När man tar sig i skinnet trots allt

Idag var en sådan där dag då jag VERKLIGEN inte alls var pepp på att sticka ut och springa, men gjorde det ändå och öh tydligen sprang min snabbaste 5k enligt RunKeeper. Kejrå. Det var väl en bra grej att springa ikväll dårå :D

Igår kom Eva och mötte mig på jobbet strax före jag slutade, och sedan gick vi och åt burritos på Tomtoms (tror jag det hette?), kikade på smink på Åhléns, hämtade ut mitt paket på Panduro och tog spårvagnen hem till henne (eller ja, Kristofer). Väl hos henne fick jag random utslag i vänster armveck IGEN (hade ju akut värmeutslag sistgång jag  var där) och insåg väl lite smått att det kanske har med katten att göra. Idag blev jag riven på armen av katten vilket resulterade i en blåsa, svullnad och rodnad så öh ja jag har tydligen uppgraderats i allergiska reaktioner? Kul grej! Vi åt pizza, drack vin och tittade på The Mummy (med Brendan Fraser nom nom) för jag har inte sett den förut. Sedan lade sig Eva tidigt och jag tittade lite på Böda Camping innan jag somnade gott.

Idag var jag inom Systembolaget på hemvägen och köpte Spännande Öl™, sedan somnade jag en stund i väntan på mat och till sist åt jag och Martin hamburgare (jag) och kebabtallrik (han) framför TVn. Sedan försökte jag peppa mig själv att springa, insåg att jag nog fick springa opepp och öh som sagt satte rekord. OKEJRÅ.

Det har varit en bra dag. Imorgon skall vi rösta och valvaka. Jag är orolig. Jag vet dock vad jag skall rösta på och jag är nöjd med mitt val. Det har jag varit de senaste fyra åren, också..!

Rösta imorgon, hörni. Rösta inte på SD, men rösta. Rött, blått, grönt — jag bryr mig inte, så länge ni inte röstar brunt. Kej? <3