jag vet att det inte går så jag försöker att inte ägna det så mycket uppmärksamhet. Överjaget > Detet, episkt.

Skall ta tåget en halvtimme tidigare idag, vilket jag inte är helt glad över. Jag HATAR sjutåg. Sjutåg är alltid packade med sura människor och man skall vara snabb som sjutton om man skall få en sittplats. Så är det i alla fall när man skall neråt, jag har inte åkt till Helsingborg med det här tåget någongång än. Funderar på att försöka ta tio-i-tåget istället, tror att det är lättare så… Då måste jag dock åka om någon minut, så det blir inte så mycket mer skrivet här idag/just nu. Vet inte hur dags vi är hemma ikväll, men Nath tror ju att det blir sent. Vi får se.

Morgonmöte om 1.5 timme! Sedan jobb. Wohoo. Håll tummarna för mig, jag känner mig så nervös att jag skall göra något pinsamt fel :S

Shameless


Pic unrelated.

Jag hör en massa mystiska ljud hela tiden. Jag är ensam hemma eftersom Nath är på Blood Bowl-match ikväll, så just nu spelar jag musik på hög volym för att undvika att höra ljud som kanske inte borde höras, och för att sluta lyssna efter ljud som inte finns. Paranoid, jag? Aldrig då… *rolleyes*
Jag har i alla fall slutat obsessa över kaninmannen. Han har gått sin väg och finns inte kvar och gömmer sig i min hjärna. Alltid något, ne? Därmed inte sagt att jag inte kan vara paranoid ändå. Jag har varit mer eller mindre inbillningssjuk på det området sedan jag var väldigt liten. När jag gick till skolan och mötte någon inbillade jag mig alltid hur personen jag just mött skulle vända sig om efter mig och skjuta mig genom bröstkorgen. Ibland kunde jag till och med höra skottet eller känna kulan gå igenom mina lungor.
En annan tvångsidé jag har är att det KAN finnas kameror när jag går på toaletten eller duschar, oavsett om jag är hemma hos mig själv eller någon annan. Man vet ju aldrig.
En gång när jag var kanske åtta eller nio blev jag förföljd nästan hela vägen hem från skolan av en kille från särklassen som gick och väste ”knulla!” hela tiden. Jag var jätterädd, och när jag nästan var hemma såg skrattade han glatt, sade ”jag skojade bara!” och vände och gick tillbaka åt andra hållet igen.
Jag har haft riktigt stalkers. Som creepet från jobbet, den gamle taxichauffören (??) som sade att jag var den sexigaste pizzabagare han någonsin sett, trots att han var gammal nog att vara min far. Eller som Pinnen, den läskige anorektikern som ville äta upp mig (!!!)… Jag har svårt för den sortens uppmärksamhet, mycket för att den verkligen eldar på mina tokiga paranoida tendenser.

Nathaniel är undantaget som bekräftar regeln. Jag tror att han är den enda som varit intresserad av mig som faktiskt ändå är en klok människa. Jag attraherar bara dårar och farliga typer.

Skall jag på något sätt här nu byta ämne och skriva något som över huvudtaget har med bilden jag postade ibörjan av inlägget att göra, så kan jag säga såhär:
Jag har haft sex med fem personer; sex personer har haft sex med mig. Just det, din sjuke djävel, jag vet vad du har gjort. Kommer du någonsin i närheten av mig igen kommer jag att göra allt som står i min makt för att skada dig. Och skulle du nu läsa här, vad skall du göra? Sätta dit mig för olaga hot? Yeah right, berätta du får polisen varför jag vill se dig blöda så kan vi ju se sedan vem som åker dit värst för det…

Nu skall jag äta glass, slå in julklappar och hänga tvätt. I min värld här hemma finns inga monster, här finns bara fluffy fluffy bun-buns. Hejdå. :P

Let me see you stripped

Det kommer bilder på håret vid första bästa tillfälle! Jag har ju mer färg hemma, ni behöver inte oroa er. Det skall vara rött ett tag nu :)

Hemma från jobbet, trött men ja, det är jag ju alltid ;)

Har idag tagit på mig en massa arbete, så har jag inte för mycket att göra redan imorgon så lär ju måndag vara pest och pina ;) Ohwell, så fort jag får in vanan på allt så kommer det jag har att göra nu att vara intet och noll, och det kan inte vara allt för lång tid tills jag faktiskt kommer in i det hela på allvar ^_^ Jag ÄR snabblärd, jag är bara lite småseg i starten innan jag är 100% säker på vad jag gör ;) Så, jag passar på att utnyttja mitt team så gott det går nu; det känns som att jag bara är ett steg ifrån att sitta i deras knän och be om hjälp, haha :P

Var förbi Ica och hämtade Åsas julklappar på vägen hem, så jag skall ner och laga mat samt slå in dem. Ja, förresten, vi fick ju julklappen från mamma idag. Får försöka att inte låtsas om den förrän om en månad, men å andra sidan kan det vara lite svårt att INTE reagera på att det står en helt ny side-by-side i vårt kök. Oops.  Det fick jag ju inte veta ;)
Vet ju vad jag får av pappa också, eftersom jag fick beställa den själv :P OCH jag vet vad jag får för mig själv av mamma, eftersom jag fick välja det också. Jag är ju glad att jag får precis vad jag ville ha, men ibland saknar jag att inte veta vad det ligger i paketen innan man öppnar dem…

Julfest på jobbet imorgon. Julmat, hoppas jag. Mmrrrr, julskinka <3
Dagen börjar dock en halvtimme tidigare än vanligt med team-möte. Jag missade det förra veckan eftersom min TM missade att säga det till mig, så det var lite pinsamt att svansa in en kvart efter mötets slut och låtsas om ingenting. (låtsas och låtsas, jag visste ju om ingenting :P)

Nej, nu är jag hungrig! Och så måste jag tvätta lite. Och sådana saker. Eep. Allt skall göras innan tio ikväll, då är det Hell’s Kitchen! Skall även försöka hinna med att skriva ett brev jag lovat Amanda att jag skall skriva åt henne; Det kommer gumman! Hinner jag skriva det ikväll så vore det superbt :)

För övrigt har jag idag känt mig ytterst flatchested, eftersom jag när jag köpte denna klänning valde att den skulle sitta snyggt över midjan istället för över bysten, och med sitt icketöjiga tyg så bestämde den sig för att trycka in allt där den är lite för liten. Detta har en verkan i att när jag andas riktigt djupt har a) brösten under hakan och b) bröst som är stenhårda. Jag satt och pillade på hyllan på tåget, haha, men jag tror inte att någon såg ^_^

Don’t you wanna ride the educated horses?

Jag drömde att jag var höggravid, så gravid att jag skulle kunna få ur mig ett barn när som helst. Jag minns inte så mycket annat från drömmen, jag minns mest magen.

Rollspel igår kväll, vi tar oss framåt. Hela gruppen känns som en comic relief, haha, men vi har ju kul i alla fall. Eller, JAG har ju i alla fall kul, jag vet inte vad de andra tycker. Fast de verkar å andra sidan glada så.
Rollspel en gång i veckan känns nästan lite litet, men vi kommer ju i Januari att komma igång med den andra spelgruppen också (Warhammer) så jag får försöka stå ut fram tills dess ;)

Idag skall vi få julklappen vi gemensamt får av min mor levererat till oss, så Nathaniel har tagit ledigt från jobbet eftersom julklappen dyker upp random tid mellan nio och tre-ish, men bara en halvtimmes förberedelse tillgodo. Alltså skall jag åka till jobbet själv och se ifall jag orkar bry mig om att äta eller inte :P
I vanliga fall behöver jag ju ha en Nathaniel som motivation; att äta ensam är inte min kopp té så det finns alltid en risk att jag struntar i det. Vi får se, jag skall försöka vara snelhest och äta lite så att han slipper bli sur eller något :P Kanske är någon på mitt team som kan offra sig på att äta ihop med mig?

Ikväll är Nath på Blood Bowl-turnering så jag skall hämta ut julklapparna till Åsa som kom till postkontoret i måndags, och sedan skall jag nog ta ett långt bad innan jag skall se på tv. Skall nog spela lite också, kanske, eller göra om designen på min blogg eller något. Jag känner mig ganska kreativ faktiskt. Vi får se.

Mitt hår är fortfarande rött, men det tappar ur mer och mer av det där ZOMG REDZ varje gång jag duschar det. Eep!
Julfest på jobbet imorgon, men orka färga håret bara för det? :P

Snön är borta, förresten. Det var ett kort men koncist besök.